• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    V echu je skryty archiv pokud beres shriny v presnedanem sledu a levlu viz https://youtu.be/_-_JiOc2iP8?t=109
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jak to dela? (nemuzu mit v praci zvuk) Koukam zmenil jen jeden aspect proti tomu co hraju ja, to je 8 resource za overpower stack, kterych mas jestli se nepletu 12. To je jen +96 fury navic.
    NESS
    NESS --- ---
    Rob to zase posunul 900 resourcu https://www.youtube.com/watch?v=pOs6UmaHol0 na WW
    NESS
    NESS --- ---
    Kdyby nekdo mel zajem tak je ted (od dneska myslim) dalsi twitch drop, 2h za sekerku
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jo ono to tam pise ze very high chance, ale zatim se mi to stalo jednou
    NESS
    NESS --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: da se tam dostat i 3 transfigurace, ale nesmis pomuzit entropic prism
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cywe konecne mi padne slusna Rama bez life, tak ji vymazlim, pretocim na max, celou ji dodelam - a pak mi transfigure tam hodi 8%life :-)

btw uz se mi jednou povedlo, ze tranfigure ten item nezamknul - bohuzel jako druhy jsem dostal indestructible, celkem pech uz to mam asi 4x takze ty veci budu muset predelat
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Sem tam dechnu teda

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Po 150 hodinach na charech prvni butcher v nm dungu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: je to easy staci se prepnout do low obtiznosti a menit 3:1, aby to nemohlo davat ty endgame veci. Taky mi prislo tam je vetsi sance na +1 charm, jsem udelal tri nez jsem dostal ten gold, coz jsem byl rad bo jsem zadnej nemel v te chvili jeste.
    Kazdopadne zkusil jsem vsechno mozne kde se to da pouzit, a imho nejlepsi na pomer gold/cas je proste nasadit 2 casti setu (to staci na aktivaci 900 procent) a jet escavated sigil, a mit ve strome ze si vybiras ze 3 portalu na konci NM, protoze tam skoro jiste bude gold pokazdy. A kazdej NM s gold hodi pres bilion goldu.
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Prestan sealy vyhazovat/prodavat, nabe jich dostatek, logni se pod T a dej 3na1 do te doby nez ten seal vytocis
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    To bych asi mohl zvladnout, jen vsechny sealy co nemaji +skills vyhazuju :-D
    NESS
    NESS --- ---
    tldr, potreujes ten zakladni set z kampane, ten mas a pak seal co ma 900% gold drop, to zvladnes
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: gold farm build? to me zajima
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to mi pripomina, ze lowlife/MoM charakteru potvory neprerusujou porty ani otevirani truhel, protoze ocividne pokud neprijdes aspon o 1 HP tak se to nepocita jako cancel. To jsem mel vedet driv bych to hral jen kvuli tomu! :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Na HC me tuhle sezonu pres strom taky smaznul nejaky random spoluhrac co se objevil u WB, ale abych to nehazel jen na nej, moje chyba ze sem nedaval pozor. Killnuty WB, kilnuty i ty dalsi sasci z whisp, dal sem port do mesta kouknul na druhy monitor, pak sem se pohledem vratil, abych sledoval jak sem chcipnul na ujedovani, predpokladam ze to spawnul pres strom pac u WB se mimo hlt nic jineho nerodi a hlt tam nebyla, prerusil mi port do mesta a mrkev. Jediny co me na tom stvalo byl strom, jinak sem byl za 2h zpet na T10 se zaloznim charem dokonce i s lepsim vybavenim nez sem mel predtim.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak i v POE bylo tema after-dead efektu zhave snad nekolik let, a skoncilo to vitezstvim hracu, kde vsechno bylo bud zruseno nebo ma mohutny visualni/zvukovy semafory. A i tak obcas nekdo chcipne dodnes na nejakou super kombinaci DD a timeoutu na defensivni mechaniky...

D4 ma jeste navrch ten rozmer, ze s tebou vzdycky nekdo je v zone, a spawne ti na zada duo Butcheru, co si zapnul ve strome, nebo tak neco... :-) Na T12 s tim kazdej pocita, ale chvili jsem sel na T10 zpatky kdyz jsem testoval ten gold farm setup, a to pokazdy spolehlive wipne aspon par hracu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: tak sem se take vyjadril bo mi to nedalo. Je to nejvetsi kundovina ever a mela by byt vymycena ze VSECH her.!! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam