• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    Vítejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.
    Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!
    D4 Clan -> "NYX CLUB"
    discord.gg/k2489PfTN6
    rozbalit záhlaví
    HULIK
    HULIK --- ---
    BLEMTA: Scváleno
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    Ahoj, poslal jsem taky žádost o přijetí do guildy. Předem díky
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    sem si to dovolil pridat na nastenku.
    HULIK
    HULIK --- ---
    MEKKZ: Schváleno
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    HULIK: Diky.
    HULIK
    HULIK --- ---
    MEKKZ: NYX CLUB
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    NESS: A ta see jmenuje jak presne? Jsem hledal a nasel prd🙁
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: ideální :-) já měl spíš na mysli guildu (discord). Jsem na mobilu, takže nevidím název guildy atd.
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: asi jo, ale ja hraju bez discordu i bez voice
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    VODNIK: náhodný drop
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: ten discord v záhlaví platí? Přidal bych se, naše guilda mrtvá a občas bych zahral s někym normálním .)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Ten prankster je náhodný drop nebo to padá z toho eventu za 4 purified essence? Už jsem zlikvidoval možná k tisicovce sigilu a ani jeden
    NESS
    NESS --- ---
    MEKKZ: se pridej do mistni gildy, mam mam pransketry na sc 3
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jo replace je na prd, neunikatky jsou riziko a amulety s 2 a vice pasivkama je loterie, to ze ti z GA affixu udela neGA je taky k nastvani. Hlavni rpedelavani prijde s expanzou, na ten jejich "novy" strom jsem uprime zvedavej, podle opbrazk utam pridavaji par nodu navic, otazka jaky vliv to bude mit na samotnou hru a jak hodne rozstreli klass balanc
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    Mam prankstera a breach, kdyby to se mnou nekdo chtel dat, sem se cerstve presunul do T4 a ty maly smejdi mi maj tendenci zdrhat :D Takze pomoc uvitam -> mekkz#2322
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: resp. hned me hra poucila, ze se pletu, je jeden sanctify result co nechces, replace affix :)

DAVIDOWITCH: jako ja to dohral bez mythicu, ted jsem vytahnul z obolu starless a pres vsechny sparky a rozbijeni shitu jsem skoncil s andariel, tak to jeste zkusim predelat trochu aby to bylo rychlejsi, bo ten pulverize je jinak pomalej jak nigerijskej film, ale jinak obecne mi prijde, je to komplet jeste lehci nez to bylo (muj pocatecni problem po prechodu do T1 byl spis danej tim, ze jsem cekal neco co uz tam neni)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    EVILMIND: Jo, poprvy me to celkem bavilo a mel sem pocit ze mam sanci neco delat. A taky teda musim rict ze sem mel bud stesti, nebo mythicy dostaly velkej boost. Poprvy sem dostal neco uzitecnyho.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak papousek doma, a jako musim rict, ze nakonec mi ted ten craft system docela vyhovoval - pokud se nesnazis o nic perfekt, tak to presne zapada do toho casual D4 stylu - za 1 dung s goblinama mam dost obolu na masterwork asi 15 veci, temper je garantovanej tak maximalne tocis parkrat lepsi roll, a sanctif je vlastne takovej corrupt co nemuze failnout, maximalne nedostanes tu uplne nejlepsi vec, ale furt to neco pozitivniho udela
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Prima, run mám dost, škoda těch asi 10 sparek, co už jsem zlikvidoval.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    VODNIK: To už je dýl. Rob má nějaký videa kde má dost run na snad 50x Shako. Teď mám sparky a nemám runy.. dřív sem neměl ani jedno (nechci řešit trade, to že není ingame mi přijde šílený)
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: kraftis random kesky, u klenotnika muzes za prislusne runy udelat konkretni unikatku, zase 2 sparky a 6+6+6 run, jake konkretne ti tam ukaze, nejzdanejsi je Jah (heir) Bac (shroud) Ohm (starless) Eom (shako)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam