• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    rozbalit záhlaví
    WOOD
    WOOD --- ---
    KRMELEC: jasne, tak to jo... ja uz se bal ze lezes cizim lidem do tela ;DD
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    WOOD: astralni cestovani a empatie ale nejsou totez
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    WOOD: ano, i astralní dělení je bezpečné pokud si je člověk vědom důsledků a dovede se vrátit, i když si nejsem jista, zda řešení problému s nadhledem je astralní dělení.

Nejsem si jista zda jsi pochopil/a o čem mluvim. Z jiného úhlu pohledu se snažíš vidět, abys srovnal ty dva úhly - ne abys pořád koukal z toho jednoho úhlu pohledu.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KRMELEC: jj, takovy zrcadlovy diamant a musi se projit vsemi stranami :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KRMELEC: Stále častěji ale narážim na lidi, kteří nejsou schopni pochopit ani na chviličku, že nejsou na světě sami. Vidí to z jednoho úhlu a bojí se podívat odjinud. Je to chvíle kdy řekneš někomu na co jsi přišel, čeho jsi nabyl, co si myslíš a on to prostě nechce slyšet, akceptovat, pochopit...

a ty chces, aby chapali, ze nejsou na svete sami? nebo proc se "jimi" tedy zabyvas, pokud ti to "nevadi", vzhledem k tvemu postoji?
    WOOD
    WOOD --- ---
    KRMELEC: a ses si jistej ze je to bezpecny? takovy astralni deleni? vnimas v takovem stavu svou vlastni pevnou pozici?...mozna by bylo lepsi nemit radsi zadnou lopatu, skritku ;DD
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    RANGDROL: jo, ona transformace vědomí bude mít asi hodně společného se zrcadly - nastavenými i nastavovanými :c)

je to asi zrcadlový pavilon, kterým si člověk musí vybloudit a pokračovat na jinou "atrakci" :c))
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    VEROUNKA: asi jsem se špatně vyjádřila, ale empatie není o tom, že si představuješ, že někdo přemýšlí tak jako ty :c)

VEROUNKA: a k tomuto musím podotknout velice důležitou poznámku - řeším pouze věci, které se mě bezprostředně týkají. To co se mě nedotýká, to si musí řešit jiní. Nepouštím se do všeho co se kolem mě děje. Něco si mou pozornost nevyžaduje a nezasluhuje. Chce to selektovat, jinak by byl člověk samaritán a pak by se stal zase jen sluhou někoho jiného.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    KRMELEC: omlouvam se:)
    ja jsem jenom obratil,to co jsi psala o "lidech" a pouzil to jako mozne zrcadlo pro tebe.vetsinou to co se nam na druhych nepozdava a mame tam nejakou rezonanci neco naznacuje.a to neni nic negativniho,nebo jenom o tobe.ja jsem si z toho co jsi napsala a z toho jak ja jsem na to reagoval odnesl taky celkem naklad sebereflexe a zrcadlo se tam tak blizklo,ze me z toho jeste ted boli oci:)
    N_I
    N_I --- ---
    wood..nekdy jen tak....nekdy dlouho nevylezou...nekdy jsou okolo celej den..nekdy zmizej hned...jak kterej tvor....:]

i tyhle jiny tvorove maji svoje mouchy a specifika..:]
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    jinak musim rict, ze je to ryze individualni, a neexistuje u toho zadne hodnoceni. nic z toho neni dobre a spatne.

jenom je dobre to pozorovat a prijimat svoji povahu takovou, jaka je, pripadne vedet, co muzu udelat pro to, aby takova nebyla, jestlize mi na ni neco vadi.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    WOOD: no ono to neni jednoduchý zahodit do díry lopatu a jít si pro jinou lopatu k jiné díře a ještě si být sám správným šéfem koordinátorem - ale tak ten teleport do jiného úhlu pohledu asi vidím.

Ve chvíli kdy s lopatou č.2 stojíš u díry č.2 tak ti je díra č.1 i lopata č.1 ukradená i když ty dvě díry by podle "šéfa koordinátora" měly být naprosto shodné.

Dává to teď smysl?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    kazdopadne to, ze se takhle dva (a vice) lidi stretne v urcitem rozdilnem pohledu na vec, je vzdycky zalezitosti intersubjektivni - vas obou. kazdy tu mate neco k reseni v dane situaci, pokud vas to vede k premysleni a nenechava vas to klidnym (pripada ti treba divne to, ze se nekdo jiny nechova jako ty... atd.)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    KRMELEC: potreba spravedlnosti muze byt obrazem tveho strachu pred nepochopenim tebe samotne (nekdo ti v detstvi mohl ublizit, v zivotech "minulych" te nekdo mohl nespravedlive obvinit, ted bys chtel, aby byl spravedlivy cely svet).

to je jenom priklad samozrejme.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    RANGDROL: no, snažíš se mě tady psychologicky analyzovat jako "vnitřní boj, strach, stavitel barikád" poté co řeknu, že jsem našla otevřenější a empatičtější způsob komunikace, který se mi ve většině případů zdá nejúčinnější a mírový? To nedává smysl.

Proč by zabarikádovaný a ustrašený člověk chtěl více pochopit lidi kolem sebe a být spravedlivý ke všem?
    WOOD
    WOOD --- ---
    N_I: a to vidis, jen tak, rano treba u postele? ...nebo v nejakych specifickych situacich?
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    N_I: taky nevim, kde to dragel vzal... tohle jsem taky nejak nepochopila...
    WOOD
    WOOD --- ---
    KRMELEC: a jak to myslis presne s tim teleportem, jako ze cast tebe se oddeli a putuje do tela nekoho jineho? to asi ne, ze... to jenom blbe chapu, asi ;]
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: je to samozrejme oboji zaroven...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    DRAGEL:
    jezis :) byl ukrizovan za to, ze "nenechal nic v rukou dabla", takhle to rekl sam. vedel dobre dopredu, ze bude ukrizovan, sam si to tak totiz vybral. nepredaval slova, ale poznani, ktere krome slov zahrnuje mnohem komplexnejsi sferu postihu "lidskeho" organismu. slova si potom a po nem predavali jeho "verni" a co z nich - z te magicke sily zbylo dneska, kdyz zustaly jenom slovy bez puvodniho vyznamu na papire?

uchylne v sobe neskryva dabla :))) - uchylny znamena podivne vychyleny od puvodniho smeru

hrom
    PRILIS je opet TVOJE hodnoceni - je to tvoje pridani vyznamu do slova
    pro me zadny hrom nemuze byt prilis silny. v prirode neexistuje zadna prilis velka sila

JA JSEM
    rict ze ja jsem jsou slova mi pripada skoro jako kacirstvi :D
    ja jsem je dej, nejvnitrnejsi a nejbytostnejsi podstata skutecnosti, ktera se projevuje DENIM

SKAFF:
    psala jsem to same, pripada mi divne to same. asi byla tahle otazka smerovana na nekoho jineho, kdo tu ma k pozitivni afirmaci (na rozdil ode me) pozitivnejsi pristup :)

KRMELEC:
    je to jak pise rangdrol i ymladris - vyuzivame jenom svuj potencial, nic divneho na tom taky nespatruju. je to sice je prirozenosti kazdeho, ale - mame tady karmicke dluhy dobrovolne prijate do tohoto zivota, dalsi smlouvy, ktere na sobe clovek spachal, atd. tim si vezmes treba i nekolikery klapky na oci. ty lidi se jich nemuzou zbavit jinak nez svoji vlastni zkusenosti, je to prave jejich ukol, a ze ty mas jiny... tak to proste chodi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam