• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ma nakej duvod bezet to co nejvyssi? jsem mel ctyri tak jsem jednu obetoval nekde na T3 a stejne mi padlo...
    NESS
    NESS --- ---
    nevim jestli je uz fixnuto ale nmd klice s goblinama mizej po zmene T je nutny je delat rovnou
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    KID_MCHUTT: Děláš Echoing Hatred? Běhají tam goblini a ze skoro každého pytle mi vypadl jeden legendary seal + dokonce se mi teď vykulálely asi tři legendary runy.
    NESS
    NESS --- ---
    Skoda ze ty aktivity stromy nejsou vazane na ucet misto na char, alternuju ted mezi sorc a barbem tak 50/50 tzn se to nehybe ani u jednoho :-/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak dost mne sere zdrazeni veci u mercek pres barter, bylo to levny a fajn a clovek si naharvil nejaky chybejici aspekty/maty.. ted, lvl 40, a nejlevnejsi vec stoji 300, mam 50. Takze bida
    NESS
    NESS --- ---
    Boost pres amulet je to nejjednodusi, ty cisla tam leti nahoru plne silene, bych se nedivil pokud by tam priste bylo max 2 a ne 3
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: tjn :-) to dává smysl. Já hraju windstrike palacha a tam to myslím úplně nepotřebuju +skill. Takže na to tolik netrpim. Mě tam stačí nějaký ressit a i+ all stats. Taky teda zkusím něco přetočit :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: nic takoveho neexistuje, jako legendary seals :) neviděl jsem jediný...
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: nechavam si od sveho setu 1-2 nahradni ktere dokolecka pretacim abych tam dostal +3skill a neco pouzitelneho k tomu zaklad je mit na vsech setovych +3, kdyz delas 3=1 tak jen vyhazujes resin. Barb to ma zajimavejsi tam hledas nejnemo +3 ale i max resous a to nejlepe 20 nebo jeste lepe GA a to je uplne marne.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: ze začátku jsem to tak dělal. Ale teď už ty modré/žluté ani nesbírám :-) setove jsem přetáčel (1:1) akorát když mi chyběl kus. Teď dělám akorát 3:1 a to tak drahé není. Ty to točíš 1:1 pořád i teď?
    NESS
    NESS --- ---
    Sealy zase ma cenu prodavat hlavne legendarni, 13M goldu
    NESS
    NESS --- ---
    Rozkladat, na pretaceni setovych budes potrebovat more horadric resinu, 50 na jednu otocku, to je 25 modrych, nebo 5 zlutych, nebo 2 setove a tohohle matra protocis tisice a tisice
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ma cenu neco delat s magic/rare charmama, do kostky myslim, nebo tam proste cekam na lucky drop? zatim jen menim ty setovy 3:1
    NESS
    NESS --- ---
    Prvni uber seal a na potvoru jen s 5 dirama :-/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: většinu aspektů co na jsem potřeboval jsem udělal v kostce "upgrade to legendary". To samé unikáty do buildu na začátku. Taky všechno z kostky z common itemu

Ale ono to pak všechno napadá jak se tady pise. Akorát to není "hned" na T1 jako dřív
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Nejlepsi zdroj je vyssi T, na zacatku to nepada, jako tak aspon T8 mozna uz T4-6, ancestra v kostce neudelas ale kdyz uz ho mas, tak ho muzes rozebrat na cistou base a poskladat znovu podle prani, GA tam nedostanes jen transkonfiguraci a ne tou rizenou ale tou divokou a sance je mikroskopicka. Triky s kostkou ze zacatku enmas matro, jedine coi tak temperuj pokud na to mas, zbytek enma cenu dokud nejsi v ancestru
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: Vypada zetam je garantovany drop aspon jedne ubery na cloveka, kdyz mas vylepseny strom tak dropne klidne i 3, ale levlem mi to ovlivneny neprislo ale bezel jsem jen T10 a T12
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ete jedna vec, croon zminil pred par prispevky, pokud ti padaj scrolly na temper, i na nizky itemy muzes narvat treba 1k+ hp nebo armoru, ci sileny % dmg.. takze to dost pomuze
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: loot je aktualne vic nez tristni, do 70ky a nejakyho dospelejsiho tormentu ti nepadne lautr nic. odzkouseno na trech postavach. Chce to nejaky char ktery easy vylevlis, udelas nejaky zaklady a pak vyuzijes bedny co ti padaj ze season journey na doequipovani postavy co bude tvuj main. Je to kktina ted hrozna, a neboj se nic, trashe bude padat tuna.
    Kazdopadne stale je tady kostka a delani legendary z magic/rare.. nicmene opet se vracime k tomu, ze potebujes 70kovej char co neco dava abys mel vubec maty.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ani nepadaj teda ani legendary moc, mam NULA aspectu co bych mel mit :-) docela jako funny

Nepocita se nahodou, ze bych mel delat nejaky triky s kostkou od zacatku? Bo jsem si rikal si tam matros posetrim az tobude mit smysl...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam