• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak to je opět klasický problém buď to sezónní nebo eventove matro nejde vidět, případně se plete se žlutýma a když to není nic z tohoto tak padá za tebe :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: jo tak to jo :-)

Jedu toho necra ve speedfarm verzi na dva teleporty, taková sorcka z toho :-) a to padání warpu za tebe je mega opruz. Já to už pak nesbírám :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: osobne tam musel bejt nejakej bug, ze nejakej typ dmg sel primo do HP, coz by se nemelo stat. Ja bych fakt napsal ticket. Jako v tom pitu by se te teoreticky nemelo nic ani dotknout...

NESS: Jo, tohle je malo. Uvidime, jakej bude ten range, ale pokud budes v horde s nejakym druidem, tak tam ty mobky ani nedojdou...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Jasne ze jo :-D
    NESS
    NESS --- ---
    Tohle "The range of Soulspires was increased, and Monsters will frequently ambush players inside." je porad malo, pokud se nebude pocitat kill pokud hrac stoji v kruhu, tak jak to do minule sezony bylo, tak je to na prd, strelci, hlavne balisty nemaji vubec nejaky duvod nekam hodit, jsou mimo kruh a prazej to klidne offscreen
    NESS
    NESS --- ---
    fix hord bude uz zitra https://news.blizzard.com/en-us/article/24222917/diablo-iv-patch-notes je tam toho teda vic, ale na manashield tam nic neni tak ten muj HC kill musela byt uplna haluz :-)

Infernal Hordes
    The range of Soulspires was increased, and Monsters will frequently ambush players inside.
    Developer’s Note: We believe this change leans into the frenetic feel of Infernal Hordes while still retaining Soulspires' role as a high-investment, high-payout Infernal offer.

The Ambushing Hellborne Infernal Offer now results in far more Hellborne ambushes.
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Ne v hordach ale v strongroomu, to je mini gountlet :-) Jako NM jsou dobry, on i ta strongrooma dava smysl z pohledu erormniho dropu obduc, ale je to nuda. Co je tam total zradne jak tam nahodne v NM s chaos riftem upadne nekde 1,6K-2K Warpu, njde dopredu ric kde a kdy a kdyz jedes moc rychle tam mas velkou sanci zeto neseberes pak to pada az za tebe, je dobry se v prubehu koukat kolik mas warpu a jestl isi to uz sebral, kdyz ne tak zkusit backtracknout

BARTUC: Jak osem zvedavej, jestli to i na podruhy poskladam driv nez ty :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MAESTRO_007: mam za sebou priblizne 30+ hord, asi 5 nastenek, nescetne NM dungu a podobnejch picovin a porad nemam komplet set na baalku. Proste ne a ne mi padnout Lucion na pouzitelnym miste (bud katata, nebo ruce). Takze asi tak :-D

Jinak je sezona zatim celkem fajn. Hordy jsou zabavnejsi, ikdyz me teda mega sere, ze kdyz dostanes gobliny, tak mizi kulicky. S Nessem jsme meli dokonce rozdil asi 1k jen diky tomu, ze on lital vic po mistnosti a sbiral a ja jen zabijel a stal na miste s tim, ze to posbiram pak, trochu fail, ale coz.

NM dungy jsou takova spravna oddechovka :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: co je v nových hordach za koncept z gauntletu? :-) ..jinak mě osobně NM dungy baví. Teď jak je tam ta mechanika chaos riftu a dá se tím farmit nástěnka tak mi to dává smysl si je párkrát zaběhnout.

A chtěl jsem si postěžovat na chaos uniqy. Prostě to nepadá v jakékoliv podobě co potřebuju a to ostatních mám plnou truhlu. No než jsem to napsal tak padly všechny tři během hodiny :-) ..jinak shadowblight necro super tuhle sezónu.
    NESS
    NESS --- ---
    Neni Druid trosku mimo tabulky ? Penitent uroven 45lvl a dmg 100M+ ?

NESS
    NESS --- ---
    Pokud po tehle sezone nechaji hordy jak jsou a jen z toho vyndaji chaos armor, tak to dopadne stejne jako nightmare dungy strongroomy a eskalace, prazdna forma bez obsahu. Vtipne ze se uz podruhy pokouseji prodat koncept gauntletu a po druhe u toho totalne selhavaji, by me zajimalo pro koho je tenhle model srdcovka ze to tam furt tak tlaci :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Earn bonus Whisper Caches in #DiaboIV with the Gift of the Tree event starting on October 7.

https://x.com/Diablo/status/1973795120953614501
    NESS
    NESS --- ---
    TLDR https://www.youtube.com/watch?v=u_nnsgxHFPs

Sparka loop: cca 10x T4 NMD = 22K = sparka.

Na gemlb uberu je nejlepsi Roguna, pac dropuje nejmin Uberu. Ahavarion (Druid, Sorc) Shattered Vow (Barb, Druid, Spirit) Grandfather (Barb, Nekro) Doombringer (Barb, Druid, Nekro, Rogue, Sorc)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: A ja jsem si rikal, ze uz jsem blbej a delam nekde neco spatne :))
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Jak ses vcera divil tak fakt vypnuto

Hey all,

We’ve temporarily disabled “Aspect of Wildrage” to resolve a few interactions and issues. Items with the Aspect won’t grant their benefit while equipped, and can’t be newly equipped.

We will update the community once we release the hold on this.

Aspect of Wildrage Temporarily Disabled - PC General Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/aspect-of-wildrage-temporarily-disabled/232032
    NESS
    NESS --- ---
    Tak ses tam driv nez diablo :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: Cekal jsem hodne dlouho, nez me dali do hry :D
    NESS
    NESS --- ---
    koukam ze chaosky nemusi splnovat minimalni level ancestru ten rooting ma minimal 3lvl a pritom to je 800 Item power, asi toho druida vylevlim, tomhle mit od staru bude prdel :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Zkusil sem udelat insta druida, kolik nastenek bude potreba nez dropnu bud kilt nebo rooting na chaosce a slo to hladce, kilt padl s pravni nastenkou na botach, tzn ideal, rooting padl az v treti nastence a na cheste, takze ble ale stale pouzitelne :-), sem zvedavej kolik nastenek to ejste bude nez to dropnu na necem rozumnem jako boty nebo kalhoty
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ja na ty videa nekoukal, nebyl cas ale 89 svitku a 22250 na sparku, vzal sem rovnou tri sparky :-) a jeste mi zustalo na bublifuk :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam