• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Jeste k tomu MW, jedine co tuhle pakarnu zachranuje jsou hordy, tohle je je rozdil jedne T8 hordy, jako jet to po pitach tak me asi klepne

JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: ja byl na par techhle rotacich, vsechno co bylo GA jsem hazel do stashe, zbytek prodaval. Na konci jsem to prosel a vetsinu toho stejne vyhodil.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Na posledni campfire se na to ptali myslim v Q&A a z trojice trziste/lootfilter/armory, to vypada na armory, rikano pred zacatkem tenhle sezony tak mozna v pristi sezone armory, zbytek smolik ? Tldr lootfiltr je moc komplikovany blablabla.

Jj, vse sebrat a kus po kusu projit, jedine co ti pomuze kdyz dopredu vis ze urcity typ gearu fakt ne, klasicky helma/zbroj a nejake druhy zbrani. Prave ze po bossu povinna otocka do mesta a kdyz to prohlizis rovnou rozkladas, tzn efekt opakovaneho spawnovani tak na pul, jedine pokud si v bode ze jen fialovy, jinak se tim stejne musis probrat ...

Si zvyknes, vcera myslim 11x tormented beasta v rade a pak ja nevim 6x T Andy, a ani ti to neprijde :-) Jako dos pomuze kdyz uz vis co hledsas, jako celkem mi je lito nekoho kdo si musi kazdy kus overit podle nejake guidu, to 10sec kiluje a pak 10minut piluje, nebo nevim, ja vetsinou vsechno az na GA rozlozim, jedina vyjimka jsou nahrdelniky a prsteny tak fakt musis.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: btw to tak nesleduju, resi Blizz nejak budoucim prislibem item filtery? Jsem vzdycky mel pocit, ze to neni tak hrozny tady, sice nevim proc bych mel videt bily/modry/v endgame zluty, ale dobre, nepada toho tolik jako jinde. Nicmene to jsem nechodil na torment bossy. To se normalne jako neda. Par vterin fight, a komplet batoh lootu. A nejhorsi je, ze ho musis sebrat, protoze NENI KURVA VIDET VSECHNO, takze pokud je na zemi pro tebe vic jak nejaky max, tak se pri sbirani porad objevuji nove veci, co tam nechces nechat.

Pak mi bylo vysvetleno, ze neni cas behat s tim do mesta (ostatne pri 6 tabech to stejne neni kam dat, a to jsem tam byl na lvl 50 takze jsem mel taby prazdny), takze se vybiha ven z boss mistnosti, a kazdej si vybere jeden roh, kam ty veci vyhaze zase na zem. A TENTOKRAT JE VIDET VSECHNO, a to vcetne veci, co hodili na zem ostatni! Jsem dostal zachvat smichu z toho normalne. Plus jako zabijes neco trikrat a uz neni venku pred mistnosti ani k hnuti, zde jsem objevil dalsi novy tech, ze tusim ctrl+click rovnou hodi vec na zem - resp nevim ted ten hotkey presne z hlavy ale je to stejnej co v PoE presune vec do trade okna, to urcite udelali naschval! :-)

Takze ted mi kamos psal, at se pripravim ze v 9 jdeme zase tormenty, a uplne se mi orosilo celo. A nejhorsi je, ze musim, protoze krome prstynku, kde mam jen na hovno mastercraft, je zbytek meho equipu na hovno komplet, a tohle bude bude nejlepsi sance to zmenit. Napriklad hadej kolik chest z cca 15, co maji 2-5 ke skillum, melo minule roll 5. Spravne, zadna. Zadna taky nemela ani 4, tu jsem si dropnul v helltide.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: Jo, půl hodiny jsem točil shako, proklikal jsem asi 200 mega, furt běhal měnit mats k alchymistovi, stejně nemám ani 2x CDR.
    SITH
    SITH --- ---
    jinak mě to dost laguje. Přijdu do helltide, a klidně na deset vteřin obrovský lag kde se nic nehýbe. Děje se také někomu?
    NESS
    NESS --- ---
    Popatchove hordy, pocitove uplne bez meny, tohle

The Exalted Elite: Burning Aether amount increased from +1 to +2.
    The Surging Elite: Burning Aether amount increased from +1 to +2.
    The Unstoppable Elite: Burning Aether amount increased from +1 to +2.
    The Burning Rain: end of wave Burning Aether increased from 1-3 to 3-9.

je jen kosmetika, stejne rng, stejne si trestany za to ze ti nenabidnou borny, tzn si muzes vybrat ze spatneho nebo jeste z horsiho, lordi i butcher max zabijou vlnu nebo rovnou celou hordu, nejvetsi oser vubec nereseny, fakt by me zajimalo komu prisel jako dobry napad ze kdyz nechces prachy tak musis jak magor 40x kliknout na truhlu :-)

jako oni celkove milijou rng, mozna napoprve dobry pocit pri mw, ale pokud to resetujes 15 minut tak postupne stridas pocit nasrani a rezignace :-) Byl bych vdecny kdyby si rovnou skrtli 200M a prislusnme mnozstvi matra, nez tohle :-) Stejne tak tempery, nasypes tam 10 mecaku a vyberese jeden otemperovany, stejne cely proces nemas sanci ani v nejmensim ovlivnit jen jak picus klikas na jedno tlacitko :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: takže cynik by skoro mohl říct, že vezmeš ty roboty, co už byli v předchozí lize, uděláš z nich humanoidy, a inkasuješ 40 babek? :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    noví kompanioni, aby se člověk necítil sám, když tam není žádný social gaming :-)

+ budou dvě nové endgame aktivity. Patrový dungeon s volitelnou obtížností a skupinová aktivita (RAID) pro 10+ lidí

Diablo IV | Vessel of Hatred | Mercenaries Reveal Trailer
    https://youtu.be/h_RHvTVnBiI?si=M00BavhlGYTjpftr
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jo to je dobry, jen musis mit jistotu ze jsi fakt prepnuty na ten spravny, pokud klikas na glyph ale mas oznaceny jianci tak to sypes do oznaceneho, pomerne vtipne :-)

EVILMIND: MN je ted legrace, kdo vzpomene na dobu kdy NM100 bylo fakt maximum co pomalu slo udelat, jen zamackne slzu, ted to beham obleceny v sacred a pomalu pred 50 lvlem :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: btw PSA treba nekdo nevi, bo ja to treba nevedel, ze v NM je takovej uzasnej tech, ze kdyz nakliknu glyph, tak pravym tlacitkem muzu naspamovat rovnou vsechny expy do nej, a nemusim sledovat tu animaci pro kazdej level - razem jsem o 20s na dung rychlejsi! :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SITH: jako tohle bude uplne poprve, co budu mit glyphy na 21 vsechny, diky tomu jak jsou NM dungy lehky - poprve jsem tam rovnou vlezl na 100 protoze mi neprislo, ze bych musel chodit neco jineho, a mel jsem pravdu. Takze me to ani nesere, a navic tam porad jako expi slusne. Plus kdyz to dava expy rychleji, tak me to nezacne frustrovat hned.

Obecne mi ted prijde, ze ted je D4 ve stavu, kdy je super zkouset nove buildy apod, pokud to je to co cloveka bavi, protoze staci mit jednoho kamarada co vas protahne capture dungama na zacatku a pak s vama hodinu da helltide, a mate plne funkcni char. Co snadno dojedete do 100 za 2-3 vecery, je to zabavne stavet a koukat na ruzne styly hry. Ale...

Ale pak nastava problem - protoze dostat predevsim legendary equip se spravnyma GA je cire rng, a jeste navic je muzete ripnout pri temperu. Coz mi prijde jako hrozna nuda, nekde par hodin saskovat na necem, co neni challenge, a vlastne za to nedostavam zadnou odmenu a nevylepsuju se (coz je zakladni princip arpg her).
    Coz mimochodem znamena, ze se ted vyplati davat prednost buildum, co maji co nejvic uniq equipu, ktery se cilete farmit da.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Ty hordy jsou sice na placce, taky žádná hitparáda, ale přišlo mi to na grindeni stravitelnější, než pořád probíhat dungeonama, otvírat dveře, vracet se, hledat v které odbočce se schovává poslední boss a tak.
    Těm NM dungum se člověk nevyhne, ale raději bych grindil někde jinde než zvládnu běhat 90+ NMD a vyběhal si tam pak glyphy v nejkratším možném čase.
    SITH
    SITH --- ---
    ten list stačí, vím že jsou tam největší hustoty a nemusím minutu chodit prázdnou jeskyní, díky
    NESS
    NESS --- ---
    Dost teoreticka otazka, pac odpoved je: ty na ktere mas sigili :-), jinak https://maxroll.gg/d4/tierlists/nightmare-dungeon-tier-lists ani tahle tabulka neplati, zalezi dost na buildu a pak rnd statu dungu a na co chcipas, pro zabare/lowlevly je dost smrtici poision, pokud nemas dost hp neudelas stim nic, pro ranged muze byt oser suppesor, pro pomale chary bane, nebo shadow atd ... :-)

Nejrychlejsi je si vzit nejakeho velkeho brachu co to probehne za tebe. Vcera sme takhle Mela vytahli ted nevim na 76 pomerne rychle, kombo nmd a hordy
    SITH
    SITH --- ---
    ok, jaky nmd je ted nejefektivnejsi jezdit?
    NESS
    NESS --- ---
    Nejrychleji na nmd eventach, prokleta shrine, studna, truhla, mrtvola atd..., tam kde ti to da vlnu za vlnou, cim vice vln tim vice exp, momentalni rekord 32, che je to rozpoustet hned jak se spawnou, ne kazdy build je toho schopen.
    Druha nejrychlejsi je horda ale za predpokladu ze zase rozpoustits potvory hned jak se spawnou, pak hlt marena, zase rozpustis. Jinak povsedne je to bud hodra nebo mnd zalezi na buildu a richlosti killu.
    Moje doporuceni je jet mnd nabrat glyphy a udelat potrebne na 15 a pak hordy, ale je to dost mono, nmd jsou rozmanitensi, v hordach se hodis po malem dvorku

SITH
    SITH --- ---
    mi přijde že nejvíc xp mi padá z helltide když je tam ten oranžový / bílý symbol toho démona, plus s flaškou na +10 lvl nepřátel, případně pak méně xp za tu lokaci kde v aréně bojuju proti 6 waves. Chápu to správně nebo se dá někde expopvat víc? ty nm dungeony mě dost nebaví, je to furt to samé dokola pomalé questy typu dones kámen z konce mapy na začátek atd.
    NESS
    NESS --- ---
    Slusny provar, je to jedna keska na ucet, debil sem to zkusil s barbarem a odmenou sekera s 2 ga, tzn salvage, pak sem to zkusil s dalsima a u ctvrte sem to vzdal, nema vliv jestli to je 100 nebo neni.
    Pokud si jich dropnul vic tak si s toho pravdepodobne ani nevsiml.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DAVIDOWITCH: no tou "21+ rank" jsem myslel tu infinite. Nevypadlo nic, a nepadl z ni zadny GA, takze urcite nebyla nicim specialni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam