DRAGEL:
jezis :) byl ukrizovan za to, ze "nenechal nic v rukou dabla", takhle to rekl sam. vedel dobre dopredu, ze bude ukrizovan, sam si to tak totiz vybral. nepredaval slova, ale poznani, ktere krome slov zahrnuje mnohem komplexnejsi sferu postihu "lidskeho" organismu. slova si potom a po nem predavali jeho "verni" a co z nich - z te magicke sily zbylo dneska, kdyz zustaly jenom slovy bez puvodniho vyznamu na papire?
uchylne v sobe neskryva dabla :))) - uchylny znamena podivne vychyleny od puvodniho smeru
hrom
PRILIS je opet TVOJE hodnoceni - je to tvoje pridani vyznamu do slova
pro me zadny hrom nemuze byt prilis silny. v prirode neexistuje zadna prilis velka sila
JA JSEM
rict ze ja jsem jsou slova mi pripada skoro jako kacirstvi :D
ja jsem je dej, nejvnitrnejsi a nejbytostnejsi podstata skutecnosti, ktera se projevuje DENIM
SKAFF:
psala jsem to same, pripada mi divne to same. asi byla tahle otazka smerovana na nekoho jineho, kdo tu ma k pozitivni afirmaci (na rozdil ode me) pozitivnejsi pristup :)
KRMELEC:
je to jak pise rangdrol i ymladris - vyuzivame jenom svuj potencial, nic divneho na tom taky nespatruju. je to sice je prirozenosti kazdeho, ale - mame tady karmicke dluhy dobrovolne prijate do tohoto zivota, dalsi smlouvy, ktere na sobe clovek spachal, atd. tim si vezmes treba i nekolikery klapky na oci. ty lidi se jich nemuzou zbavit jinak nez svoji vlastni zkusenosti, je to prave jejich ukol, a ze ty mas jiny... tak to proste chodi :)