NESS: videl jsem na to nejake PSA ze je Undercity mozna rozbite, takze bych asi ty nejdrazsi tam nepouzival zatim...
Reddit - Dive into anythinghttps://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1g0x99k/undercity_rewards_are_bug_out_dont_risk_your/Citadela jsme chteli jit T4, ale nejak se to samo preplo nebo co na T2 - ale mozna nase vina, jsme tam predtim zmatkovali trochu s questama. Kazdopadne, byla to presne obtiznost pro nas, docela to tam rakvilo i tak. Muj hlavni problem teda byl, ze se mnou hrali tri spiritborni s dodge buildem, takze jsem je videl vzdycky jen jako tecky na obzoru... :-) Te spoluprace tam zase neni tolik co slibovali, vetsinou to jsou veci kde musis stat na dvou ruznejch mistech soucasne aby se neco otevrelo, tj. jde to asi dat cele ve dvou. Bylo tam jedine misto, kde jsme stali ctyri na ruznych miste, ale pravdepodobne to tam slo delat postupne kazde krido zvlast. Docela me stvalo, ze se tam neustale nekam portujes, a ne vzdycky je jasny, jestli se jeste pujde vratit. A pritom tam mas zabit neco pro lepsi drop bonus, a kdyz to bylo prvne tak jsme to fakt probehli dvakrat dokola protoze jsme meli 2/4, a ukazalo se, ze dalsi dva jsou az za portem. A pak hodne podobna lokace, tak jsem rovnou portli, a uz se neslo vratit a byli tentokrat pred portem. Nevim, mozna je to furt stejne a da se to naucite, ale bylo to divny.
Je tam par mechanik co nejsou jinde ve hre, treba kdyz mas nad hlavou takovej symbol co postupne cervena, az ti to zacne psat ze si jde pro tebe smrt, a to musis vyresetovat do bile barvy v takovych bublinach - je to vlastne skoro prima kopie jednoho dungu z Lost Arc, a i dalsi veci jsou podobny Lost Arc. Teda bez te casti, ze muzes wipnout celou partu nastesti, i se mi stalo, ze jsem skoncil nekde mrtvej kde ke me neslo dojit, ale kdyz ostatni dohrajou svou cast puzzle tak to i mrtve odjinud zase portne k nim a jde se ozivit. Je docela dulezite cist napravo co ti to pise ze mas zrovna delat, protoze ne vzdycky je to videt, a v tom vizualnim spamu si klidne nevsimnes, ze zrovna ted mas nad hlavou nejakej konkretni symbol a musis jit na konkretni misto.
Celkove me to bavilo, je to uplne neco jineho nez jinej content ve hre. A i proto je asi rozumne, ze se to chodi jen jednou tejdne, nechces neco takovyho grindovat nonstop v aRPG.