EXSECRABILIS: Ted je otazka zda patch nebo spusteni ptr. :-) ja prenastavenim nastaveni dosahnul toho ze jsem zase stabilni, bohzue si ptr nebere nastaveni zadne, tazke je treba od klaves az po gamepaly a graphics.
Jinak ten shrink sveho je dost divny, na 35 lvlu mam 147 HP a 306 AP, hp za hit zmizelo uplne, hp pre sec vlastne taky max co jde natohme levlu je 2hp za 5 sec :-) celkove to hp dostalo na zadek, ruby jsou p[ryc a na vybave se to pohybuje +10hp
Par prijemnych veci jako domaci pristav jde udelat i strom, to co v inventu vypadlo jako armory je jen prenosna skrin, tzn zapomens na 1lvlu na psa, zapnes ho odkudkoliv, to same si muzes vymenit skiny a podob.
Jedu to od 1 lvlu a je to takove divne, tlacim to max obtiznost co mi to dovoli coz je ted "expert" (treti obtiznost) a je to nuda, penitenta (ctvrta) mi to dovoli az na 50 lvl, tormenty az na 60, tohle je velke minus, mozek mi na hlt nepadnul, nevim zda tu vubec je, takze jedu v defaultu. ty nove nmd (od 1lvlu) jsou total nuda, nemuzes zvolit obtiznost je jen jedna, na zaver tam ani neni boss, jestli byl cilem unudit hrace na prvnich 50 levlech tak ukol splnen, bohuzel to tim ze si clovek nemuze nakopnout obtiznost se to levleni krute protahuje, tahle predelavka je fail jak prase