sebevědomí člověk nezíská za měsíc ani za rok... jak se cítíme je soubor toho, co jsme posbírali v životě, jak se k nám chovali rodiče, okolí.... podle mě to má i dost souvislost s osobností... vybudovat si sebevědomí je běh na dlouhou trať, kor takhle v dospělosti. Rozhodně pomáhá sport, kdysi mi pomohla i knížka s názvem Miluj své tělo (ale pak mi přišlo, že si něco jen vsugerovávám). člověku třeba hodně zvedne sebevědomí partner - ale to je jen chvilkové a pomíjivé. jde o to se spokojit sama/sám se sebou (doufám, že se mi to jednou povede...). vždycky si něco vybuduju a poté se mi to během chvíle zhroutí, teď na to nemám sílu zase něco stavět, ale jednou určitě ze mě bude sebevědomá žena až zase získám naivitu a energii ;)
BAMBERLOK: víš co je pěkné na hubených nožkách? šňěrovací kristusky :) hubené nohy jsou sexy podle mě, můžeš si dovolit vše... a kdyžtak můžeš nosit i legíny pod sukni abys drobet skryla, co ti vadí a co je v podstatě přednost :) a hrát si s barvičkama.... nevim co ještě poradit - bych musela googlit ;)