• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ZABIAS: opakovani akce
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    SOLIVAGANT: nefotil som s profi modelkou, ale zazil som take fotenia, a prislo mi ze robia take pozy, ktore proste idu s fashion a tak, ale proste inde sa nehodia, su prilis umele, pozovat chce niekedy nestrojenu uvolnenost :)

LUCIASHECK: no uz aj ja som si toho vedomy :}
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BLACKDRAGON: tak hledáš špatně... na fotopátračce jsou totiž skoro všichni od modelek z Elite přes vysloužilý modelky, těhulky, úplně normální holky až po zlogotyčky :))
    SOLIVAGANT
    SOLIVAGANT --- ---
    BLACKDRAGON: modelka má zase tu výhodu, že se dokáže hýbat a nastavovat sama, nemusíš sám hledat pózu nebo výraz, na který nemodel není zvůklý. Nemodel si neuvědomuje jak se má tvářit, co vypadá dobře atd. Jestli je někdo zajímavý nebo ne, to už je zcela subjektivní. A model nemusí být pouze profesionálně pózovitý, je přece také člověk. Každopádně, lidi na focení lze samozřejmě hledat všude...
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    btw, co si myslite o oslovovani k foteniu niekoho kto nehlada, nie je na fotopatracke, o oslovovani na chate, na facebooku, ci tu na nyxe, ako by ste reagovali? ked mne sa modelky na fotopatracke vacsinou vobec nepacia a ani nezdaju zaujimave, zaujimavych ludi na fotenie nachadzam uplne inde
    nakoniec som si uvedomil, ze mam chut fotit cloveka, zenu, muza, dievca, nie modelov a modelky, nie tie strojene profi vyrazy, to nie je ono k urcitemu druhu fotenia, teda ono model by mal zvladnut aj to nebyt iba fashion model :) hrat aj ine role, dik za pripadnu reakciu ;)
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    Ahoj, hladam muza/zenu 18-32rokov niekoho kto ma rad tanec, rad tancuje a citi, ze to ma tak prirodzene v sebe, vie improvizovat, teda netancuje len podla naucenej choreografie, mam zamer fotit pohybove momentky, hlavne latino, freestyle, proste nieco dynamicke, vlastne priestory nemam, mozem prist kdekolvek vramci Prahy, pripadne sa na nejakom mieste kde by pohyb vynikol dohodnut
    na oplatku ponukam upravene fotky z fotenia, z tych ktore sa podarili, pripadne mozem posunut aj neupravene verzie v pripade zaujmu
    a este, dolezita je postava! nemusi byt vyrysovana ani vysportovana, hlavne nech nie je vychrtla ani pritlustla, nieco co sa hodi k dynamickemu tancu :)
    nieco odo mna:
    http://sheevisnu.deviantart.com/art/Football-Freestyle-142024621
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    budu poradat akci viz v klubu [ FOTO - WORKSHOPY ] at uz s mensi ci vetsi ucasti tesko rict kazdopadne me napadlo kdyby nektera modelka mela zajem bude vitana :)
    TENZO
    TENZO --- ---
    Hledam slecnu na stinoherni akt zachycený na staricky flexaret:) Foceni v Olomouci:) idelane vysoka a trochu atleticky zdatna:) vice info pres postu:)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MURHAAYA: když vydržíš to, že se při domlouvání s deseti slečnami uskuteční pouze jedno focení, pač ostatní buď nedorazí, nebo to furt odkládaj, nbo přestanou komunikovat, tak se tam dá být. ale to samo není chyba fp, ale jen samotných uživatelů. jakožta platforma pro domlouvání focení je to furt asi to nejlepší.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    je pravda ze sem na FP chvili, ale cekat od komentaru na FP cokoli je zcestne
    IVIQ
    IVIQ --- ---
    Spousta uchylu, honibrku a dalsich zvlastnich tvoru, jenze ti jsou stejne vlastne vsude. Ale je tam i par sikovnych lidi, pokud fotim s nekym z FP dam na osobni reference, vetsinou nekdo zna nekoho a to se predava, reference na karte nebyvaji smerodatne. A co se mistni galerie tyce, sledovat fotografa jak s kazdou vterinou macka F5 po vlozeni fotografie a ceka na komentare mi prijde prehnane:-D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ZABIAS: registrovala jsem v roce 2005 a přišlo mi to super, po roce, kdy jsem od šesti fotografů dolovala fotky z tpf, který stále upravovali a nebyli dle nich stále hotové /do teď mi je poslal jen jeden z nich/ jsem hvíli používala poštu pro komunikaci s přáteli a po pár měsících už ani to ne. v posledních dvou letech tam jednou za uherák kouknu - pobavím se zvrhlými nabídkami a jdu spát .)
    TEJ
    TEJ --- ---
    zabias: 85 procent uplne pitomejch a hnusnejch modelek. plno cvakalistu, co se chtej jen "mrknout". par fajn lidi co dokonce i umej fotit a par hezkejch, inteligentnich holek s nejakym charisma...
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    otaazka dne....

co pro vas znamena fotopatracka ?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    TEJ: to posobe hlave nectu, delam pet daslich veci a jeste ktomu skoro nepremejslim ;)
    TEJ
    TEJ --- ---
    ZABIAS: .)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    TEJ: good thx to vis no moje CZ
    TEJ
    TEJ --- ---
    zabias: vyzazistku asi nesezenes, ale nejake vizazistky se vyskytuji tu ve foru [ Visage - Style - Make up ]
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    na pondeli bych potreboval vyzazistku, mame tu nekoho koukam na nastenku a nikdo nikde.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    bych jel v nedeli na ten nedostavenej most u želivky, fotit prirodu, podzim a tak prida se nekdo ?

připadně kdyby se tu nasla nejaka modelka bude vitana.

[ FOTO - WORKSHOPY ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam