• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Jako klasiky blizzard ode zdi ke zdi, do minule sezony toho padalo moc, ted zase pada malo, jako dat 10 bosu v rade, odnest si z toho 1 ancestr ktery navic ani nepotrebujes a je jedno jestli to je malej boss nebo velkej boss. Cilenej farming pohrbenej podtim ze z droplistu daneho bosse jde jen polovina, tzn vsechno a vlastne nic.

Pritom je to jen o tom, ze nemaji a nechteji loot filtr, pokud by byl loot filtr, tak by kazdemu bylo uplne ukradeny ze toho padaji tuny, pac by si to vyfiltroval kazdy sam a podle sebe.

Farma buildu ma dva zlomy, prvni je tu unikatku/uberu vubec dropnout tam je tenhle system docela v poho, druhy zlom je ze uz aspon neco mas a ted to chces nejak vylepsit a tady je to totalne mimo. Sanci jak to vylepsit (GA na spravne miste, nebo nedej boze multi GA), pokud vyloucime totalni haluz ze ti to padne z nebe, cilene vlastne moc nemas, pokud to je klasova unikatka tak nastenka, tam ty multi GA padaji, pokud neklasova tak velkej belilal, ale tam i presto ze volis tabulku daneho bosse tak zase z te tabulky jen pulka.

Tak jako tak to jsou stovky boss killu, ktere (ruku na srdce) jsou totalni oser, jako byl to vetsi oser, kdyz se muselo z dungu ven, to jako jo, ale i s respawnem oltare to oser je, v okamziku kdy je souboj redukovany na par ran, ktere jsou protazene povinyma prestavkama, jsme tam kde sme byli s rozdilem ze z toho pada uplny prd. Tohle uz bylo jasne po poslednim PTR a nezmenili na tom nic, ikdyz odezva byla.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Jako na to, ze to mela bejt sezona zamerena na bosse, tak je to bida. Navic ciste subjektivne mi prijde, ze na SC pada z bossu lepsi loot, nez na HC, ale muzu mit jen smolika :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Mozna to je jen dojem ale nastenka mi prijde ze je nejefektivnejsi cesta jak ancestr unikatkam tak ancestr zbranim, bossove jako takovy naopak diky podvazanemu dropu na ancestr jsou vicemene na prd, sance na pouzitelnou ancestr unikatku je asi tak stejne velka jako na drop ubery, 99% je odpad jediny co se pocita je prepad a husk, tzn nuda, sem zvedavej jak pristi sezonu vyprasej mnd :-)

Nemyslim ze umysl byl v tom ze pokud chces uberu a ancestr unikatky, zaloz, pouzij a smaz char,pac to je momentalne ta nejjednodussi cesta
    NESS
    NESS --- ---
    Pro predstavu 4 druid nastenky, jako smolik ani jedna tempesta a pak druhy smolik dve stejne uber ;-/, ale ta tempesta je schovana predpokaldam v tom matru

NESS
    NESS --- ---
    Tvorbu altu paradne zjednodusili pres nastenku (spectral ashe a svitky), pokud mam na mainu nahrano dostatek spectral ashe, udelas na altu defakto jakykoliv build, mysleno ancestr unikatky skoro instatne :-), staci hlavniho alta vytahnout na 60, je jedno jak jestli kesky nebo klasika solo leveling, nebo vas nekdo vytahne, ja si to ted dal solo s druidem, za chvilku to bylo, pak sem mu pres svitky udelal nastenku, duida sem vubec nehral a chci zkusit ten boulder, tzn cilim na dolmena, vasila a mjolnic, klika vse tam bylo mjolnic bohuzel jen normal tzn udelam alt-alta, s tim staci udelat prvni kvest a otevrit nastenku, z maina mu natahat zase sviky, udelat nastenku a otevrit balicky, da se to opakovat dokud je spectral ash, jako bonus co otocka to sparka. Zkusim udelat 4, k hlavnimu altu 3 dalsi alty tzn na 4 sparky - 2 ubery a schvalne co z toho bude :-)
    NESS
    NESS --- ---
    POEM: While in a party, you have a 33% chance of getting 1 additional class-specific item per party member.

Tzn plna parta jeden predmet navic pro kazdeho, u velkeho beliala to ma cenu, zbytek je uplne jedno
    POEM
    POEM --- ---
    Cus. Do ted sem byl zvyklej jezdit tzv. "lesser bossy" (Zir, Varshan atd.) solo, pac kazdej musel mit stejne svoje matrose. Ted u tech bossu vidim nejake doporuceni na to, aby se to jelo v party? To je naka zmena nebo sem to jen nepochopil?;)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    3x kepeleke s 1GA = ani na jedne mi neprocl quill volley tedy co chces.. "Kvalitni" krafting jen co je pravda :D
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Po poslednim patchy je flesh reaper nerfnuty tzn to kombo je +- pryc

Flesh Reaper's Disruption: Reduced the frequency at which the Main Power will activate in extreme situations.
    Diablo IV Patch Notes — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/article/24196854/diablo-iv-patch-notes
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: jako jo, dobrý model :-) ale když vidím kolik mají lidi goldů a materiálů tak by "každý" natočil hned co chce a lidi co kupujou matro u Číňanů tak by měly hned top gear. Ne že by ho neměli i teď, ale nebylo by jich tolik :D

Já myslím že přijde za chvíli nějaká další sezóna "crafting reborn" :-)
    To přetáčení bolí a stojí dost, ale mám pocit že to tam prostě padne nakonec a některé staty víš že je jednodušší dropnout než točit, to mi trochu smysl dává.. Pain je ten tempering hlavně.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ten "possible outcome" co tam pretacis, tak kazdej muzes vytocit jen jednou. Takze je to RNG, ale vzdycky nakonec muzes dostat co chces... tenhle princip bych chtel videt jak u temperingu, tak u enchantu...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem koukal trochu na Slormancer ted (pixel art aRPG je ted v akci) a i jeho crafting strci D4 do kapsy o parnik, by to meli vykrast... :)

NESS
    NESS --- ---
    Our next Campfire Chat begins on May 22 at 11 a.m. PDT and gives a preview of our upcoming 2.3.0 Public Test Realm (PTR) for the next Season. Join members of the development team as they reveal how to access and what to expect in this next PTR available to PC Battle.net users.

Join Our 2.3.0 PTR Campfire Chat — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/article/24205280/join-our-2-3-0-ptr-campfire-chat
    NESS
    NESS --- ---
    Jeden mi utekl kua

NESS
    NESS --- ---
    No neke, po tydnu - 43h nahranych s charem co je na paragonu 220 sem konecne potkal Wonderku, asi bych mel bouchnout sampano

Pro pripadne HC hrace, vesnice a mesta nejsou bezpecna zona , potvory muzou sporadicky dovnitr, prubezne fixuji a muzou dovnitr kouzlit, ted sem zalezl ze odepisu a pic ho fireball letel zamnou a trefil :-) Pritom char uz mel zamknuty skilly a vypnuty bojovy buffy
    NESS
    NESS --- ---
    14750 Spectral Ashe = 59 Scrollu = 1 Sparka, jen to chce na kazdou sparku novy char
    Tady Robuv Sheet https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bN8C_Fe9nrWv__jUc_Vdbl220g4NM0mlux-ga_s_-5s/edit?gid=1012013955

Step by Step Guide
    1. Buy 59 Reputations Scroll on Main Character for 15.000 Ash
    2. Put the Scroll in your Stash
    3. Make a new Character
    4. Finish the first Part of the Season Quest (~5m)
    5. Turn in 59 Scroll on you New Character
    6. Get Spark, Obducite, Boss Mats etc.
    7. Delete the Character & go again!

GET 10 MYTHICS / H! NEW PATCH NEW METHOD WORKS D4 S8
    https://www.youtube.com/watch?v=rYhEVox-NEk
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: No to mas pravdu :-) Je to rat race, kde jedina moznost jak vyhrat je vubec nehrat :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: já mám pocit, že je to záměrně nějaký blbu vzdorný loop co zvládne pochopit naprosto každý. A zároveň tě "nutí" pořád farmit. Jak v nějaké mobilní hře. Podobná jednoduchost je tam všude. Čím víc hraješ, tím víc te to sere. Čím míň hraješ, tím víc je to lepší :D
    NESS
    NESS --- ---
    /Po skoro dvou tydnech se vraci Lucion, ne ze by ho nekdo postradal :-)))

filthierich 33 posts
    Community Manager
    8h
    Update: As of the 2.2.1 update today, the Crown of Lucion has been re-enabled. Thank you all for your patience!

PSA Crown Of Lucion, Temporarily Disabled - May 5, 2025 - #2 by filthierich - PC General Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/psa-crown-of-lucion-temporarily-disabled-may-5-2025/220365/2

//Asi zaznamenano, ale ptak na bidylku je zpet, bohuzel ne namapach jen ve "velkych" mestech, jako dobry ale to uz takovy rozdil neni, pokud nejsi schopny whisp vybrat treba rovnou v hlt tak jako ...

PezRadar 196 posts
    Community Manager
    11h
    Hi all -

With today’s patch, we have added a Raven of the Tree to each major town in the game. This is a commonly requested feature from Season 7 that has been brought back into the game to help players save time on Whisper events. This was originally missing from the Patch Notes, but we will be updating the notes to include this feature.

//Koho by zajimalo tak datamine patche

Skill Buffs, Item Tuning, and More in Diablo 4's Newest Datamined Patch Changes - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/skill-buffs-item-tuning-and-more-in-diablo-4s-newest-datamined-patch-changes-376875
    NESS
    NESS --- ---
    Jestli necemu na D4 nerozumim, je tohle "crafteni", tolik inspirace kolem, nemusi nic vymyslet staci si jen vybrat a oni bezduchy kraftici system "naber matro a pakrat klikni na kovare" zmeni jen tim ze tam pridaj rng, tzn porad stejne bezduchy system rozsiri jen tim ze to je bezduche a jeste k nasrani. Vcera sem ty dva krity dal 420M a desitky K obduc, jenze bohuzel mi tam rovnou spadnul i treti krit do toho sameho, krit ktery tam nepotrebuju a vlastne nechci, resetovat to nebudu, ale ikdyz se mi to povedlo tak jsem to vlastne posral, pac kdybych to na 12/12 nedal tak to nemam co chci, kdyz sem to dal na 12/12 tak zase to neni co chci, parada.
    NESS
    NESS --- ---
    Uz jsem minul milnik 60 resetu aniz bych tam dostal max resource 2x a celkove naklady jsou nekde kolem 400M, asi se na to vykaslu, nevidim smysl v tom farmit matro a prachy a pak je vylejvat do hajzlu aniz by tam byl jakykoliv progres
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam