• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No pravda uz mam glyphy hotove tak proc nenalevlit nejake dalsi :-), zrovna toho headhuntera sem si rikal kdy tam padne kdyz to je do all normal nods, v jinch buildech/ klasach tam ty all mighty glyphy davaji.

Ja quilla zakonzervuju jak ted je, necham ho jako boss killera a rozjedu gorilu aka crushing hand, potom co mi seriznou evadku potrebuju nejaky farma build a crushing handa mi z toho vysla asi nejlepe
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Klasickej Ace - kazdy den novy update, co predchozi "nejlepsi build na svete" posila do prdele, akorat musis hrat 10 hodin denne abys stihnul nafarmit vsechny novy veci. V tomhle pripade nove temperingy a uplne jine glyphy!
    No ale uz jsem stejne nemel co delat, a do POE2 jeste mesic daleko, takze... :-)

NEW SPIRITBORN META - RESOLVE STACK WRONG - MOBALYTICS GUYS DISCOVER NEW TECH
    https://www.youtube.com/watch?v=StPmXgula6Y
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: aha! a ja si rikal, ze to neni mozny, ze prece nejsem tak blbej, a urcite jsem uz nekolikrat dropnul max hodnostu aspectu co pouzivam, a presto mi to furt ukazuje 16/21 a craftim jen shit...
    NESS
    NESS --- ---
    To mi pripomina jednu hlasku ze vcerejska :-) pokud by byl nekdo prekvapeny proc nema aspekty na maxu ikdyz rozlozil lege predmet s maximalnim aspektem, tak je to z duvodu ze lege predmety jsou z pohledu aspektu podvazane, ikdyz se lege predmet tvari ze ma maximalni aspekt tak realne je na 2/3 maxu, pro opravdovy max je treba ten aspekt dropnout na ancestr predmetu a rozlozit predmet.
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: takže sparku budu mít až zítra :(
    NESS
    NESS --- ---
    Cely patch notes https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/24140808/diablo-iv-patch-notes

Vyber z hroznu :-) mimo buffu uber unikatek, tu jsou D3 dmg cisla uz ne 1000 000 000 000 ale 1T (konecen, stacilo rok a pul ? :-)

Combat text for damage numbers are now abbreviated.
    e.g. 10000 damage now displays as 10k damage.

Tribute of Titans can now drop outside of defeating bosses.
    Increased the drop rate of Rare Tributes throughout the game, other rarities are unaffected.

Increased the base movement speed of the Realmwalker by around 15%.
    Every time you kill a wave of Bloodbound Guardians, the Realmwalker’s movespeed increases by 10%. For example: If you kill all 3 waves of Bloodbound Guardians, the Realmwalker will move 30% faster, in addition to the 15% base increase.
    The Realmwalker now has a low chance to summon a Treasure Goblin.

Super Elite monsters will now drop even more loot.
    Previous: Super Elites drop 1-2 times as much as Elites.
    Now: Super Elites drop 3 times as much as Elites.

Fixed an issue where Pit Bosses in Tiers 137 and above had less health than intended.

Fixed an issue where defeating the Echo of Lilith did not reward a Resplendent Spark.

To nejdulezitejsi bufix na spirit borna, to odnesl jen evade, pry timhle spadne na 1/5 dmg, jako smolik ale pres to lagovani asi nejel vlak :-/ Tazzke kdo ma evadku tak si ji uzijte posledni den po patchy papa

Fixed an issue where Spiritborn could cancel the Evade animation mid-evade.
    Developer’s Note: Spiritborn's Evade could be cast more rapidly than normal depending on the input method and speed. It is now normalized to the standard Evade cast rate in all scenarios.
    NESS
    NESS --- ---
    Info pro ladice buildu, cilovka pro endgame je Pit100, pokud se dostanete do stavu ze ubehnete pit100 do 5 minut a bez umrti, mate v kapse defakto cely endgame, pak uz je dost jedno jestli davate dmg v jednotkach destikach nebo stovkach Giga, jedine kde se to projevi jen pit push, kdekoliv jinde jsou jednotky giga maximum co se da uplatnit, uberbose to vypari instatne, v hordach butchera zabijete driv nez dorekne fresh meat, citadela taky oka a pro vymaxovani glyphu je colkoliv nad pit100 zbytecne protoze to tam vic proste nedava.

Jako tech 5 minut je ciste orientacni, pokud je to pomalejsi je to jen oser, ne problem, zasadni je jet plynule, neumirat a nezaseknoutse u bosse :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: no ale finta vypnotu psa pred zaverecnym fajtem a vybrat bonus po jednom bylo prijemne prilepseni :-) hodilo to 3-5K navic :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja vždycky nafarmil jen tak o 5k vic než jsem potřeboval (což je jeden item do rezervy). Na druhou stranu me horda docela jako bavi, tak v nejhorsim ji holt pujdu jen tak no... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Je tam i fix na tribute v under city :-) Ja nafarmil jen tech 100K a sem to zase prozral :-)

Blizzard
    Link
    HOTFIX 5 - October 15, 2024 - 2.0.2
    GAME UPDATES
    The following changes have been made for Infernal Hordes chests.
    Chests will no longer disappear and reappear.
    Materials chest will only be operable once.
    Gold chest will only be operable once.
    Developer’s Note: The following changes were implemented to solve an issue where players could continuously use the Infernal Hordes chests by continuously picking up small amounts of Aether.
    BUG FIXES
    Fixed an issue where awards from the Kurast Undercity could be enhanced without consuming a Tribute by dropping it before a party member accepts the vote.
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: uz si delam mentalni seznam NM dungu se dverma, pritom v tech starych mapach toho tolik neni jako obcas jo naprd Endless Gates :-) ale to se neda srovnavat se tema novyma v Nahantu, sem si dal za ukol probehnout vsechny nove dungy, tak sem si rikal ze zacnu stema co jsou NM a mam stejny pocit jako kdyz sem behal ty Akaraty, zmar a marnost :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: Akurvaa, taky jsem byl linej :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    The following changes have been made for Infernal Hordes chests.
    :greenarrow: Chests will no longer disappear and reappear.
    :greenarrow: Materials chest will only be operable once.
    :greenarrow: Gold chest will only be operable once.

Jsem si mel nafarmit vic :-) Ale byl jsem linej no. Pritom se to super behalo pri koukani na televizi.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Nemá někdo Coldclip aspekt na něčem? Nenatočím to nijak ani za boha a bez toho mi to nebude fungovat :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: proto si předělávám rogunu ze spinu na něco jiného. Tohle mě fakt točí
    NESS
    NESS --- ---
    NM dungng Murming spiral delal nejaky sadista, jedu to s evade a co dva metry jsou tam dvere, na ktere se musi kliknout pockat az se otevrou a pak pokracovat, totalni demence, bud at je udelaji ze jdou rozmlatit nebo at se na to vykaslou.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    WASQ: to nic moc teda. Chci svůj auction house. Holt si to výběhám a pak stejně vyjde Factorio. Díky klukům tady mám teď Quill co umí T4, pomohly jak rady tak věcné dary. Zjistil sem že těch 123 je optimální ale narozdíl od toho resource generate to funguje i když to není přesně, jen to není optimální. To dost pomohlo. Taky sem prostě vymasterworkoval co šlo. Ono i bez těch critu to umí dost pomoc třeba s health. Ještě bych rád ulovil některý z těch dobrých run na generování, zkusil pustnout pit někam k té 100ce a bude hotovo.
    NESS
    NESS --- ---
    Do tahnul sem prvni glyph na 100 a je to jak psal Evilmind, od 92 je jedno jakou pitu jedes to je posledni kde to je na 90%, na 93+ uz to je az do 100vky 70%, 91% je posledni lozena na 100%.

Tzn v zajmu rychlosti je lepsi to dojet v pit100, pro levleni glyphu je cokoliv vic zbytecne.
    WASQ
    WASQ --- ---
    DAVIDOWITCH: příčetně moc ne, ale diablo.trade
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Jak se dá nějak příčetně tradovat? Chybí mi Auction House, fakt že jo. Nevím co má smysl listovat
    WASQ
    WASQ --- ---
    Trade mě tuhle sezónu moc nebaví. Radši klikám, když mám čas :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam