• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SITH: Nafarmi matros a neni problem ti ty bosse sundat. Vcera jsme behali ubery a v ty sestave co jsme byli, tak treba beasta jde dolu za cca 2s, duriel se vetsinou nestihne ani zahrabat a andy chudera zkousi ty svoje animace i pres to, ze uz je davno mrtva :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: takový pohodový levlici build se čtyřma uber uniq, kam se hrabe maxroll se třema pasivkama na amuletu .))) (vtip)

Jinak za mě super, líbí se mi jak jedeš theory crafting, super. Já jedu pořád ten stormslide cataclysm, to bych si představoval ideálne na farmeni a do těžkého endgame pak ten druid support build. Škoda že tam takový endgame není :D (co by měl smysl hrát). Uvidime co ta expanze.

Jak narazím na limity toho buildu tak to zkusím poladit podobným směrem jak je ten tvůj.. Nelibi se mi když je tam nutný basic skill na quickshift. Nějak mě to irituje při hraní. Tohle vypadá dobře.
    NESS
    NESS --- ---
    Our next Campfire Chat begins on August 29, 11 a.m. PDT and gives a preview of the 2.0 Public Test Realm (PTR). Join associate director of community Adam Fletcher, lead live game designer Colin Finer, systems designer Aislyn Hall, game designer Charles Dunn, and expert game designer Jeevun Sidhu as they reveal what to expect in the test realm.

Join Our 2.0 PTR Campfire Chat — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24130174/join-our-2-0-ptr-campfire-chat

Sanctuary’s Treasure Goblins have returned! This time, with elevated tenacity and renewed spoils. From August 27, 10 a.m.–September 3, 10 a.m. PDT, seek out hordes of these treasure hoarders to pilfer their loot bags for increased gold and coveted drops.

Gilded Grandeur Awaits—March of the Goblins Returns — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24121369/gilded-grandeur-awaits-march-of-the-goblins-returns

jessirocks: What will happen to players who have not purchased the new expansion? Will they be able to play with the new skills for their class, can they enter the new zone, etc.?
    Brent: It’s really important to us with this release to update the game for everyone in a major way. This includes major updates to progression, our difficulty and paragon systems, leveling, and social features such as the Party Finder feature, we’re adding that makes it easier for people to play together. Also, all classes are getting a new Active and Passive Skill, which will be available to everybody.

Aislyn: Alongside Vessel of Hatred launching on October 8th, Season 6 is also launching with its own bespoke content, and that’s going to be free to play to all Diablo 4 owners.

jessirocks: Ah okay, so you can still play Seasons without buying the new expansion?

Brent: Yep, we thought it was important to continue the seasonal work and keep the core gameplay loop intact for everybody, whether you purchase Vessel of Hatred or not.

Blizzard Confirms There Will Be a Season 6 Mechanic - Wowhead & jessirocks Diablo 4 Developer Interview - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/blizzard-confirms-there-will-be-a-season-6-mechanic-wowhead-and-jessirocks-346092
    SITH
    SITH --- ---
    tak jsme s kámošem šli duriela a andariel a asi na šestý pokus mi padl fialový item a zrovna shako :D
    pak asi na desátý pokus ten spear, zbytečný, nevyužiju, takže bude na scrap. Takže ještě tři surovinky a pořídím si tyrael might.

na torment bosse zatím bez šance, sice dmg 35k a 28k life, ale dostanu vždycky oneshot
    NESS
    NESS --- ---
    Udelal jsem si podle postrehu z prvniho druida druhou variantu (a druheho druida :-) a poskladal k tomu i planer https://d4builds.gg/builds/87edfb0f-a6c9-4c74-9aee-c69c537308fb/?var=0 je to stormslide, vcera sem stim pohodlne za par hodin prosel z lvl1 na lvl100, je to spis levlici build nez endgame, ikdyz to bez problemu a bez vymaxovanechy glypu a vymaxovaneho mw da cely end game kontent, tzn hordy 7 a tormented bosse, hordy 8 sem zatim nezkousel

Zacina to na lvl35 odemcenim key passivky Natur fury a nasazenim uberu Andy,Tyr,Starless,Doom, na aspekty to neni narocne, klicovy je klasicky Starligth(maj vsichni), bez toho bych to ani nezkousel, zbytek je optimalni duraz na Aftershock(jen druid), zbytek je pekny ale nedulezity, zkousel sem to hrat i na spiritbond, akorat se ukazalo ze vlci nespolupracuji a jako zarazka zas tak nefunguji a je jedno jestli umiraji nebo ne.

Ten planer ma dve sekce, za predpokladu ze jsi druida jeste nehral tak asi nemas jeho unikatky, tzn ty sem nasadil az na 80lvl, klicovy je Earthbreaker a Unsung, s Flickerstepama ted trochu experimentuju tak tam jsou.

Paragony jsou moje vlastni, tak je mozne ze se daji optimalizovat, je to hrane na cloveka, narozdil od ostatnich sem se uplne vyhnul shiftu, takze je to +- slabsi (mene dmg) bez wildheart/vasil, potazmo bez insati/vasil ale neresim manu (andy+starlight) a ani resisty Tyrak

Inspiraci sem bral od AceOfSpades https://mobalytics.gg/diablo-4/builds/druid/lightning-storm a trosku od Roba (paragony) https://d4builds.gg/builds/a4d84a36-e85f-4d9a-b22b-d8ecab46f5a3/?var=2

Jo na zaver je potreba koukat na capy, AS sem capnul pomerne rychle, armor a resisty jsem zapnul pri prechodu na ancestr

V testu na nmd100 to neobstalo, nebyl jsem schopny 100 dat pred nasazenim ancestru, ikdyz je to i tim ze sem pro usporu casu preskocil sacred :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Horda 7 ve dvou na 92 potazmo 93 lvlu, ja zacal teda na 89, zisk 12 paragonu, tri ciste levly za hodru.

SITH
    SITH --- ---
    tak za kešku už mám, za torment ještě ne protože je nedávám, za uber lilith taktéž, takže kde seženu jiný abych je mohl rozložit? prý je tam1,5% šance na drop :D

takže až budu večer, můžeme nějaký torment bosse dát
    NESS
    NESS --- ---
    Ty sparky ? 1 mas za sezonu v kesce, 1 mas za prvni tormented, 1 mas za uber lilit, jedina sance opakova sezonu s dalsima charama nebo rozkaldat ubery, jina sance neni.

Reseni rict nekomu kdo to da v radu sekund :-) Kdyz mas matro tak takovy najdes 12 do tuctu. :-)
    SITH
    SITH --- ---
    A jak Jen jinak získat? Já mám 100lvl fireball sosnu, jako normálně bosse dávám ale ty torment verze pižlám moc pomalu a pak v půlce dostanu insta kill.
    NESS
    NESS --- ---
    jen poprve a jen s prvnim charem, v parte byt nemusis.
    SITH
    SITH --- ---
    Když jsem v parte tak mi z torment bosse taky padne ta surovina na shako? :)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako abych byl fer, tak jsem pokusne dal jedno nahradni shako a na prvni dobrou 3x CD 0 resetu, z prdele klika
    NESS
    NESS --- ---
    Jo na samotnem spearu se to hejblo z 7.22 sec CD na 6.63 sec CD :-) a to se rozhodne za tech 458M vyplatilo (ironie:-)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak kdyby nekoho zajimalo kolik tak muze stat pokusu a goldu masterwork 3x zasah na stejne miste, tentokrat sem to pocital, goldy jsou jasne 458M, resety sem se snazil pocitat ale mozna mi sem tam neco ulitlo 77, vetsinu casu sem travil na 1-4, problem byl tam dostat ten prvni CD, jen sem to na unikatce co ma 4 plozky tzn to je 1/4 a terfit to same CD 3x, nejdelsi rada aniz bych tam to prvni CD trefil bylo 17 pokusu v rade kdy tam padlo neco jineho z tech 77 pokusu se mi povedl ose dostat 4x na druhou uroven tzn 8 a na 77reset mi to padlo na 3 uroven.

Absolutne nezabavna rng minihra kde klikas na 2 tlacitka, dalsi kolo a reset, blizzard tohle miluje :-)

Pro uplnost pomohl sem si na CD o 7%, celkem pateticke.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VODNIK: tak ja jsem zaznamenal treba takovou drobnost, ze kdyz nemas datadisk, tak nemuzes do pateho aktu, a tim padem neotevres adventure mod, a tim padem nemas nephalem rifty. Jen samy takovy drobnosti nepodstatny... :-) Jestli se to pozdeji nejak zmenilo, a do riftu byl pristup i bez toho jsem uz nezkoumal, bo byl rok 2014, kdy jsem obevil PoE a nebyl duvod se vracet.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    VODNIK: D3, debilni korekce
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    EVILMIND: Hraju SE dodnes a datadisk nemám. Problém jsem nějak nezaznamenal
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    EVILMIND: Tak to nekupuj, v čem je problém?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: to mě nenapadlo, že by si někdo nekoupil datadisk a chtěl to hrát dál .)
    YETTY
    YETTY --- ---
    Nemáte někdo zkušenosti s cross play?
    Začali jsme s kámošem hrát gauch coop na xboxu. K tomu aby hrál se mnou, stačilo vytvořit MC účet a propojit ho s battle pasem. Já mám ultimate, on bez předplatného.
    Já střídám konzoli s PC. Vše v pohodě.
    Kámoše to nakonec chytlo, zaplatil si PC pass, nemá konzoli.
    Vytvořil si novou postavu. Včera přišel a chtěli jsme dát coop u mě.
    Já zapnu hru, on se přihlásí na svůj účet jako druhý hráč a nutí ho to vytvořit novou postavu. Nelze vybrat tu novou stávající.
    Když ho nechám jako primárního hráče. Normálně se logne, vybere postavu, hraje. Pokud se připojím já k němu. Je to stejné. Musím vytvořit novou postavu, nemohu vybrat svou stávající.
    Moc tomu nerozumím. Je mi jasné, že má jen pc pass, ale jak teda potom může hrát na konzoli sám v pohodě.
    Jsme z toho nějak v pasti.
    Máte někdo zkušenost? Pomůže upgrade na ultimate?
    Doufám, že je to srozumitelné...
    Dík.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam