• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Tvl Amazona je zpet taky, ale az 2027
    NESS
    NESS --- ---
    Prej bude v D4 S15 zpet Deckard Cain, Baal a i Diablo
    NESS
    NESS --- ---
    nekdy v budoucnu bude Diablo na netflixu jako animac a Stracraft shooter bude 2030 lol mozna pred 10 lety ale za 4 roky :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: kampaň bude určitě zase super :D
    NESS
    NESS --- ---
    Pravdepodobne bude oznameni treti expanze, asi stale bez Diabla, tentokrat by to mel byt Baal (Hatred breeds Destruction, and Destruction breeds Terror.), spekuluje se o dalsi klase, ale to bych si netipnul, nova lokace je pravdepodobnejsi, jako leak byl prezentovany Kingsport, to neni uplne mimo. Trosku se desim co planuji predelat tentokrat, jestli to bude stejny prusvih jako ubery 3.0 :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud by to nekoho zajimalo prepocitano na cesky cas, snad i spravny :)

Sobota 12. září 2026
    19:15 (10:15 a.m. PT) – Opening Ceremonies (Úvodní ceremoniál s hlavními oznámeními pro budoucnost D4).
    22:45 (1:45 p.m. PT) – Diablo: Developer Update (Novinky a vize od vývojářského týmu).
    01:15 (Neděle) (4:15 p.m. PT) – The Art of Darkness: Behind Diablo 4's Cinematics (Pohled do zákulisí tvorby filmových ukázek).

Neděle 13. září 2026
    20:00 (11:00 a.m. PT) – Diablo IV: What's Next (Ukázky chystaného obsahu a nových herních funkcí).
    NESS
    NESS --- ---
    Twitch dropy v ramci blizzconu

Your Preview Guide to Diablo at BlizzCon 2026 — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/article/24293056/your-preview-guide-to-diablo-at-blizzcon-2026#Drops
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Také jsem ryby zatím ignoroval ,takže beru cokoliv :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: ja jsem ryby nikdy nejel, takze za mne dik :)
    NESS
    NESS --- ---
    Dojel sem po par sezonach tohle, chce nekdo prebytky unikatek, nez to vyhodim ? Pripadne pokud by chtel nekdo neco konkretniho, kouknu zda to tam je

NESS
    NESS --- ---
    LION_DON: Ja si dal vedle klavesnice kulickove pocitadlo od decek a slo to docela pekne, pokazde 40 otocek v Dry stepu https://www.purediablo.com/diablo4/Diablo_4_Cow_Farming_Locations a zbyly 10 kolecek podle toho co zrovna dropujes.

EXSECRABILIS: https://www.purediablo.com/diablo4/Diablo_4_Secret_Cow_Level a https://www.youtube.com/watch?v=GV7yHKS8-lw

Jo zabuci staci ale na archiv nestaci, to musis udelat cele. Klidne rozepisu zapeklitosti pokud chces

VLAKODLAK: tajny krava level :-)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    EXSECRABILIS: jeto pravda. zabucis a lidi muzou dovnitr pres portal v ty lavovy oblasti.
    NESS: jako ja si to zapisoval a zas tak strasny to nebylo, kdyz uz pak mas cestu tak to celkem odsejpa.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: To je na ten kravy ostrov ?
    Mas nekde postup ? :)
    Pripadne jsem slysel, ze staci kdyz ti nekdo zabuci, ale presne nevim co je na tom pravdy.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    NESS: něco mi uniklo? :)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako ne uplne marny jako kvest, jen tech 3x666 krav je docela oser

NESS
    NESS --- ---
    Dej neco okrajoveho a jsi tam hned :-) ja testoval jen warlocka pred ptr a kdyz se po lognul tak koukam na titula, tak sem to posunul na nejakou 237 pricku a pockam do pristiho utery :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: sem z tebe dostal chut na toweru kua :D
    NESS
    NESS --- ---
    Sem teda tech titulovanejch moc nevidel ale kdyby nekdo chtel mit prehled

Rank 1: Grandmaster of the Tower
    Rank 2-10: Champion of the Tower Title
    Rank 11-100: Elite of the Tower Title
    Rank 101-500: Knight of the Tower Title
    Rank 501-1000 Veteran of the Tower Title
    NESS
    NESS --- ---
    tak kecam musel sem to mit za top1000, ted jsem v top500 tak uvidim co z toho bude, tady je srovnani s nekym z top100, poznat se to da ale asi jen podle titulu elite, ja mam ted veterana, ta samotna svatozar ve vysledku asi ani neni videt a titul zmenit nejde, prepise se na tvrdo :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam