LIQUIDFREAK: je to tak, ale ja to tak chci mit - typicky v LE/POE mám desítky "dump tabu", kam proste hazim veci. Je jedno, ze je pak nepouziju, jde o ten pocit, ze muzu! :) A to jeste navic v POE nemusim schovavat nic co se da koupit snadno. Podstatna vec je, ze mi managovani baglu neubira herni cas, protoze to je typicky presne duvod, proc pak libovolnou hru prestanu hrat, kdyz to zacne byt moc obtezujici.
Tady mam taby
1 - runy. Uniq mam treba uz jen v baglu, ale myslim se tam nevejdou vsechny, nebo pak nemuzes sebrat gemy nebo tak neco. Plus sem davam vsechny mythic.
2 - seal/charm. Pada jich spousta ale i tak nevyhodis ty co uz maji GA i kdyz jsou navic, nejvic mista zabiraji ty uniq.
3 - random uniq s GA, co vypadaji maji slusny staty. Plus uniq co pretacim na charmy, ktere chci nosit, nebo menim 3:1.
4-6 - vesmes magic/rare base pro dalsi craft, a to si ani nenechavam veci jako GA na life nebo str, protoze takovy nafarmis snadno vzdycky
Plus kde je misto zrovna tak tam schovavam starej equip, co neni ripnutej vyslovene, a muze se pripadne hodit pri zmene buildu, to je tak pul tabu.
Nevim jestli existuje nejakej znamej chytrejsi system, co jsem koukal na nejaky youtubery, tak jsem mel tuseni, ze proste sypou vsechno random, a pak to jen filtrujou.