• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ja na ty videa nekoukal, nebyl cas ale 89 svitku a 22250 na sparku, vzal sem rovnou tri sparky :-) a jeste mi zustalo na bublifuk :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: jo
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: AA nase hvezda sezony se ozvala. Hrozne prijemny zabit bartuce ve hre :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    A v jaké fazi je mozny ty svitky zrat? Pocitam, ze klasicky jakmile se odemkne tabule ne?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: v kazdym youtube videu to je, ja si to nezapamatoval jen proto, ze stejne nemam tolik mista v bance takze musim relogovat :-) pamatuju si jen ze celkove potrebujes asi 24k te currency, tj. ze v te chvili mas zacit prehazovat
    NESS
    NESS --- ---
    Nespocital uz nekdo kolik tech reputacnich svitku musis pouzit aby jsi nabral sparku s altem ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to uz udelali, kamos si ted zkusil jednu sezonu a teprve ted koupil datadisk, takze jsem az diky tomu zjistil, ze ta variace na lilith oltare v tom novem regionu dava peta - ja to nikdy nedelal kdyz se ukazalo, ze to nedava staty... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    Tipovaci soutez, v jaky sezone pridaji nejakyho peta jako defaulta ? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tam je blby ze to nejde rozdelit, bo diminishing te serizne tak, ze je jedno jestli mas 2700 nebo 500
    NESS
    NESS --- ---
    Fakt nema cenu se pokouset v D4 o push jakymkoliv smerem, prumer je jejich cil :-)

NESS
    NESS --- ---
    Tvl sem za bartucem mam otevrenou velkou truhlu a zustalo mi 2734 eteru, tak nevim matro, nebo prachy ? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja jedu sporive, jedem v parte alty a pak si bokem pres kesky delam dalsi alty :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja mel 60M goldu na konci. A je tam nejakej cap, jsme tusim meli asi 1200 a otevrel jsem truhlu za 400 jeste, ostatni v partne neotevreli a meli goldu tak stejne.

Levleni altu mi prijde nema cenu komplikovat, tusim 6 pitu staci na lvl 60, pak uz alt ma rovnou vsechny paragony a muze hrat sam. Tohle ma treba D4 jako nejlepsi, ze muzes novou postavu testovat rychle, akorat jako diky absenci endgame je otazka proc bych to delal? :)
    NESS
    NESS --- ---
    lol

NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Kampan na HC je uplne v klidu, trosku otravny ze musis obehat vsechno jako Oltare a Sloupky v Nahantu, jinak v poho. s tech HC challange jsou nejmene pravdepodobny ty HC killy, v pvp zone nikoho nepotkas, kdo ma kill tak to ma dohodnute. Trosku o drzku je na HC Citadela, tam jak jsi odkazany na partaka tak je to dost o duvere :-)
    NESS
    NESS --- ---
    BTW kdyz s Ballkou drzis trvale spamovani Ballu sa popochazis tak muzes ignorovat mista ktera jsou normalne nepristupna jako treba Durialova dira :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: mě namotivoval Ness jak tady dával ten paragon 300 na HC. Sem si říkal že si dám takových challange na HC akorát teda na eternalu vklidu a budu to hrát vždycky když po chvíli dohraju sezónu a není tam co dělat. U toho HC si právě říkám že si tu hru stihnu i prohlédnout to trochu a víc zažít :D ..dám to od začátku s kampaní atd. S nějakým vlastním buildem jakoby. Akorát nevím jestli je kampaň na HC dobrý nápad :-)

NESS: svatá pravda, ale nejhorší je že ikdyz na to člověk přistoupí a budu se snažit farmit a zkouset jestli tam ten crit na MW padne tak jaký je vlastně důvod to dělat? Aby dal vyšší Piz kde není žádná odměna? :-) ..když průměrný build s 12/12 random MW to všechno čistí naprosto bez problémů.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: prijde mi ze rezignovali na celou hru, jen obcas vymyslej sezonu a nesmysly navic
    Si vem jak dlouho blbne, ze kdyz nekomu napises, mas tam jako kdybys mel zmeskany whisper. A vcera to hra dovedla k dokonalosti. Pise mi kamos a jevi se to jak bych si psal ja
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Lilith (mimo toho) ma zasadni problem ze to je jen figurka do journey, jednou (max dvakrat) ji za sezonu picnes a zapomenes, uplne rezignovali i na loot, kdyz ji das na podruhe tak nedropne absolutne nic ani na T4, cista obrazovka, ani drobecek :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam