• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    EVILMIND: Hraju SE dodnes a datadisk nemám. Problém jsem nějak nezaznamenal
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    EVILMIND: Tak to nekupuj, v čem je problém?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: to mě nenapadlo, že by si někdo nekoupil datadisk a chtěl to hrát dál .)
    YETTY
    YETTY --- ---
    Nemáte někdo zkušenosti s cross play?
    Začali jsme s kámošem hrát gauch coop na xboxu. K tomu aby hrál se mnou, stačilo vytvořit MC účet a propojit ho s battle pasem. Já mám ultimate, on bez předplatného.
    Já střídám konzoli s PC. Vše v pohodě.
    Kámoše to nakonec chytlo, zaplatil si PC pass, nemá konzoli.
    Vytvořil si novou postavu. Včera přišel a chtěli jsme dát coop u mě.
    Já zapnu hru, on se přihlásí na svůj účet jako druhý hráč a nutí ho to vytvořit novou postavu. Nelze vybrat tu novou stávající.
    Když ho nechám jako primárního hráče. Normálně se logne, vybere postavu, hraje. Pokud se připojím já k němu. Je to stejné. Musím vytvořit novou postavu, nemohu vybrat svou stávající.
    Moc tomu nerozumím. Je mi jasné, že má jen pc pass, ale jak teda potom může hrát na konzoli sám v pohodě.
    Jsme z toho nějak v pasti.
    Máte někdo zkušenost? Pomůže upgrade na ultimate?
    Doufám, že je to srozumitelné...
    Dík.
    NESS
    NESS --- ---
    Si rikam zkusim novy build, mam vse na heartseeker, proc ne , pripravim to zhruba a jdu na temperu, v planeru se pise "Make sure you have innervation tempers in all of your jewelry slots" ok, tak neck innervation je 1z4 na prvni to dostanu ale uz tam nedostanu dark shroud, ok, jedem dal, pak bricku 4 necky, nekecam 1+5x4 a ani jednou innervation, jako necky pekny sice zadna maxrollklasika 3x pasivka,ale normalni AS CD+1 random co mam v zasobe, az na 5 pokus, sem to tam dostal nejdriv innervation a pak i shroudu a dokonce mi 1 pokus zustal.

Fakt by me zajinalo jak mi asi pomuze svitek resetu , kdyz mi tam ten podelanej innervation padl az na 26 pokus v rade, pri predstave ze me tohle ceka jeste u 2 prstenu sem to radeji vypnul.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jestli si to pamatuju dobre, tak v D3 to prave predem nerekli, tam bylo centralni tema, ze pridavaji novej class, coz mi bylo fuk. Az po launchi se ukazalo, ze i vsechno ostatni se tyka jen lidi s datadiskem, takze kdo si ho nekoupil, vlastne uz hru nemel.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: jj, tohle presne sem cekal v nejake Q&A, ze na rovinu vybali co budes mit kdyz nekoupis, ale bud sem to preslechnul, nebo takhle na tvrdo to tam nikdo nerozebral. Ja pujdu cestou nejmensiho odporu, se skripani zubama vezmu tu nejlevnejsi, transmogy a si muzou strcit, vis kam. Pristi tyden, 28.8. myslim je dalsi campchat, tak treba neco reknou...
    NESS
    NESS --- ---
    Ten scrol of reseting bude na pikacu, jako se malou sanci bych se vyrovnal, ale jeden pokud to posila do kanalu. Ja rika jeden kolega, pokud to delas blbe vyser se nato a zkus to znova od zacatku, na spatnych zakladech nic dobreho nepostavis. Tohle tvikovani je odsouzene jen k zahube, meli by priznat ze to byla chyba a tempering v tehle podobe zrusit.

Adam Fletcher
    @PezRadar
    Some additional info as I’ve seen questions regarding the Scrolls or Retempering

1) These are one time use and can’t be used more than once on any given item.
    2) These will be available in the base game as well.
    3) And yes this means you have a small chance of finding these as a drop in world outside of Dark Citadels.

x.com
    https://x.com/PezRadar/status/1826325323920933245
    Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1exx53w/adam_fletcher_confirms_things_about_scroll_of/?rdt=53065
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem spis zvedavej, co z toho budes mit, kdyz si datadisk nekoupis. Na zaklade predchozi zkusenosti s D3 tipuju, ze nic. Tj. realne nam prodali za 90 dolaru hru, ktera rok nejak trosku fungovala, a ted budou chtit zaplatit znovu za nadeji, ze to bude lepsi...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jsem sledoval nejake nove videa co se chysta v expanzi a vypada to, ze urcite bude na co si stezovat .) ..nejake postrehy co jsem pochytil. krome nove kampane, ktera bude urcite top :)

- zoldaci budou mit vlastni "zakladny" a budou obchodovat specialni predmety
    - novy endgame citadela pro 2+ lidi - specialni obchodnici uvnitr a mechaniky pro vic lidi
    - novy tempering sroll co zresetuje tempering na predmetu
    - partyfinder s filtrama vcetne dungeonu, citadely, obtiznosti atd.
    - novy patrovy under city dungeon - kde bude novy target farming a power leveling
    - novy skill system a paragony
    - ve vsech aktitach pujde nastavit vetsi obtiznost (neco jako mindcage helltide)
    - youtuberi zahlledli ze se snad chysta armory
    - nejspis bude dalsi obtiznost torment +
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DAVIDOWITCH: Ony ani některé oltáře už nejdou nakliknout. Protože taky proč, že jo...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SITH: v Infernal Hordě level 3+ je na konci bedna speciální a tam vždycky nějaká věc s hvězdičkou vypadne
    SITH
    SITH --- ---
    EVILMIND: ok dik, myslel já si. Padá to náhodně
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SITH: rika se tomu GA, greater affix, a kdyz je rerollnes tak misto nich bude obycejnej
    SITH
    SITH --- ---
    NESS: tyhle osmihvězda roll, nevím jak se tomu říká, se dají někde reroll nebo jsou fixle?
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    EVILMIND: A kdyz je toho na zemi moc, tak dalsi veci "propadnou".. takze treba nekomu padl fialovej a.. proste skoncil nekde kde nesel sebrat.
    NESS
    NESS --- ---
    Vcerejsi ulovek, zkusim heartseeker rogunu, jako shaku s cs v ga co dropnul Bartuc se toinevyrovna, ale jinak dobry :-)

KOKES
    KOKES --- ---
    EVILMIND: jsou to namyšlení blbové, za 90e prodali nehotový produkt a jen to čechraj. Mělo to být free a subscription, aby se trochu snažili. Ono už dneska tam skoro nikoho nepotkám a včera jsem byl na bosse sám.
    NESS
    NESS --- ---
    Taky sem koukal ze maji zaplacene top stremery, neopuzivam a rikal jsem si to same, proc rozdavaji kompy a plati Raxxe kdyz by jim to fungovalo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Pouzivate nekdo ten Crimson Market pro trade veci? Jsem koukal to streameri docela propagujou, ale vypada to tak podezrele, a prijde mi tam zatim zretelne neni dost lidi na to, aby to fungovalo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam