• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EXSECRABILIS: Nemas zac :-) Hele ta posloupnost mackani je pro pripad, ze cyhbi dmg, ja vetsinou jen drzim trapu a neresim :-)

CD na Trape je alfa omega, pokud nemas pod 15s, tak nemas insta CD na trape a tim vlastne nemuzes hrat poradne ten build :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    BARTUC: Unique mam vsechny potrebny, cd jsem snad natocil, ale popravde nejsem si jist tema 15s. To mam asi vetsi. Vecer kdyztak kouknu a kdyztak doprootocim s snad to vyjde :))
    Bp jeste nemam na maxu, ale postupne roste.
    Mozna v tom bude taky zadrhel.
    Jinak jedu uz na OP. Prislo mne to jednodusi nez se snazit drzet shroudy.
    S tim postupem co kdy klikat. Se snad poperu. Asi i v tom jsem poradne delal chybu, ze jsem to blbe mackal.
    Kazdopadne diky za navod :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS:
    EXSECRABILIS: zakladní otázka je, jakou mas vybavu. Pokud nemas Eyes in the dark, kalhoty, tak ten build nebude nikdy fungovat.

Aby to fungovalo jak ma, tak potrebujes nasledujici vybavu:
    - Eyes in the dark kalhoty
    - Scoundrel's leather chestu
    - Beastfall boty
    - Banished lord's talisman (bez nej to jde, ale je to obrovskej dmg multiplikator)
    - preparation jako roguni skill (srry, ted si nepamatuju, jak presne se to jmenuje)

Dale potrebujes nasledujici staty:
    - Death trap CD pod 15s. (bez toho to proste nefunguje, mas prodlevy a nemas dmg)
    - dosahnes toho relativne jednoduse (boty + 2x tempera na ringach + CD na helme + Urivar boss power (bacha, aktivuje se po prvnim castu death trapy)

Pokud jedes variantu s temeprou na Dark shroud charges, tak musis mit neustale 5 chargu dark shroudu, protoze ten narust dmg je brutalni. (pokud jedes rovnou na OP, coz bych v pripade, ze mas vyse uvedeny gear doporucoval rovnou, tak neresis)

Jak hrat:
    - nabehnes do zony co chces jet
    - nastackujes momentum key pasivku (dash + death trap na CD)
    - jakmile mas nastackovano, tak vyrazis
    - hrajes piano death trap + concealment + shadow imbue a na mobility dash)
    - Ja to treba mam tak, ze kdyz potrebuju dmg, tak jen drzim concealment a mackam trapu jak silenec a do toho imbue + dash dle potreby (pokazdy kdyz vylezes z conealmentu mas dalsi trapu garantovanej crit, takze je dulezity to trefit na co nejvic trap a brutalne ti tim stoupne dmg), kdyz nepotrebuju dmg, tak jen drzim death trapu a mackam dash na mobilitu a sem tam imbue :-)

Cim muzes dal zvednout dmg:
    - dostat se na 275 energy s plne nastackovanou momentum pasivkou
    - MW na HP
    - Ring of the starless skies (neveril jsem, jak brutalni narust dmg to je)

Kdyby neco, ptej se :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Zitra bude campchat k novemu PTR, sem zvedavy do jakeho reworku se pusti tentokrat, muj tip je overpower :-), pak nasadi cap na necapnute keypassivky a sestreli sorcku pres Enlightenment/Combustion :-) jestli udelaji i fix Familiar Enchantmentu tak Sorcka udela papa uplne. Sem celkem zvedavej, jestli u barba nechaji uz EQ na pokoji, nebo ho jeste nerfnou aby i minionum dosel dech, kdyz uz ma Barb funkcnejsi miniony nez Nekro a Druid :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: No bez toho aby bylo videt co mas na sobe ti asi nikdo neporadi, Banish mas ? tam je znacny narust dmg, tempery na na dabl dmg jsou v poho ? Jake mas pouzite powery ? Muzem na to kouknout ve hre takhle tezko rict, Myslim ze na SC budu mit nahradni veci, jen mam problem ze na prvni pohled nepoznam zda to je vazane na ucet nebo ne tzn uz se mi parkrat stalo zesem delal machra jak vybavim a pak sem zjistil ze nevybavim :-)
    Jak rychle ty trapy jses schopny poustet pokud tam nemas zadnou prodlevu tak je asi fakt neco spatne, kouknem ve hre
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    EXSECRABILIS: hele taky jsem zkoušel a nešlo to, jenže pak jsem zjistil, že mám skilly na ancestral výbavu, ale nemám splněno, abych mohl kit, proto mi to nefungovalo, takže preklikám na starter a funguje. ale já jsem jen blebs na T2.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    MAESTRO_007: Ja podle toho jedu, ale proste… bud jsem jelito a nejsem schopnej to spravne poklikat, nebo mam spatnou vybavu (i kdyz s obdobnou mne to v minulych stacilo na t4 a klid) a nebo neco nekde delam spatne a nevim co :))
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EXSECRABILIS: pokud ti to nevysvětlí NESS :-) tak mrkni na https://maxroll.gg/d4/build-guides/death-trap-rogue-guide a uprav to kdyžtak podle toho. Mají různé varianty pro ancestral, obyč gear atd. A perfektně vysvětlené mechaniky
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Mohl by jste mne nejdo vysvetlit jsk s tou rogunou hrat ?
    Snazim se to nejak rozumne poskladat, ale porad se mne stava, ze mne schazi dmg. Kolikrat musim hodit 2-3 death trapy, aby to neco kuchlo.
    O bossech nemluve. Tam bud dostavam ik a nebo se pul hodky honime a ja je skrabu max na zadech.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Mohl by jste mne nejdo vysvetlit jsk s tou rogunou hrat ?
    Snazim se to nejak rozumne poskladat, ale porad se mne stava, ze mne schazi dmg. Kolikrat musim hodit 2-3 death trapy, aby to neco kuchlo.
    O bossech nemluve. Tam bud dostavam ik a nebo se pul hodky honime a ja je skrabu max na zadech.
    NESS
    NESS --- ---
    Sme dali vcera v rade 22x T4 velkeho Bela a ja 2x 1ga doom, Bartuc ani prd :-)

Killed 250 Belial in T4. Results?
    1GA Mythic 4 %1.600
    3GA Unique 2 %0.800
    2GA Unique 43 %17.200
    1GA Unique 573 %229.200

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1klw1bo/killed_250_belial_in_t4_results/

MAESTRO_007: Jo to si mel stesti, ja vcera protocil 350M na novem doomu a max 2x krit na hp a pak sem to vzdal :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: teď jsem dropl offhand pro sorcku na potenciální upgrade. Říkám no nic jdu to zkusit, znechuceně dávám tempering, jako napadalo to tam nějak, teď natočit intelligence, to je zadarmo, no a teď masterwork, potřebuju "double Chance ICE Spike". Si říkám kolik na tom projedu zas a jestli to má smysl. 5x reset na prvním než sem to trefil a pak jenom trefa do černého :-) během minuty úsměv na tváři a 3/3 masterwork na double Spike :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    ADITU: Na rogune mám průměrný gear a jeden uber a dam pit 85. Na sorce to samé a ubery 2 a nedám ani pit 70.
    ADITU
    ADITU --- ---
    HULIK: sorcka zatim dobrý:)
    HULIK
    HULIK --- ---
    ADITU: Dej rogunu, ta ti zpraví chuť :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Nejsmutnejsi natom jejich kraftovacim systemu je ze ikdyz nahodou dropnes base co je potencialni upgrade tak dokud ho ne masterworknes tak to zadny upgrade neni coz v pripade ze chces vymenit neco co uz MW mas rekneme uz idealne mwnuty, tak se na to pravdepodobne vykaslu pac mi to za ten oser nestoji, perfektne motivujici system, ktery nasere v kazdem kroku :-)
    NESS
    NESS --- ---
    zatim nejvic pit90 za 5+ minut ale vydrenejch

ADITU
    ADITU --- ---
    NESS: duida vzdávám, jdu si na lightning sorcku trochu spravit chuť.
    NESS
    NESS --- ---
    ADITU: Gertrudy jsou vsechny, ja dal pulve s cata a docela dobry, pak to teda preklopil do cata uplne, ale ten leveling na pulve mi prisel dobry, minule sem jel na blesky a pulve sem jel tak S3-4 :-) Chci zkusit ballku https://maxroll.gg/d4/build-guides/boulder-druid-guide a pak lasera https://maxroll.gg/d4/build-guides/stone-burst-druid-build-guide
    ADITU
    ADITU --- ---
    NESS: základ jsem vzala z pulverize. nejen, že není možný to normálně hrát na pohodu, ale ještě druidka vypadá jak Gertruda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam