• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CH4MISSChov SKLÍPKANŮ a vše kolem nich !... jak na ně?... co dělat když ?...fota vašich miláčků !
    EL_NINO
    EL_NINO --- ---
    ORC23: pustila :) pamatuju si, když jsem si koupila prvního sklípkana od kamaráda ani nevim proč a najednou se z toho vyklubala moje záliba...jsem u myšlenky, že se pustim do páření a odchovu...je to zatím jenom myšlenka...ale asi do toho půjdu :)
    ORC23
    ORC23 --- ---
    EL_NINO: dobrety, ses do toho puslila (nebo pustil ? ) ..jen tak dal ;)
    EL_NINO
    EL_NINO --- ---
    laninachiquita | i – rajce.net
    http://laninachiquita.rajce.idnes.cz/i/

moje rozrůstající se zbírka
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    SAGEMA: už vyřešeno a sundáno, asi nízká vlhkost
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    SAGEMA: měla bych dotaz. Už se svlíkla, ale přijde mi, že jí jakoby na zadečku kus té staré svlečky zůstal. Je na ni špatně vidět, protože je pořád zalezlá v tom kokosu a nechce se mi zatím do ní šťourat. Ale zadeček nahoře má jakoby slepený, vůbec není pěkně chlupatý a sametový. Mám s tím zkusit něco udělat nebo to nechat a při dalším svleku se to spraví? Nebo se ještě srovná?
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    Tak jsem Johanku konečně viděla při činu, normálně mě to až dojalo :))

MOSX
    MOSX --- ---
    Nabízím samce Psalmopoeus irminia a Chromatopelma cyaneopubescens cca 5 dnu po dospelostnim svleku a nepářené. Cena dohodou, pripadne vymena (napr. i za terarko :), Praha (4)
    HYLBOS
    HYLBOS --- ---
    Zdarec děcka, mám doma zatím neurčené M. Balfoury 4. svlek a P.Pederseny cca 4,5 cm v těle.Tak kdybyste měl někdo zájem ozvěte se. Jen upozorňuju že je potřeba si to vyzvednout v Brně.
    Jo a kdybyste náhodou někdo měly určenou samici. A. versicolorky,metalici nebo geroldýny ,měl bych zájem.
    Peace a čao.
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Nechce někdo dospělého samce Brachypelma albopilosa? Cenu nabídněte :o)
    BECKIEE
    BECKIEE --- ---
    ALICKA: Mno tak to je krása!!..
    ALICKA
    ALICKA --- ---
    Tak jsme po svleku a máme nový(ještě né uplně zařízeý bejvák) a je to sameček :)

Přistižen při pití.JPG (1474672 B)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Za pašování sklípkanů hrozí Němci 20 let vězení - Denik.cz
    http://www.denik.cz/ze_sveta/za-pasovani-sklipkanu-hrozi-nemci--let-vezeni.html
    Nevíte o tomto někdo něco víc?
    ALICKA
    ALICKA --- ---
    Děkuju za rady a porady, naštěstí se konečnš včera svlékla!!!!!!!hurá
    CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    MOORA: zkus větší terko ....někdy se mi gramostoly zaseknou a není ,je to celkem normální .Určitě bych jim držel teplotu konstantněji .Od 20 -25 je celkem dost veklky rozsah .Zkus ji držet kolem 22°.
    ALICKA
    ALICKA --- ---
    MOORA: není je kousek od topení a má tam od 20 až do 25 stupňů....
    MOORA
    MOORA --- ---
    ALICKA: Není ji zima?
    ALICKA
    ALICKA --- ---
    Ahoj, měla bych prozbu. Mám G.roseu a už mi asi druhý měsíc nežere. Dostala cvrčky a nic pak hole, taky nic a ani se nesvlíkla...... vůbec nevím co s ní mám dělat. přijde mi, že se i ,,scvrkla" Neměl jste někdo stejný problém? a nebo nevíte co to může být? Jinak ale v pohodě pije a leze po tera. Díky moc za odpovědi
    CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    SAGEMA: Zbyde jen ocas s kůží .Pěkně ji naleje trávícími enzymy a vysaje. Jinak už má 9 let a je veliká přes moje dlaně .
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    CANADA_TONY: jak vypadá pak ten zbytek myši? A jak je velký Tvůj mazlík, když už krmíš myškami? :))
    MASTAK
    MASTAK --- ---
    CANADA_TONY: Krasnej mazlik:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam