• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: A ja jsem si rikal, ze uz jsem blbej a delam nekde neco spatne :))
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Jak ses vcera divil tak fakt vypnuto

Hey all,

We’ve temporarily disabled “Aspect of Wildrage” to resolve a few interactions and issues. Items with the Aspect won’t grant their benefit while equipped, and can’t be newly equipped.

We will update the community once we release the hold on this.

Aspect of Wildrage Temporarily Disabled - PC General Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/aspect-of-wildrage-temporarily-disabled/232032
    NESS
    NESS --- ---
    Tak ses tam driv nez diablo :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: Cekal jsem hodne dlouho, nez me dali do hry :D
    NESS
    NESS --- ---
    koukam ze chaosky nemusi splnovat minimalni level ancestru ten rooting ma minimal 3lvl a pritom to je 800 Item power, asi toho druida vylevlim, tomhle mit od staru bude prdel :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Zkusil sem udelat insta druida, kolik nastenek bude potreba nez dropnu bud kilt nebo rooting na chaosce a slo to hladce, kilt padl s pravni nastenkou na botach, tzn ideal, rooting padl az v treti nastence a na cheste, takze ble ale stale pouzitelne :-), sem zvedavej kolik nastenek to ejste bude nez to dropnu na necem rozumnem jako boty nebo kalhoty
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ja na ty videa nekoukal, nebyl cas ale 89 svitku a 22250 na sparku, vzal sem rovnou tri sparky :-) a jeste mi zustalo na bublifuk :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: jo
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: AA nase hvezda sezony se ozvala. Hrozne prijemny zabit bartuce ve hre :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    A v jaké fazi je mozny ty svitky zrat? Pocitam, ze klasicky jakmile se odemkne tabule ne?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: v kazdym youtube videu to je, ja si to nezapamatoval jen proto, ze stejne nemam tolik mista v bance takze musim relogovat :-) pamatuju si jen ze celkove potrebujes asi 24k te currency, tj. ze v te chvili mas zacit prehazovat
    NESS
    NESS --- ---
    Nespocital uz nekdo kolik tech reputacnich svitku musis pouzit aby jsi nabral sparku s altem ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to uz udelali, kamos si ted zkusil jednu sezonu a teprve ted koupil datadisk, takze jsem az diky tomu zjistil, ze ta variace na lilith oltare v tom novem regionu dava peta - ja to nikdy nedelal kdyz se ukazalo, ze to nedava staty... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    Tipovaci soutez, v jaky sezone pridaji nejakyho peta jako defaulta ? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tam je blby ze to nejde rozdelit, bo diminishing te serizne tak, ze je jedno jestli mas 2700 nebo 500
    NESS
    NESS --- ---
    Fakt nema cenu se pokouset v D4 o push jakymkoliv smerem, prumer je jejich cil :-)

NESS
    NESS --- ---
    Tvl sem za bartucem mam otevrenou velkou truhlu a zustalo mi 2734 eteru, tak nevim matro, nebo prachy ? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja jedu sporive, jedem v parte alty a pak si bokem pres kesky delam dalsi alty :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja mel 60M goldu na konci. A je tam nejakej cap, jsme tusim meli asi 1200 a otevrel jsem truhlu za 400 jeste, ostatni v partne neotevreli a meli goldu tak stejne.

Levleni altu mi prijde nema cenu komplikovat, tusim 6 pitu staci na lvl 60, pak uz alt ma rovnou vsechny paragony a muze hrat sam. Tohle ma treba D4 jako nejlepsi, ze muzes novou postavu testovat rychle, akorat jako diky absenci endgame je otazka proc bych to delal? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam