• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    M1C4A1Sebevědomí - jak ho získat, nacvičit, trénovat
    ARCHER
    ARCHER --- ---
    Když se nepodaří pár věcí v řadě , tak to sebevědomí pochroumá a naopak když se daří tak roste a někdy to psotě nemáš ani šanci ovlivnit. KDyž se sere vše tak je pak težký někde hledat nějakou vuli spíš se člověk ptá proč se to stalo.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    SPLNYX: Protiargument k cemu? K tvemu vnimani sveta, okoli a pravdepodobne i tebe samemu? Je to tvuj zivot a nemam duvod ti na nej davat protiargument, ptam se jestli tomu co pises skutecne veris protoze me to zajima.
    JOSKA1201
    JOSKA1201 --- ---
    SPLYNX: to je sebevedomi pres vykon, to uz jsem zkousel, ucinne ale funguje pouze kratkodobe (kdyz prestanu delat ty veci dozvuk je tak 14 dni a pak sem zase tam kde sem zacal)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    SPLNYX: Tomu co pises veris?
    JOSKA1201
    JOSKA1201 --- ---
    SPLNYX: tos mi moc nepomoh, brave new world uz jsem cet , nijak sem v tom ale nehledal sebevodmi nebo si to nepamatuju, ted ctu od Huxley-ho neco jinyho
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    SPLNYX: Pokud situace probehla tak jak byla popsana, pak tu moc variant pro interpretaci neni, nemyslis? ;) K cemu te vede takovato analyza Veroniky22 na zaklade jejiho pripisu?
    Jaka je podle tebe definice alfa samce/samice?
    JOSKA1201
    JOSKA1201 --- ---
    ahoj , zajimave , zajimave mate nekdo na doporuceni nejakou knihu (ale neprehanejte to dost se jich uz cet a zrejme bez uspechu) thx
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    PODFUCK: hmm jiný pohled a docela zajmavý :o) díky. mám z toho zpětně lepší pocit, že mě tam nevzali :o)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    VERONIKA22: To ze jsi narazila pri jednom pohovoru na neprofesionalniho personalistu/ku mozna vypovida neco o spolecnosti kam jsi se se hlasila, nikoliv o tom co jsi psala.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    PODFUCK: no totálně reprezentativní vzhled a je jedno jak moc dobře ten cizí jazyk plynule umím. já se takhle kdysi rozpovídala anglicky a nevzali mě. zato ta co se přiznala, že lhala a neumí říct ani jak se jmenu tak ta postoupila do dalšího kola. vzhled byl opravdu rozhodující. já přišla méně elegantní a nalíčená
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    VERONIKA22: Oc jim jde?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    SPLNYX: Pokud se bavime o sebevedomi obecne, tak 90 % to urcite nebude. Bude to cislo daleko nizsi a bude se dost blizit cislu ktery maji v tomto tematu i muzi. To ze spolecnost vytvari nejaky vzorce jeste neznamena ze tak uplne funguji nebo ze funguji pouze na jednu stranu.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SPLNYX: krása existuje i vnitřní, a když je ženská o té vnitřní přesvědčena tak jí neubije asi 10 neúspěšných pohovorů. no prostě to sebevědomí.
    já například neodpovídám na inzeráty kde chtějí v životopisu fotografii. je jasné oč jim jde. i kdybych měla 10 vysokých tak stejně půjde o nóbl vzhled
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    SPLNYX: Proc jednodussi, v cem konkretne?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    VERONIKA22: Diky za pozitivni zpetnou vazbu. Jen te trosku opravim, to co jsi dokazala jsi dokazala ty sama, ja jsem jen vedl koucovaci proces.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SCHWAB: tak koučování mám za sebou a ráda ID PODFUCK udělím nobelovku! psychiku už řeším asi 15let a on to konečně rozseknul! a po jedné jediné debatě jsem jako nový člověk.
    už si nade mnou lámal hlavu terapeut i psycholog a vždy jsme to dopracovali ještě k horší situaci.

ode dneška zastávám názor, že kdyby místo všech možný poraden na světě existovali jen dobří koučové tak ten svět s lidma je lepší :o)

doporučuju naprosto každému, kdo už se nechce rýpat v minulosti a nimrat se v tom proč......, ale udělat tlustou čáru a začít s ponovu :o)

P.S. jde to :o)
    nejvtipnější na tom všem bylo, že jsem mu psala, že jsem těžký oříšek a snad ani 15sezení by nestačilo na to aby mě vyřešil. večer po prvním sezení jsem mu napsala, že už neexistuje nic co bychom neprobrali a já stála o další debatu. 1 jediný rozhovor stačil a já jsem jako znovuzrozená.

obrovsky chválím jak postupuje!!! a doporučuju všem :o)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    SCHWAB: Co s tim vsichni mate? Snatch je muj oblibejne film :/ Ne, neni to podfuk :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    PODFUCK: neni to nějakej podfuk?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Rad bych se rozkoucoval, mimo jine na tema sebevedomi. Kdo ma zajem byt zdarma koucovany at mi napise do posty. Budu se tesit.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    BBC NEWS | Health | Self-help 'makes you feel worse'
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/8132857.stm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam