• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    Vítejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.
    Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!
    D4 Clan -> "NYX CLUB"
    discord.gg/k2489PfTN6
    rozbalit záhlaví
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    VODNIK: náhodný drop
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Ten prankster je náhodný drop nebo to padá z toho eventu za 4 purified essence? Už jsem zlikvidoval možná k tisicovce sigilu a ani jeden
    NESS
    NESS --- ---
    MEKKZ: se pridej do mistni gildy, mam mam pransketry na sc 3
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jo replace je na prd, neunikatky jsou riziko a amulety s 2 a vice pasivkama je loterie, to ze ti z GA affixu udela neGA je taky k nastvani. Hlavni rpedelavani prijde s expanzou, na ten jejich "novy" strom jsem uprime zvedavej, podle opbrazk utam pridavaji par nodu navic, otazka jaky vliv to bude mit na samotnou hru a jak hodne rozstreli klass balanc
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    Mam prankstera a breach, kdyby to se mnou nekdo chtel dat, sem se cerstve presunul do T4 a ty maly smejdi mi maj tendenci zdrhat :D Takze pomoc uvitam -> mekkz#2322
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: resp. hned me hra poucila, ze se pletu, je jeden sanctify result co nechces, replace affix :)

DAVIDOWITCH: jako ja to dohral bez mythicu, ted jsem vytahnul z obolu starless a pres vsechny sparky a rozbijeni shitu jsem skoncil s andariel, tak to jeste zkusim predelat trochu aby to bylo rychlejsi, bo ten pulverize je jinak pomalej jak nigerijskej film, ale jinak obecne mi prijde, je to komplet jeste lehci nez to bylo (muj pocatecni problem po prechodu do T1 byl spis danej tim, ze jsem cekal neco co uz tam neni)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    EVILMIND: Jo, poprvy me to celkem bavilo a mel sem pocit ze mam sanci neco delat. A taky teda musim rict ze sem mel bud stesti, nebo mythicy dostaly velkej boost. Poprvy sem dostal neco uzitecnyho.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak papousek doma, a jako musim rict, ze nakonec mi ted ten craft system docela vyhovoval - pokud se nesnazis o nic perfekt, tak to presne zapada do toho casual D4 stylu - za 1 dung s goblinama mam dost obolu na masterwork asi 15 veci, temper je garantovanej tak maximalne tocis parkrat lepsi roll, a sanctif je vlastne takovej corrupt co nemuze failnout, maximalne nedostanes tu uplne nejlepsi vec, ale furt to neco pozitivniho udela
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Prima, run mám dost, škoda těch asi 10 sparek, co už jsem zlikvidoval.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    VODNIK: To už je dýl. Rob má nějaký videa kde má dost run na snad 50x Shako. Teď mám sparky a nemám runy.. dřív sem neměl ani jedno (nechci řešit trade, to že není ingame mi přijde šílený)
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: kraftis random kesky, u klenotnika muzes za prislusne runy udelat konkretni unikatku, zase 2 sparky a 6+6+6 run, jake konkretne ti tam ukaze, nejzdanejsi je Jah (heir) Bac (shroud) Ohm (starless) Eom (shako)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Aha, už to vidím, tuhle možnost jsem vůbec neznal, to je novinka v S11?
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    NESS: Ubery rozpouštím, ale té části s runama nerozumím. Jak něco craftim tak je z toho Doombringer
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: Nebo nadhod kdy budes, Hulik chtel taky zkusit pransktera, tak ho muzem dat.
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: No kez by, ale o zadnem nevim, tohle je jen spatny design, stejne jako ted ta loot pinata se sigilama, kdy ti z Azmodana nebo WB vypadnou dva inventare sigilu , pricemz vse zahazujes a hledas jen prankstera a mozna breach, tzn 99.99% odpad, ale ze zeme to nepoznas, musis to sebrat a vyhodit.
    Ten enchant je marnej sam o sobe, pokud to nerozdeli aspon to kategorii aby se snizil pocet moznosti, tak to lepsi nebude, jednotlive moznosti nemaji stejnou vahu, rozdil mezi HP / klasovym statem a pasiv skillem je propadtny, pridanim dalsich shitovych moznosti se to jen rozmelnilo, to same plati pro rukavice.

VODNIK: naber runy, tuhle sezonu je to dost EZ, hlt a prislusna esence v purify, ubery co nepotrebujes rozpust a postav si co chces :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    NESS: To máš ale komplet včetně příslušných mythic věcí, ne? Já mám tuhle sezónu zatím smůlu, 4x GF, 6x Doombringer a jedna Andariel Visage, z toho co potřebuju ani ň.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Neni na to nejakej AHK script?
    NESS
    NESS --- ---
    pokud nepocitam blbe tak 297 pokusu
    NESS
    NESS --- ---
    Natocit na amuletu +2 Righteouse 1.1B goldu a mrtve zapesti
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: Hybrid Judge Auradin, nahodil se mvybavu na cistej 60tkovej char a sel z normalo do pit100, nechcipl a dal to za 7.5minuty, chvilkama to bylo nahnuty asi maly rezisty ale jinak oka :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Neni, zmizelo s predelavkou renownu, ono tam na mape nemas vlastne co delat. Renown se presunul do journey, vcetne cap stonu, ty fakt nepodcenuj a udelej, jsou za to skillpointy, nejde to delat na preskacku musis postupne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam