• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: ja jsem ryby nikdy nejel, takze za mne dik :)
    NESS
    NESS --- ---
    Dojel sem po par sezonach tohle, chce nekdo prebytky unikatek, nez to vyhodim ? Pripadne pokud by chtel nekdo neco konkretniho, kouknu zda to tam je

NESS
    NESS --- ---
    LION_DON: Ja si dal vedle klavesnice kulickove pocitadlo od decek a slo to docela pekne, pokazde 40 otocek v Dry stepu https://www.purediablo.com/diablo4/Diablo_4_Cow_Farming_Locations a zbyly 10 kolecek podle toho co zrovna dropujes.

EXSECRABILIS: https://www.purediablo.com/diablo4/Diablo_4_Secret_Cow_Level a https://www.youtube.com/watch?v=GV7yHKS8-lw

Jo zabuci staci ale na archiv nestaci, to musis udelat cele. Klidne rozepisu zapeklitosti pokud chces

VLAKODLAK: tajny krava level :-)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    EXSECRABILIS: jeto pravda. zabucis a lidi muzou dovnitr pres portal v ty lavovy oblasti.
    NESS: jako ja si to zapisoval a zas tak strasny to nebylo, kdyz uz pak mas cestu tak to celkem odsejpa.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: To je na ten kravy ostrov ?
    Mas nekde postup ? :)
    Pripadne jsem slysel, ze staci kdyz ti nekdo zabuci, ale presne nevim co je na tom pravdy.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    NESS: něco mi uniklo? :)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako ne uplne marny jako kvest, jen tech 3x666 krav je docela oser

NESS
    NESS --- ---
    Dej neco okrajoveho a jsi tam hned :-) ja testoval jen warlocka pred ptr a kdyz se po lognul tak koukam na titula, tak sem to posunul na nejakou 237 pricku a pockam do pristiho utery :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: sem z tebe dostal chut na toweru kua :D
    NESS
    NESS --- ---
    Sem teda tech titulovanejch moc nevidel ale kdyby nekdo chtel mit prehled

Rank 1: Grandmaster of the Tower
    Rank 2-10: Champion of the Tower Title
    Rank 11-100: Elite of the Tower Title
    Rank 101-500: Knight of the Tower Title
    Rank 501-1000 Veteran of the Tower Title
    NESS
    NESS --- ---
    tak kecam musel sem to mit za top1000, ted jsem v top500 tak uvidim co z toho bude, tady je srovnani s nekym z top100, poznat se to da ale asi jen podle titulu elite, ja mam ted veterana, ta samotna svatozar ve vysledku asi ani neni videt a titul zmenit nejde, prepise se na tvrdo :-)

NESS
    NESS --- ---
    tohle jsou ty nove uvedene svatozare za tower, tohle mam za top500

NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Tuhle sezonu celkem v poho, dojel sem na hc do para278, nez me to prestalo bavit, nejvic casu na T10.

Pokud se chces lidem vyhnout v hlt tak holt nechodit marenu, nechodit tam raptury, nechodit eventy, jet si vlastni okruh a kdyz se na tebe nekdo povesi tak mu zdrhnes a kdyz se neda, port do mesta a zpet, to zabre vzdy, tim eliminujes vsechny, dalsi vec je obetovat whispery, v te casti hlt kde zrovna nejsou je min lidi, pokud tohle udelas vyhnes se vsem :-) Sance ze by jel cerva v tom tvem poradi je dost minimalni, navic to muzes menit co presne jedes
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: mne dycky prislo dost, na jakykoli obtiznosti
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: fakt ? solo legie davam pravidelne a v pvp sem poslednich 6 sezon nikdy nikoho nepotkal :-)
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    NESS: Mam rad radu hrat HC, kdyz tady popisuju jak umiram na potkani s ostanima hracema ;D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: liduprazdno jsem v hc nikdy moc nezazil, po pravde
    NESS
    NESS --- ---
    IMPROVIZACE: Singl tu neni, SSF ti jen odrizne obchod a partu, ale v hlt, wb, legie a dalsi sezoni eventy tam ostatni potkas, hraj hc tam je liduprazdno :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    IMPROVIZACE: defs is also way :D
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    LIQUIDFREAK: To jenom odstani konzolisty ze hry. Jsem slusne vychovanej takze s nima samozrejme nehraju vubec :D
    Jediny na co jsem prisel je ze jakmile nekoho uvidim tak prestanu pouzivat cokoli jinyho nez whirlwind.. pak neumiram.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam