• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: Ten Robuv build jsem zkoušel a opustil, přijde mi že ten linkovaný funguje lépe a hlavně je daleko detailněji popsaný co tam je a proč a na jakém torment levelu to mám vyhodit nebo nahodit. Rob tam počítá jako vždy s equipem co na T2 fakt mít nebudu. Jinak včera jsem nafarmil runy na ten druidí štít a trochu se to vylepšilo.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BARTUC: ten Armor nad 1000 je tam kvůli tomu, aby se stakoval co největší damage přes Unyielding Hits
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: hod nam build a my ti rekneme, co je treba zlepsit. Armor cokoliv nad 1k je nesmysl, pokud ho muzes prerolovat za neco jinyho go for it, midnight 35 je malo, to je zaklad, aby ten build fungoval, potrebujes minimalne 47, aby to nejak slusne slapalo.

Jinak ten build na maxrollu je takovej zvlastni, podivej se na Robuv build, prijde mi, ze to ma mnohem lip poskladany. Urcite bych co nejdriv jel OP verzi, je to mnohem silnejsi. Mas spravny runy? Bulwark udela strasne moc a umozni ti komplet ignorovat elemental rezisty az do nejakyho pitu 130+. Pokud ti neco chybi, muzu ti nejaky veci dat, mel bych mit od vseho neco schovanyho.
    NESS
    NESS --- ---
    Nevim jak hodne zname https://www.youtube.com/watch?v=Ve-npWA1jp8 ale trik jak poskladat bordy co jdou za sebou v poradi 1243 misto 1234, dolezite je se kouknout jestli splnujete na vsech nodech bonus, kdyz ne tak se dela tohle, drivejsi bord je levnejsi nez pozdejsi
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Jenze krome tebe do pvp zony nikdo neleze, tak se to nevi :-DDD
    NESS
    NESS --- ---
    Rob zase jednou objevil ameriku https://www.youtube.com/watch?v=fPZD6u6K0ew :-) tohle tam je od zacatku sezony :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    NESS: jedu podle https://maxroll.gg/d4/build-guides/quill-volley-spiritborn-guide. Equip není žádný zázrak, tam asi bude problém, Kepeleke 21+3, Midnight 35, Banish taky není bůhví co. MW všude 4, jen Ebewaka jsem vytáhnul na 7, víc matroš zatím nedovolil. Holt budu dál farmit a ono to přijde
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: dobrý koment :D

No Wonder we dont fight with mepfisto in vessel of hatered. Dude Is hiding from spiritborn
    NESS
    NESS --- ---
    2.8-3
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: City je na cileny framing, zalozis klic a podle popisu farmis ekvip, mw matro, boss matro, runy. Klice se lisi jestli jsou pro grupu nebo pro jednotlivce ale to se tyka jen toho ekvipu, je tam sance dropnout i ubery. Expy tam nejsou

Chyba bude v buildu potazmo v ekvipu, podle ceho jedes ? Rozhodne zalezi na tom jake aspekty tam mas, zda a jake tempery tam mas a jako hodne na mw to mas.

pokud mas kepeleke, midnight a banish v nejakem slusnem provedeni, nemel by jsi mit problem az nekam na T4, v tom "starter" buildu je nejdulezitejsi midnight, mel by byt ideal 50 (min 47), k tomu njake generovani bokem nejlepe temperou na prstenu, kepeleke 28-3 s co nejvetsim dablem, ideal ga, banish nejlepe 60 a s hp v ga. Jinak klasika co nejvic resolve stacku a co nejvic hp. Runy uplna klasika poc-que a xol-xal, to je bez debat.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Pár dalších dotazů:
    Je k něčemu Undercity? Je to zábavné ale nic tam nepadá a ani nemám dojem že by tam byly nějaké výraznější expy
    Pit50 se ukázal jako výzva, zaseknul jsem se už na prvním packu, resisty max, armor 1300, life potka a stejně mi dají na budku, opakovaně. Kromě Kepeleke mám snad všechno 800 a aspoň 1GA, tak úplně nevím kde je chyba. Klasický quill build, u 45 projdu za 2-3 minuty a bosse vypařím instantně
    NESS
    NESS --- ---
    MW kde to jde helma+kalhoty max resolvne tripl krit tzn 13, shrouha tripl life, ruce jednou life a dvakrat vortex size, boty tripl life, kepeleke trpil dabl, banish tripl life, prsteny dvakrat life a jednou AS. Tzn max resolve a max hp, trosku AS a trochu vortex size

Ty tempery ma tam 3x barieru tzn to capnuty ma, 3x mystic circl, vic tam neoddostane, 2x resolve, vic taky nejde, 2x resource redukce.

Jako dost zajimavy mi prijdou ty boty, ze tam ma resisty ve statu, ale to je oka, ale redukce evadu to musi byt ciste kuli rychlosti, jinak by tam davalo smysl move speed

Prvni i druhy dum jaguar.

Aspekty uplna klasika interdict, redirect, duelist, apprehe , fell sooth a samozrejme plains power.

Skilly a paragony asi stejny
    NESS
    NESS --- ---
    Pit150 pod 2 minuty https://www.youtube.com/watch?v=XqtK2y1MMB4 jako dost zajimavy ze tam na gearu nema zadny MW mystic circle, jinak ten gear je uplne sileny, perfektni kepeleke, perfektni banish, evidetne to je vse nakoupene, protoze jedine co nema perfektni je shrouda, ktera se neda koupit, tu mam jen s jednim GA v HP a level jen 287
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Vtipne je, že včera večer jsme běhali Duriel, Andy a za těch asi 30 běhu jsem měl dvě Mythic a pak jsem si dal ještě solo asi 8x Grigoira a vypadli další dva Mythic :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Evade po "nerfu" :-) Trilion neni problem

CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    mno tak sc hotovo, ted jeste hc

VODNIK
    VODNIK --- ---
    MAESTRO_007: o té liště vím, ale přijde mi že s objevením bosse nemá vůbec souvislost, zkusím to víc pozorovat.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    WASQ: pro mě je motivace hrát dal že mi roste paragon. U toho zkusím i nějaký push pit. Což moc vysoký nebude :-) Jak dojedu paragon pointy tak jenom farmit abych zkusil něco pushnout mě nenaplňuje :-) ...přitom by mi stačilo aby tam byl nějaký pseudo paragon point kdy by člověk dával nicotné body třeba do existujících nodu atd. Ale to ještě pár sezón potrvá :-)

Jaká je aktuálně farmíci smyčka teďka když už máš paragony? Hordy + undercity + bossové na masterwork a věci s co nejvíc GA?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VODNIK: vpravo nahoře je lišta kterou zabíjením zaplňuješ a když je plná tak to vyvolá portál k bossovi. Zároveň je na ní i timer co musíš předběhnout. A jestli můžeš do L2 musíš podle toho kolik máš splněno tak nějak odhadnout
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Asi blbej dotaz, ale nedá se nějak v Pitu poznat kolik mi toho ještě chybí k vyvolání guardiana a jestli už případně můžu přejít do l2? Už jsem se několikrát vracel z l2 zpátky do l1, protože tam už nic nebylo a portál nikde
    NESS
    NESS --- ---
    osobacek

NESS
    NESS --- ---
    Pokud budete chodit Johnnieho Walkera tak butcher je jedn z random eventu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam