• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Pár dní jsem nehrál a teď to docela šíleně laguje, to je výsledek nového patche? Žádná jiná hra takový problém nemá, takže internet v tom asi bude nevinně. Včera jsem nedokázal dokončit jediný dung
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: To neprojde, minimalne v tehle podobne se snapshotama a dokonce se 4 zbranema :-) https://youtu.be/wiB7iycOBAc?t=674
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Ta roguna vypada skvele, to musi byt desna prdel hrat :-D Pochybuju ale, ze se tohle dostane do finalni hry
    HULIK
    HULIK --- ---
    DAVIDOWITCH: Jsem netušil že to jde jen jednou ...
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    HULIK: jojo, ale jen jednou. Coz realne furt znamena ze to bricknes, jen mas misto 6 pokusu 12.
    HULIK
    HULIK --- ---
    DAVIDOWITCH: Mela by být možnost resetnutí temperování přes nějaký rare předmět.
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: uvidime na final, ale ted to vypada ze mas bud gear se statama co chces ale jen lege, s jednou temperou a mw max 4/12, nebo mas ancestr (s jednou a vice GA), pravdepodobne bez statu co chces (pac si nemuzes moc vybirat) ale s moznosti 2 temper a mw az 12/12.

tempery jsou po 3-4 vjednotlivych receptechh ale jsou vyjimky kde je stale 5
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Takze realny gear pro velkej kus lidi bude max 1-2 ancestralky. A normalni predmet ma jen jeden temper kde ty kategorie jsou ted po trech? To zni ze de facto snizili moznost bricknuti tim, ze nehonis dva tempery co musej padnout, ale staci jeden. (Je mi jasny ze o to vic nasere bricknuta ancestralka)
    KALTY
    KALTY --- ---
    BARTUC: no tu právě nemám. To bylo první co mi padlo a rozebral jsem to a udělal si Tyrael na Barbarovi.
    Mám Tyrael, Ring, Grandfather a Doom.

Chtělo by to Shako (použil bych na barbovi a složil bych si ten WW build s max res) nebo Anda a pokračoval bych u roguny. Uvidíme

Při levelení nějaký mats budou, tak zas zkusím pak štěstí :)
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: Ty procenta jsou trosku jinak ale jinak ctr+c a ctrl+v z D3, s drobnym rozdilem ze nejsou jako gemy prenosne.

Byla poptavka po delsim engame tak tady je. Podle roba je 1-60lvl cca 3h a 1-300lvl 100-120h, pro bezneho cloveka hrajiciho solo cca 2x tolik.
    Na expy to vypada podle PTR na pitu. Rob delal nejake srovnani 15min v pit75/nmd/hlt a vychazelo mu ze pita je nejlepsi o parnik, v nmd nafarmil cca 1/2 a v hlt jen 1/4, jako nejsou tam hordy, ale pokud budes levlit 5 paragon glyphu na 100, tak to zabere furu runu a pokud bude pita jedinym zdrojem glyph expu tak ti nic jineho nezbude.
    Co se ancestr dropu tyce, tak pita vypada take nejlepe, v prumeru mi padala 1 ancestralka na 3 pity, v hlt to bylo za srovnatelnou dobu 1 ancestrlka a v nmd nevim, pac sem jich bud behal malo nebo sem mel smulu, ale tam sem nedropnul nic :-)

Jinak ty ancestralky, blizz si slusne nabehnul kdyz ten novy typ predmetu nazval ancestr, pac kazdy to bude srovnavat s predchozima sezonama, coz nejde, kvantitou a kvalitou se jedna u uplne jiny typ predmetu, v cetnosti dropu se to da srovna s GA predmety v S5 (se snizenym dropem), coz to taky je, v S5 taky necekas ze si GAcek odneses z kazdyho dungu plny invent :-) Ale plne to zapada do schema delsiho endgame, stejne jako glyphy i ekvip budes holt farmit delsi dobu, jen budes o to vic nasrany na brickovani temper :-)
    Pokud ten drop rate bude stejny (tak jako ted v ptr) tak se bude mnohem vic smelit s ancestrem, defakto kazdy kus bude mit hodnotu, unikatky obzvlast, dost zvlastni tah kdyz ve hre neni ofiko trziste a vse se to zene pres externi webovky :-)

KALTY: Skoda ze nemas Andy ta mi na rogune sedela nejvic :-) S ohledem na dooma a absenci andy bych sel na levleni (od 35 lvlu) flurry nebo twista :-) minimalne dokud nedropnes slusny luk/kus na 925, pak bych presel na ranged, tam uz je paleta siroka, zelezi co ti padne za unikatky cestou :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Tohle je klasicky D3... Pamatuju si, jak se behaly GR a clovek se snazil zvednout glyph s 1% sanci na uspech :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KALTY: Pokud mas andy, tak volba je jasna :-) Andariel rogue! Pokud nemas, tak jsem zkousel hearseeker a taky to neni spatny, jen musis mit pripravenej gear pri prechodu na shard of verathiel, jinak je to pak silenej oser hrat, ale kdyz mas aspon dve tempery co ti davaji energy za lucky hit (ted si nepamatuju jmeno), tak to pak sype v pohode a je to mega zabavny na hrani
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Tak mi včera padl Grandfather, tak už jen Shako
    Ale asi si začnu lvlit rogunu.
    Dám na sebe Tyrael, Doombringer a Starl.
    Je nevím jaký build bude s tímhle setupem nejrychlejší na lvlení? 🙂
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Tohle vypadá jak leveleni gemu v D3 ne? Tam to taky bylo na pokusy a pravděpodobnosti v závislosti na levelu gemu a GR
    NESS
    NESS --- ---
    Prozkousel sem si to levleni glpyhu a smerem nahoru je to oka, pokud to zabehnes na cas a bez smrti mas 4 pokusy glyphy zvednout, za kazdych 20 levlu rozdilu mezi glyphem a pitou je to +1 ke kazdemu pokusu a uspesnost je 100% tzn pokud je rozdil 60 je bonus +3 (celkove teda +4), pokud rozdil 40 je bonus +2 atd.., pokud teda zabehnes pitu 65 a chces zvednout glyph co je na 1, tak to na ty 4 pokusy dostanes na 15=1+4+4+3+3, pokud bu si bezel pitu 51, tak uz tam neni rozdil o 60, ale jen o 40 takze by to bylo na 13=1+3+3+3+3, pita 35 by byla jen o 20 takze na 9=1+2+2+2+2. To mi prijde v pohode.

No smerem dolu sem to radeji vytipal tam je slov skoda, tohle je podle me spatne, pokud je rozdil aspon 10, je tam 100%, pokud je mene nez 10 ale aspon stejne tak je to 70% a pak to jde uz do haje, muzes to sice uspesne zabehnout ale bude to pravdepodobne bez odmeny.

NESS
    NESS --- ---
    Tohle je asi nejvetsi svacina celeho ptr https://d4builds.gg/builds/dfc371c5-55f6-457a-b339-7a7c63e591b4/?var=1, build je postaveny na tom ze stojis, nic vic delat nemusis, sundas cokoliv :-)
    Ted sem dal pokusne marenu a pak takovej ten ohnivej sloupek v hlt, nemusel se zmacnkout ani tlacitko :-)
    Nemam ubery, nemam ancestr, nemam glyphy, mam vybavu se kterou sem vylezl z pred 60tky, jedineco mam je 222 paragonu a v tom je potreba jedina vec a to legendarni nod "Force of nature", druha vec je runove slovo Lith-Tec a pak nejaky lebky ve zbranich aby to vracelo HP, tot vse. Do S6 se to nedostane na sto pero, tohle musi nerfnout :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Slusnej paradox, v pite sice glyphy levlujes ale nedropujes, naivne jsem sel s cerstvou 60tkou svoji prvni pit20 abych skocil na tormenta, rikam si to naberu cestou, no vlastne cesou ne, tak na konci a ani prd, mam neden glyph ktery sem vydfasoval jeste pred pitou buhvikde a jinak nic, tak jdu zistovat kde dropnu glyphy :-)
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Zatim jen ptr, do finalu to muze byt vselijak, zkusil jsem barba pres pevnosti a evidetne to tak chteji smerovat.

Vypada za to ze bez ohledu na uroven do 50 lvl dostanes za pevnost 2 levly od 50 uz jen jeden, momentalne je 5 regionu v kazdem 3 pevnosti, tzn garantuji 30 lvlu, jedna pevnost se da z nejblizsiho WP dat i s cestou za 2-4minuty, nepomalejsi je klasicky Tul Dulra :-), Pokud by jsi delal jen pevnosti tak za 1 a 1/2h je mas hotove, ja zacal s pevnostma nejak kolem 20 lvlu a skoncil na 58 lvlu. Otazkou je jestli se snazit to delat do ty 50tky. Od 50 lvlu se ti otevre dalsi obtiznost, ktere nema na expy z pevnosti vubec zadny vliv. Jediny rozdil je ze natom Penitentu padaji veci s vyssim ilvl

Jel sem to od 1 levlu na experta, jen stim co padlo na zem, zadne cheaty, asi bude zalezet na buildu ze tech prvnich par levlu bude drhnout jak jsi bez skillu ale tak od 5-10 by to melo jit asi kazdemu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: očekával jsem že díky těm novým "obtiznostem" by ten leveling mohl být zábavnější (těžký), podle toho co píšeš tak to nevypadá :-(

Podobné jak pevnosti by mohly být na XP bohaté i side questy třeba, v kombinaci s vysokou obtížnosti by mě to i bavlio. Udělat vedlejší úkol s těžkým bossem na konci a ne přiběhnout na místo kde jsou všichni mrtví sotva stihnu zaútočit a pak zas běžet zpátky :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam