• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Ja ted koukam ze Ace v tom casual buildu ma Soulbrand a nema Ebewaka.. to vubec neni prdel dat dohromady tohle koukam :-D
    KALTY
    KALTY --- ---
    Včera jsem šel s kámošema - 2x spirit ale nemají final build
    Proběhl jsem všechny bossy a napadalo toho spoustu, ale ani jeden (jakýkoliv) GA prsten. Všechno GA prsteny ty ostatní. Do toho je jich asi pět a všechny vypadají stejně.
    Kámošoj padl 3x mythic, mě Starless a dalšímu kámošovi taky něco.
    Měl jsem problémy s hides atd., ale bosové jsou na to fakt fajn + whispers (ale běhat Hell + whispery se mi nechce).

Tak dnes pokračování :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ja mam GA na AS na banismentu, pak uz mas moznost jen prsten a ruce na obou nemam :-/ hadam ze budu rad pokud se dostanu na pulku. Jako 10% as muzes ziskat jeste pres merci konkretne baba a bloodthirst v reinforcmentu ales 22 sec cd . Add paragony No ja sem 233 a bodu mam malo, jako fakt ze beru nody na resist vsechny a vetsinu na armor :-) Ja teprve plnim spirita a ani ho nemam ful. Jedes paragony z https://d4builds.gg/builds/c661ec20-5c71-43d9-9825-81bf67d07091/?var=4 nebo z https://mobalytics.gg/diablo-4/profile/7bc53c6d-f248-41cb-be8d-15ac93f8c380/builds/b5738b5c-86b9-4578-8e2a-9dcbdf3dc460?coreTab=paragon-board&equipmentTab=aspects-and-uniques&variantTab=0 nebo odkud ?

Na tohle teoretizovani je D4 totalne zoufale, pokud by sel aspon ten char nejak rozumne exportnou a nedejboze importnout, jako minulou sezonu sem si delal stinove chary v builderu na maxxrollu ale tuhle sezonu na to pecu, ten maxxroll mi prisel co se tyce statu, buffu a dmg nejpresnejsi
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: já ho včera poprvé pižlal snad 10min. Té bariéry jsem si nikdy nevšiml, pěkně mě srala :-) ..ale dmg mám malou
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako pro me asi nejvetsi problem ted je ten AS, protoze jsem si jistej nemam GA nikde a asi ani masterwork. Na rukavicich ho nemam vubec. Takze budu jako hodne daleko od breakpointu. Ale zase jeho equip, jsem koukal ma vsude 3-4GA co si koupil, ja nemam zajem v D4 tradovat, takze holt musim delat kompromisy. Spis se podivam, jestli neni neco lepsiho v paragonech, protoze tusim mam asi 235 teprve, a uz nemam jako vubec kam davat body! Cast glyphu beres jen kvuli jejich efektu, tj. chces jen presne to mnozstvi co je aktivuje, a v tech ostatnich proste neni tolik mista. Resisty capnuty aniz bych dojel k tem resist nodum kam jsem puvodne miril, armor capnutej aniz bych pobral ty +15 nody co oni berou, proste nic jako.

Fakt mi dost chybi nejakej nastroj jako POB, kde bych si mohl naklikat nejaky neobvykly veci, jestli to treba nevyjde - treba tady jesli by se dalo nasbirat tolik int, abych mohl dropnout jeden temper na barieru, apod.
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Oka, napisu vecer :-) diky
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: jednu Kepe s max res mám asi hele
    Připomeň se odpoledne
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak snad to bude aspon koukatelne, pouzivam evade na farmu, a kdyz se zadari vypadavaji cele bloky frejmu, ve vysledku nikdy nevis kde jsi a kde budes.
    NESS
    NESS --- ---
    Pro info nova varka fixu a dalsi v zasobe.

Vcera uz semi Varshan zdal fajn a je asi fixnuty, ikdyz to jende ani poznatac te dmg je tolik ze mizi pod ocima

Fixed an issue where Varshan's barrier could have significantly larger values than intended, making him unkillable.

Maji v planu fixnout Evade, jako chvilema je to nehratelne, zalezi jaka mapa a kolik je tam lidi, kdyz se to zacne kousat tak z toho boli i oci

Adam Fletcher

@PezRadar
    Just a quick update on some plans. We will have some additional client patches and hotfixes coming out this week. Some possibly as early as this afternoon/evening. These will hit on some crash related items and some of the hot button items from the weekend.

We also looked at the Spiritborn's Evade cast animations that some are employing in specific builds. This is a bug as the Spiritborn is able to break animation frames during Evade immediately. We will be fixing this so you won't be able to Evade instantly during another one, and instead it will be normalized to the standard Evade cast rate in all situations.

The reason why we are hitting this bug now (and some may have noticed) is that it is currently impairing other players and their experience in-game. We have mentioned before that if a build ends up impacting the experience of others, we may make changes immediately, and this is one of those instances. We expect this change to come in 2.0.3 later this week.

https://x.com/PezRadar/status/1845938130735845465?mx=2

Neco k opalu, je to vic viz https://www.wowhead.com/diablo-4/news/seething-opal-buff-hotfix-incoming-vessel-of-hatred-347995

Don Adams
    @_DonAdams
    Hope everyone's enjoying #Diablo4 Vessel of Hatred and Season 6!

Some clarification on Seething Opals:
    - Fix incoming for a bug that sometimes removes the buff

- While the buff is active, it periodically procs bonus loot and Zakarum Rep from monsters that can drop loot

Don Adams
    @_DonAdams
    - Where monsters don't drop loot (such as The Pit) the procs don't occur. Instead, you get bonus loot and rep (equal to a number of procs) along with the activity rewards. That means slaying a Pit Guardian, slaying the Council in IH, opening the chest in Undercity, etc.

Don Adams
    @_DonAdams
    - We did this to avoid dropping loot into activities where you normally don't need to worry about picking up loot. However, it does make the Opal's effect less visible and is understandably leading to some confusion. We're talking about ways to improve this.

Don Adams
    @_DonAdams
    - The XP bonus is not affected by this. It works everywhere for any monster kill that would normally grant XP.

TL;DR - The Opals are working, but it can be hard to notice in some activities.

Thanks for the feedback and keep an eye out for exciting improvements coming to S6!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    We also looked at the Spiritborn's Evade cast animations that some are employing in specific builds. This is a bug as the Spiritborn is able to break animation frames during Evade immediately. We will be fixing this so you won't be able to Evade instantly during another one, and instead it will be normalized to the standard Evade cast rate in all situations.

To je vtipny, ze nerfujou tohle, co uz lidi opustili kvuli mnohem zabugovanejsim resolve stack buildum... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja jsem to dojel na 105, kdy jsem u toho expil par kamosu, a furt to bylo 70 procent. Takze mozna staci i 101 nebo tak neco.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Takze staci mit pit110 na dolevleni glyhu na 100 nebo by i stacila ta pit100 ? Snad dneska glyphy dojedu, prijde mi ze skakam od jednoho k druhemu , navic levlim dva chary soucasne :-/ a mam v planu rozjet treti.

Zkusil sem vyhodit Ebewaku a da misto ni helmu s resolve, s +6 resolve sem pocitove dosahoval stejnych vysledku jako s 30 Ebewakou, coz je super, pac tam je mozne nacpat max resourc, podle toho co rika v tom videu je treba se dostat na 245 resourcu, coz s normal helmou je dosazitelne lehceji, bohuzel nemam kepeleke s ga v max resourcu stim by to bylo jedodussi, porovnam vecer jak jsem na tom s AS jestli jsem nebo nejsem na 79 v zakladu a barieru na 123 nemam, schazi mi tam jedna tempera, jsem lehce pres 100

Ty break pointy jsou teda 79% AS v zakladu 123% vbariera a 245 max resourc s prislusnym generagorem, to vypada proveditelne

Koukam na ty jeho paragony prijde mi ze maji s robem stejne bordy/glyphy jen to maji jinak poskaldane.

Mam 4GA banis ale s 40%, uvidim jestli dosahnu na ty breakpointy a pripadne obetuju 20% dmg na basnishu

Jo a i Rob uz pustil Aspect of Forest Power a jede Aspect of Apprehension + Aspect of Binding Morass.
    NESS
    NESS --- ---
    Sme vcera dali prvni citadelu a nektere mechaniky divne, pomerne dost umirani nez sme prisli na to co se ponas ceka, ale ve 4 sranda, tak dneska repete ?
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: :D
    EVILMIND: no aspekty furt na píču taky no

Jinak já to včera složil díky koupené dobré Soulburn z trade chatu.
    Pořád mám ale prten 44% bohužel, takže musím mít na Yen's MW na rege. Jinak bych to dal celé do resistu kdyby šlo.
    Paragon mám totiž jen 198.
    Ale jinak dobré čísla, ale neměl jsem čas
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: tak to trvalo 76 resetu na prvni resolve, asi ty kalhoty ritualne spalim abych zahnal zle duchy, skoro 400 mega v prdeli abych to dostal na +6
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ace pěkně vysvětluje víc detailu jaký breakpointy je třeba dotáhnout - plus demonstruje další bug co tam zjevne je s tou dmg počítanou z bariéry. Aspoň vidím, že mi chybí attack speed abych to pushnul víc... Plus moje aspecty, to je fakt tragedie, vsechno co pouzivam mam ubohý, neskutečná smůla na to.

53.3 TRILLION Quill Volley Build - In depth | Diablo 4 Spiritborn Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=nrAcLlpmwQk
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Já když to zkoušel tak to hrozně dlouho je nesmrtelný a pak na něco instantne umřu. Očividně někde nemám potřebný uptime na.. něčem. Ale postavil sem místo toho evade a umím na T4 zabít duriela. Sice se dvakrát zahrabe, ale na něco co sem poskládal z prázdné truhly během asi dvou hodin farmeni T3 sem spokojenej
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: Rob koukam uz vyhodil uplne vsechny armory uniq, aby tam dostal jeste vic resolve stacku... :-) Je to bizar, bo to fakt prida nejvic, a je to tak mimo ze je videt, ze uz ani nema jaky aspecty brat, protoze zadnej defensivni aspect nam vlastne skoro nic nedela. Jsem zjistil ze ja vlastne nepotrebuju boty na resist, bo jsem nasbiral dost v paragonech, takze jsem tim fixnul barieru a uz i tam nebylo co vzit, Apprehension je jedinej trochu jako co se da pretavit do ofenzivy.

Jinak jsem dojel vsechny glyphy na 100 behem chvile s tim, uz to nastesti neklesa a jede to na 70 procent sanci do konce.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    EVILMIND: Ja dostal hned 2mythicy v jednom tradu diky tomu season upgradu
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: 350M goldu bez jednineho kritu do resolvu, cca 70 resetu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam