• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    M1C4A1Sebevědomí - jak ho získat, nacvičit, trénovat
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    já jsem třeba zjistila a už rezignovala, že se víc ve svém podvědomí nebudu šťourat. člověk si už vybral nějakého životního partnera a ten partner se spoléhá na to, že jsem taková jaká jsem. a i já partnera dokážu tolerovat díky tomu jaká zrovna jsem.
    jakmile od základu začnu budovat mé nové já, tak už pro partnera budu cizí člověk a zároveň když budu jiná tak sotva budu chtít toto samého partnera :o/
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MINERVA: To se asi liší člověk od člověka - u mě je to třeba taky popletený uzel polopříčin a polonásledků, kde skoro nelze říct co z dvojice podmiňuje to druhé.
    Člověk pak fakt neví kde začít.
    A když ví, tak neví jak.
    Kde na to vzít sílu.
    MINERVA
    MINERVA --- ---
    pro mne otazka zni, jak se ten problem resit da :) aneb kde zacit :)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Potom je asi na miste otazka jak ten problem resi a co jsou pro jeho reseni ochotni udelat.
    ARCHER
    ARCHER --- ---
    Jo spousta lidi to nema v zivote jednoduchy prave kvuli tomuhle problemu :)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Koukam ze tu mam spoustu potencionalnich klientu a klientek.
    WEBMESSER
    WEBMESSER --- ---
    SPLNYX: A co když už člověk došel až na hranici svých limitů, a je to ještě horší, protože zjistil jak jsou jeho limity k ničemu.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SPLNYX: jojo vím o to o sobě. jsem manipulovatelná jak hadr na koštěti :o/ ale změnit to nejde. od narození to doma bylo nastavené tak, že nikdo nesmí říct svůj názor a pokud ho řekne tak to schytá. takže já se furt jen přizpůsobovala tomu abych v tom prostředí přežila 18let. podařilo se a zbyla ze mě troska. dnes je to snad o 30-40% lepší a hádám, že už to nezměním. snažila jsem se velmi pečlivě ale pohořela jsem a dokonce pak dokázala na sebe pohlídnout z hůry. prostě to uťapávání nebyla etapa v mém životě ale celé dospívání ( všechny dny v roce od jakživa )
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Proc si tolik lidi mysli ze sebevedomi a stesti je o vnejsich faktorech?

MARLI_TARN: Muzes mit nobelovku a cvicit 3x denne a v tvem tematu ti to nemusi byt nic platne. Cim vic toho "dokazes" tim vic budes zvysovat latku a dost mozna nikdy sveho cile nedosahnes .
    MARLI_TARN
    MARLI_TARN --- ---
    SPLNYX: to delam porad. mam dve prace, nez sem je mela dene sem behala a cvicila ted uz nestiham kazdy den. ted beham tak jednou dvakrat tydne 10 km. do prace jezdim dene 10 km na kole a 10 zpatky.cvicim tak 3 krat tydne. delam ve vyzkumu, praci na kterou je treba vzdelani a nemohl by ji delat kazdy. na praci myslim skoro porad, snazim se ji delat co nejlip. v podstate delam jenom uzitecne veci, do kterych se mi nechce. a nefunguje to..sebevedomi mam stale ne bodu mrazu. neverim si ani za mak, porad se bojim ze nezvladnu to co sem si predsevzala, vsechno co udelam hodnotim negativne ackoliv objektivne je to asi jinak..
    ARCHER
    ARCHER --- ---
    Když se nepodaří pár věcí v řadě , tak to sebevědomí pochroumá a naopak když se daří tak roste a někdy to psotě nemáš ani šanci ovlivnit. KDyž se sere vše tak je pak težký někde hledat nějakou vuli spíš se člověk ptá proč se to stalo.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    SPLNYX: Protiargument k cemu? K tvemu vnimani sveta, okoli a pravdepodobne i tebe samemu? Je to tvuj zivot a nemam duvod ti na nej davat protiargument, ptam se jestli tomu co pises skutecne veris protoze me to zajima.
    JOSKA1201
    JOSKA1201 --- ---
    SPLYNX: to je sebevedomi pres vykon, to uz jsem zkousel, ucinne ale funguje pouze kratkodobe (kdyz prestanu delat ty veci dozvuk je tak 14 dni a pak sem zase tam kde sem zacal)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    SPLNYX: Tomu co pises veris?
    JOSKA1201
    JOSKA1201 --- ---
    SPLNYX: tos mi moc nepomoh, brave new world uz jsem cet , nijak sem v tom ale nehledal sebevodmi nebo si to nepamatuju, ted ctu od Huxley-ho neco jinyho
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    SPLNYX: Pokud situace probehla tak jak byla popsana, pak tu moc variant pro interpretaci neni, nemyslis? ;) K cemu te vede takovato analyza Veroniky22 na zaklade jejiho pripisu?
    Jaka je podle tebe definice alfa samce/samice?
    JOSKA1201
    JOSKA1201 --- ---
    ahoj , zajimave , zajimave mate nekdo na doporuceni nejakou knihu (ale neprehanejte to dost se jich uz cet a zrejme bez uspechu) thx
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    PODFUCK: hmm jiný pohled a docela zajmavý :o) díky. mám z toho zpětně lepší pocit, že mě tam nevzali :o)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    VERONIKA22: To ze jsi narazila pri jednom pohovoru na neprofesionalniho personalistu/ku mozna vypovida neco o spolecnosti kam jsi se se hlasila, nikoliv o tom co jsi psala.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    PODFUCK: no totálně reprezentativní vzhled a je jedno jak moc dobře ten cizí jazyk plynule umím. já se takhle kdysi rozpovídala anglicky a nevzali mě. zato ta co se přiznala, že lhala a neumí říct ani jak se jmenu tak ta postoupila do dalšího kola. vzhled byl opravdu rozhodující. já přišla méně elegantní a nalíčená
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam