• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VEROUNKA5th DIMENSION
    SOUMRAKOSVIT
    SOUMRAKOSVIT --- ---
    KALIPH:
    Je jednota jako vlastni celistvost a jednota jakoze vse projevene je projev boha. Z toho co pises, tu prvni vubec neznas (tipuju ze si ji nahradil tvorivosti). K te druhe - neni radno zamenovat projev boha (at se uz projevuje v jakekoli forme) za bozskost samotnou. Oboji je "buh", ale v ramci transformace to ma rozdilne ucinky (v tom kam te ta cesta dovede).

"Láska je zákon, láska pod vůlí." - to je opravdovej bullshit. Naproste neprijeti volnosti a lasky. Jestli tve poznani je postaveno na obrane pred tvou bolesti nebo strachem, tak se k transformaci vedomi nevyjadruj jako bys ji uz prosel.
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: jj, to uz u nas v rodine take zname... :)
    RUSTIKANN_KARA
    RUSTIKANN_KARA --- ---
    VEROUNKA: co se tyce indivduality v absolutnu.. myslim, ze se o ni nemusime bat. urcite se zmeni ale bude to nase rozhodnuti, prestat delat nektere veci. proste z nich vyrostem. budeme hluboce vedet, ze tvorime svoji realitu a ze to tak bylo vzdy. zjistime, ze ta skatulka kde mame sami sebe je nekonecna. muze byt jakakoliv si dokazeme predstavit a nas zivot take. to je absolutni svoboda a ja bych rekl, ze takto opravdu naplno vyjadrime kym skutecne jsme.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    RANGDROL: hihi :))) tak mineralku jsem si jeste neudelala, to je fakt zajimavy! ze bych zkusila dnes? :))) no, uvidime... nebudu radsi kristovskou energii pokouset ;)

taky mam nejradsi kristal a ruzenin, a netresk me taky fascinoval uz jako dite, tim, jak se jakoby "deli" :) a vubec je pro me takovy "pritazlivy" :DD
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    VEROUNKA: tuhle rostlinu mam od detstvi moc rad,jedna z mych nejoblibenejsich vubec
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ja treba lidem nedoporucuji ani pi vodu a uz vubec ne diamantovou vodu,nebot informacne byva nekdy dost silena.jinak v podstate z kazde vody jde udelat voda zdrava,nejjednodussi zpusob pro kohokoliv je zpusob emota,potom jso jeste rychlejsi a ucinejsi,ale na to je potreba urcita kapacita a schopnost jedince.
    jedno jsem zazil srandu,ze kdyz jsem i nabijel energii Krista,tak se z ni stala mineralka,vytvorilo se v ni moc bublinek,ktery vyskakovali ze sklenice.
    dobry je ti nakombinovat s krystaly,osobne mam nejradci kristal ci ruzenin
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    co myslite, byl na zacatku velky třesk, nebo velky netřesk? ;)

http://www.living.cz/zahrada-a-kvetiny/magicky-netresk-bleskova-bylina/1567
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: no je to sila no... muj bracha jezdi po koncertech po republice a vzdycky odevsad vozi vodu ze studanek. reklo by se blazen, ale... je to dost ulet chutove srovnavat jednotlive prameny. uz jsem se v nich naucila rozeznavat jednotlive pritomne kovy a mineraly :)

piju taky vodu z kohoutku, mnohem radeji nez z platu. jednak proto, ze "kvalitou" :) - tady v tom "markove smyslu" se od te v petlahvich patrne ne prilis lisi, jednak proto, ze se tim nepodilim na celosvetove logistice vozeni predmetu na velkou dalku pro byznys :)))

ovsem pokud vodu z kohoutku "nabiju", tak jak to dela emoto, a potom ji vypiju, bude mit tohle nabiti pozitivni ucinek i na me (skrz nabitou vypitou vodu) :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    JUNIPETRUS: nu ma se zde na mysli to, jaka je voda vzhledem k vyuzitelnosti napriklad clovekem (potazmo veskerenstem, ktere je na vode zavisle - tedy na planete zemi).

tyhle pokusy (ostatne kazdy si muze vyzkouset doma sam) se delaly i na potravinach napriklad. to, co muzeme snist (tedy "zivit se tim") - tedy to, co nam neublizi (neni shnile, ale ma zmeritelne nutrnicni hodnoty, ktere jsou pro nas prospesne), je brano jako pozitivni kvalita, zatimco nevyuzitelnost jako neco, co "kvalitni" neni.

zde je vyraz "kvalita" vody markovym vyrazem, pouziva ho tak on na svem blogu.

z emotova hlediska je "kvalitou" veci jejich vnitrni hodnota. vec naplnena laskou vice nez jina (na tom se podili mnoho energii) ma jinou kvalitu, nez kdyz je laska pritomna poskrovnu. samozrejme se da namitnout, ze laska prostupuje vse, protoze je vyrazem bozstvi, ktere je tak pritomno ve vsem. nicmene toto bozstvi ostatnim - rekneme "nizsim" energiim priznava svobodnou vuli, a diky te se tyto "kvality" mohou promenovat a promenuji.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    VEROUNKA: a v cem spociva kvalita vody?
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: Tak a ted mi rekni, kde v Praze ziskas dobrou vodu... nezbyva mi nic jineho nez kohoutek....nekam ke studance denne jezdit fakt nemam cas... nicmene... treba ji v sobe mohu napravit temi pozitivnimi a kladnymi myslenkami... a rozhodne radsi z kohoutku nez treba z plastu.... pocitove mam treba paradoxne chutove tu vodu lepsi nez v Praze... ale ani v Praze mi nevadi....
    to jen tak na okraj.. pokud jsem OT, smaz me...
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    mimochodem tohle asi mnozi znate... ?

http://www.youtube.com/watch?v=lkbpXRSIUnE
    http://www.eruditus.cz/knihy/masaru-emoto/voda-a-leciva-sila-modlitby

http://marek.blog.respekt.cz/c/31932/Zazrak-jmenem-voda.html

Voda je zázrak. A to, co o ní zjistil Masaru Emoto, může radikálně změnit naše (často velmi dogmatické) názory na duchovnost, která, jak zatím nemnozí vědí z praxe, a jedinci z četby zahraničních vědeckých časopisů, existuje, a je (měla by být a zcela jistě bude) běžnou součástí života každého z nás.

...

Emoto totiž zjistil, že čím je voda, kterou nechá rychle zmrznout a fotografuje pod mikroskopem, špinavější, tím hůř vypadající a nepravidelnější krystaly z ní získá. A že z vody z vodovodního kohoutku často žádný krystal nevznikne. Věc má ovšem i druhou, pro vědce ještě překvapivější stránku: ukázalo se, že když na zkumavku, ve které byla špinavá a všelijak znečištěná voda, působil Emotův výzkumný tým písničkou nebo na ni nalepil nějaké pozitivní slovo (nejlépe prý funguje „láska“ a „vděčnost“), voda se nějak vzpamatuje a začínají se v ní objevovat náznaky krystalů.

Ukázalo se tedy, že na „kvalitě“ vody, kterou zatím bereme více než lhostejně a samozřejmě a ze které jsme, záleží. A jak.

A že záleží i na kvalitě našich myšlenek, a že asi vůbec není jedno, jestli myslíme pozitivně nebo kriticky a negativně, nebo jestli ve své „pokrokem“ zaslepené zahleděnosti směrem ven ignorujeme základní evoluční danosti našich těl a mozků.
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: :) jj, takhle se prave pozna pravda (platna pro tebe). vsechno, co se dozvidas, i kdyz je to nove, vlastne jakoby uz davno vis :) (jen si na to "vzpomenes" :) ) je to velmi spolehlive voditko :)

jj, auditko je koukam moc pekne, taky si ho booknu :)
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: nnz .. mam ho moc rada .ú je plne moudrych veci, co te povznesou jen tim, ze si je prectes... a u me navic funguje to, ze kdyz neco takoveho ctu, prijde mi jako naprosta samozrejmost, citim ze takove veci davno vim.. jen to nekdo napsal za me :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: jo a diky za tip na auditko EL_PUMPOO :)
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: me to jeste porad vzdycky trochu "prekvapi", u kolika lidi se objevuji stejne nalady, pocity, tendence, ve stejnou dobu... "nuti" :) me to to opravdu prijmout, jako vec, ktera se realne deje (ty vlivy) :)
    MKAA
    MKAA --- ---
    VEROUNKA: jestli to nebude tou zmeti planet o ktere jsem cetla prave u El_pumpoo v auditku... Zrcadlo.... me osobne to hodne sedi a ty veci co se kolem me deji tomu odpovidaji.... ale diky tomu uvedomeni vlivu, tolepe zvladam.. ale jinak jsem poslednich par dnu na tom dosti podobne jako ty.. lekle :))
    VEROUNKA
    VEROUNKA --- ---
    MKAA: ja jsem se po pravde trochu ted v poslednich par dnech tak trochu ... no - lekla bych rict nemohla, ale zarazila, urcite... protoze takove ty lite "boje", ktere v hodne malem meritku treba probihaji i v tomhle auditku, jsou ted na dennim poradku snad uplne vsude i tam, kde drive nebyly... ale asi se to vsechno nejak cisti nebo co...

kazdopadne s tim strachem mas podle me stoprocentni pravdu, je to hrozne dulezite, prijmout strach, integrovat ho, a prestat se tak bat...

prave proto, jak pise EL_PUMPOO, ze je vse prave ted v nejlepsim Bozim poradku, je strach myslim taky fakt bezpredmetny...

EL_PUMPOO: prave. taky myslim. i kdyby se melo individualni vedomi rozpustit a uz nikdy individualne neexistovat (cehoz se nekteri boji, ale ja trochu nechapu proc), je to to nejlepsi, co nas muze potkat, pokud to tak bude z bozi vule, a jinak to proste mozne ani neni, nez aby to bylo z bozi vule :) tak si to myslim aspon...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam