• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    M1C4A1Sebevědomí - jak ho získat, nacvičit, trénovat
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    VERONIKA22: To ze jsi narazila pri jednom pohovoru na neprofesionalniho personalistu/ku mozna vypovida neco o spolecnosti kam jsi se se hlasila, nikoliv o tom co jsi psala.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    PODFUCK: no totálně reprezentativní vzhled a je jedno jak moc dobře ten cizí jazyk plynule umím. já se takhle kdysi rozpovídala anglicky a nevzali mě. zato ta co se přiznala, že lhala a neumí říct ani jak se jmenu tak ta postoupila do dalšího kola. vzhled byl opravdu rozhodující. já přišla méně elegantní a nalíčená
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    VERONIKA22: Oc jim jde?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    SPLNYX: Pokud se bavime o sebevedomi obecne, tak 90 % to urcite nebude. Bude to cislo daleko nizsi a bude se dost blizit cislu ktery maji v tomto tematu i muzi. To ze spolecnost vytvari nejaky vzorce jeste neznamena ze tak uplne funguji nebo ze funguji pouze na jednu stranu.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SPLNYX: krása existuje i vnitřní, a když je ženská o té vnitřní přesvědčena tak jí neubije asi 10 neúspěšných pohovorů. no prostě to sebevědomí.
    já například neodpovídám na inzeráty kde chtějí v životopisu fotografii. je jasné oč jim jde. i kdybych měla 10 vysokých tak stejně půjde o nóbl vzhled
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    SPLNYX: Proc jednodussi, v cem konkretne?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    VERONIKA22: Diky za pozitivni zpetnou vazbu. Jen te trosku opravim, to co jsi dokazala jsi dokazala ty sama, ja jsem jen vedl koucovaci proces.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SCHWAB: tak koučování mám za sebou a ráda ID PODFUCK udělím nobelovku! psychiku už řeším asi 15let a on to konečně rozseknul! a po jedné jediné debatě jsem jako nový člověk.
    už si nade mnou lámal hlavu terapeut i psycholog a vždy jsme to dopracovali ještě k horší situaci.

ode dneška zastávám názor, že kdyby místo všech možný poraden na světě existovali jen dobří koučové tak ten svět s lidma je lepší :o)

doporučuju naprosto každému, kdo už se nechce rýpat v minulosti a nimrat se v tom proč......, ale udělat tlustou čáru a začít s ponovu :o)

P.S. jde to :o)
    nejvtipnější na tom všem bylo, že jsem mu psala, že jsem těžký oříšek a snad ani 15sezení by nestačilo na to aby mě vyřešil. večer po prvním sezení jsem mu napsala, že už neexistuje nic co bychom neprobrali a já stála o další debatu. 1 jediný rozhovor stačil a já jsem jako znovuzrozená.

obrovsky chválím jak postupuje!!! a doporučuju všem :o)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    SCHWAB: Co s tim vsichni mate? Snatch je muj oblibejne film :/ Ne, neni to podfuk :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    PODFUCK: neni to nějakej podfuk?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Rad bych se rozkoucoval, mimo jine na tema sebevedomi. Kdo ma zajem byt zdarma koucovany at mi napise do posty. Budu se tesit.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    BBC NEWS | Health | Self-help 'makes you feel worse'
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/8132857.stm
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    BAMBERLOK: Myslím, že jsem Tvoje fotky viděla ve vohozu a víš co? Máš krásný nohy. Ale to si nevybereš, já mám zase menší vršek než spodek (= od boků dolu o velikost více), a líbí se mi naopak ultra štíhlé nohy. S vrškem jsem kupodivu spokojená :-D Co tím chci říct? Lidi jsou se sebou stále nespokojení, chtějí věčně to, co mají ti druzí. Já bych třeba brala Tvoje nohy, ty třeba zas moje (co já vim :-D). Asi si zkus uvědomit, že ne každému se Tvoje nohy budou líbit, ale je spousta lidí, co ano. Když už Ti na tom mínění druhých tolik záleží. Ale hlavně že jsou ty nohy funkční, ne? :-)
    MILLY
    MILLY --- ---
    LUCKYMARY: Jo, tohle znam dost dobře.. :-( Důvěřovat je někdy strašně těžký.

Zvyšování sebevědomí...- aspoň pro mě- musim víc dělat to, co opravdu chci a meditovat. (i když se cejtim nějak nepříjemně- psychicky nebo fyzicky a kdy je to pro mě nejtěžší) :-) Hlavně nebrat si nic osobně.
    ROSET
    ROSET --- ---
    Život:)
    http://radytipytriky.blogspot.com/

Především takové všeobecné rady o smyslu zivota atd, je to teprve zacinajici stranka, ale treba by mohl nekomu pomoc:)
    SVORO
    SVORO --- ---
    BAMBERLOK: Nos to v čem se cítíš dobře na ostatní hoď bobek :))
    BAMBERLOK
    BAMBERLOK --- ---
    ufff...a je to tady zas, přichází teplo, období sukní....a já začínám mít depku ze svých hubených ,,pavoučích" nohou...párkrát jsem se v minulosti přemohla k sukni,ale povětšinu jsem slyšela jen nemístné moznámky o dachau a podobně... mám nesymetrickou postavu, velká prsa ( E) , a nohy jak špejle, kotník mi splývá s lýtkem až ke kolenu a nad kotníkem v nejužším bodu si nohu obejmu mezi palcem a ukazovákem.. měřím 175 cm.. tak nějaké rady jak získat sebevědomí a jaké oblečení zvolit abych se necítila jako debil? :)
    PLATARI
    PLATARI --- ---
    Kdyz je hodne spatne,tak neni spatne umet sam sobe lhat. aspon docasne. :)

A dalsi z reseni je delat (pouze) veci,ve kterych clovek vi,ze je dobrej...ac se tim mozna pripravi o ostatni veci...
    ...aspon na to odrazeni ode dna...
    SVORO
    SVORO --- ---
    LODBROG: Jen je to věc, kterou říkám od začátku :))
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Dobrý, teď už jsme na stejné vlně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam