MAESTRO_007: No slibem nezarmoutis, to ze se "podivaji" na Masterworking/Tempering uz padlo u minuleho PTR (a lidi si na to stezujou od uvedeni v dubnu 2024 :-), kdyz i v PTR s neomezenyma zdrojema nejsem schopny udelat pozadovany MW tak je asi neco spatne.
Dojeli sme s Bartuc SC a i HC tuhle sezonu a verdikt za me je ze chaos armor super, jen bohuzel je to jen dalsi vrstva randomu, cele hre citelne schazi opravdovy target farming, ball sorcka ma na 3 sloty 3 chaosky a bez moznosti si rict co vlastne farmis jsi nekde na urovni MW, jen tocis a doufas ze to tam jednou padne. Problem run je stejny, nepadaj, ubery tak jen pres kesky (a nastenky), kde zase tocis a doufas. Normalni unikatky taky rozhodili kdy u bossu je jen polovina urceneho dropu, druhou polovinu maji vsichni random, pokud to chces v ancestru, tak jen tocis a doufas, podil ancestru u boss dropu je zoufalej, tak 1-3 na cely invent, Belilal to ma lepsi ale zase ma slozitejsi matro.
Uzke hrdlo sem nikde nezaznamenal, jedine co je trvalej nedostatek jsou prachy a to jen diky MW (a enchantu), ktery je schopny pohltit neomezene mnosztvi goldu.
Co maji stale neresene je lagovani u WB, kdyz se tam sejde mnozi efektove (ktery se urcite sejdou pokud nejedes solo) tak z toho udelaji slideshow