RANGDROL: vnimas teda realitu zivota ti povim hodne negativne :)))
vnima to tak urcite hodne lidi, asi i tady na nyxu, z crew ruznych, particek zalozenych kolem dvaceti zpoloviny na image, zcasti na touze byt jiny, personifikovat se s necim, co me v mych vlastnich ocich posune vys, kvuli holkam, ktere me budou balit... ale i z uprimneho hledani a toho, ze delam cinnost, ktera me bavi... zkratka a dobre, vsem nam bylo dvacet :)) ale musi tyhle nami samotnymi zkonstruovane bludy pretrvavat cely zivot?
mame takovy zivot, jaky chceme.
budeme se stale ridit tim, co je modni, nebo co ma nejakou nalepku anebo image, anebo si o tom zjistime neco sami, abychom vedeli, co za tim opravdu je? zajima nas to, nebo je to moc prace? hodime radeji cely newage do skatulky "neproveritelne", "americky hnuj", "ulety pro dusevne nevyzrale", "hra na lasku", protoze je to tak proste pohodlnejsi, a hlavne my si pak muzeme v klidu slapat cestickou, kde se sice nic moc noveho nedozvime, ale spolehlive ji zname, takze na ni neklopytneme?
budeme porad podporovat onu zminovanou dualitu sveta (ktera ve skutecne vubec neexistuje) na dobre a spatne tim, ze budeme kazdou minutou sveho uvazovani hodnotit?
nemuzeme jednoduse prijmout to, ze new age je, ze jsou lide, ktere jen tak bavi automaticka kresba, ze jsou lide, kteri nevyuzivaji svuj cas k rustu, ze jsou lide, kteri se povazujou za plejadany, ze jsou lide, kteri jsou tak strasne falesne pozitivni, ze se kazdy den modli k bohu, ze jsou ti, kteri medituji, misto toho, aby nam na zahradce okopavali brambory, ze jsou ti, kteri si radsi koupi novyho nissana, nez aby si precetli knizku? co je nam do toho???
kdo jsi ty, ze ty vis, kdo ma chorou mysl a kdo ne?
jestlize se chceme opravdu priblizit svemu vlastnimu bozskemu Ja, musime predevsim a zejmena v sobe zpracovat to, co nas nuti odsuzovat, tridit, sortovat, znackovat, deklasovat, vyzdvihovat, celebrovat, oznacovat za dobre a spatne.
jestlize TOHLE neumime, nejsme sami sobe Bohy a rozhodujeme se tim pro zivot, ktery popisujes. pro zivot v dualite, ve kterem to smrdi a je plny trapeni.
kazdemu, koho to zajima, rikam, ze znam jiny zivot. nic vic a nic min.