ARIA: tak to jsme se k tomu možná dostali :) By se teda asi dalo říct, že máš prostě ráda pohyb. A že to kde se nacházíš a kde se můžeš najít je pohyb.
Tak jestli ti to je nějak blízké co jsem napsal a tak různě, tak prostě všeobecně sleduj ve svém životě pohyb a dělej činnosti s tím spojený, vyhledávaj je, nacházej si kamarády co s tím mají něco společného, oblíkej se sportovně, zajímej se o sport, zvířata a to jak se kdo hýbe a jak dobře nebo špatně...
Postupem času budeš mít (nebo už máš) pěknou postavu, rychlejší myšlení, dynamickou osobnot (to je dobrý pro životopisy muhehehe :), zdraví, nálady se ti ovlivní směrem k vzdušnějším a proudivějším atd... a všechno aniž bys to nějak sledovala, prostě tě bavilo se pořád hýbat. Je ti to k něčemu taková rada ?
:D
Ono, týjo, mně teď zní až fantasticky, že by to mělo být přímo takhle. Ale no a co - tak jestli i tobě nebo jiným tady - přečtěte co jsem psal předtím a prostě o tom popřemýšlejte v souvislosti co víte o lidech, o kterých si vy sami myslíte, že jsou v pohodě nebo že jsou sebevědomí. Vsadil bych se, že i u nich najdete nějaké silné, viditelné stránky, možná spíš jenom jednu silnou-rozvinutou vlastnost, kterou se oni řídí vpodstatě pořád.