• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    MURHAAYA: hele pozor, kdyz me bylo 15 tak jsem takhle jela se zcela neznamym Cyberkotlikem na GP do Brna:DDD ale jasny, Polsko ani omylem
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MURHAAYA: a já myslim, že to dost hrotíte... zrovna CP je docela specifickej festival, takže chápu, že se tam přítelkyni nechce, jenže jsou to takový končiny, že by se mi tam samotný taky nechtělo (což třeba u Brutalu v Jaroměři nehrotim), takže chápu, že Rah nechce jet sám a pro někoho to může bejt příležitost, jak se tam dostat... (že to asi dal do blbý diskuze, o tom není pochyb, v gothic lifestylu by se to vyjímalo lépe)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Mel by sis ujasnit, jesli hledas pritelkyni, holku do postele nebo modelku a podle toho vystupovat. To cos popsal je spis napln spolecnice nez co jineho. Takove sluzby jsou placene. Z toho duvodu, ze pokud s tebou nepojede kamaradka co by jela rada sama od sebe, tak se do hry musi vlozit nejaka financni hotovost. Tvuj "inzerat" hranici s inzeratem na spolecnici a rozhodne z toho necisi profesionalita a to ani okrajove.

Tenhle pristup me jako fotografovi vadi, protoze shazuje moji praci/zajem/konicek na uroven finty jak se dostat holkam do kalhotek. Jsem diky takovy jako jsi ty vniman jen jako dalsi slintal a cvakal, ktery jen chce svlikat holky a foceni je jen vymluva.

Btw opravdu veris, ze nekdo zcela neznamy, k tomu divka, pojede na castle party s nekym zcela neznamym, jen tak?

Krom toho nevim, jak u tebe ale ja mam spis potiz najit dobrou modelku nez holku do postele.
    RAH
    RAH --- ---
    SIIMA: tak vzdycky je prijemnejsi jet s nekym[aspon pro mne]
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MURHAAYA: mluvime porad o foceni?:D
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    FATBOZZ: drzak vybavicky?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    SIIMA: jako držák na vybavení ?
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    a k cemu je Ti doprovod, kdyz si tam stejne fotis?
    RAH
    RAH --- ---
    A jeste jeden inzerat;-]hledam doprovod na Castle party[ http://castleparty.com/ ],potrebuju spolecnost,doprovod,asistenci-pritelkyne uz nechce jezdit,ma jine preference festivalu.Ale ja tam jezdim hlavne fotit....
    RAH
    RAH --- ---
    hledam modelky-goth,fetish,punk,tattoo,piercing,netradicni ucesy,industrial,prijedu kamkoli-rad cestuji;-]]]
    www.rah67-fotoatelier.xf.cz
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Ahoj, jsem poloamaterský fotograf z Liberce a hledám modely a případně kolegy se kterýma bych si mohl asistovat. Vzhledem k tomu že mě fotografie neživí a nemám s fotografováním modelů krom pár školení mnoho zkušeností. Avšak nejsem začátečník, fotografuji celkem uśpěšně 6 let zvířata v zoologických zahradách - mnoho fotografií bylo publikováno nebo na nich staví zoologické své propagační materiály. Uvítal bych spolupráci s těmi, koho to baví a kdo sám potřebuje nabrat zkušenost. Nemohu za fotografování nabídnout peníze a ani je nepožaduji. Odměnou zkrátka musí stačit fotografie které z toho vylezou a zábava kterou si u toho užijem.

Pokud tu někdo z Liberce nebo blízkého okolí je, napište do pošty. Pokecáme co je možné a co není. Žádný stres. :-)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    LUCCASH: njn, vím, o čem mluvíš.
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    SIIMA: jojo a tak se srazi ceny :P
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    kamarádka, tak sdílím:
    Slever.cz - 888kč za dvouhodinové focení v ateliéru profi fotografky včetně stylingu
    http://www.slever.cz/slevy/dvouhodinove-foceni-v-atelieru-vcetne-stylingu/
    TWARR
    TWARR --- ---
    PEJR: co ty čížku!
    PEJR
    PEJR --- ---
    SHULDAA: stejně tak je nespravedlivý muset poslouchat "tuto" "kořeň" a bodobný patvary :)
    SHULDAA
    SHULDAA --- ---
    ZBJETY: takze mi mimoprazaci zase nic , chjoo :D TUTO je nespravedlivy :D
    ZBJETY
    ZBJETY --- ---
    jo,bydlim v Říčanech u Prahy,takže kdekoliv v Praze je idealni. a posilam par fotek pro představu http://betyzzz.rajce.idnes.cz/nastenka/
    SHULDAA
    SHULDAA --- ---
    ZBJETY: a odkut jsi? (to bude asi praha podle toho ze jsi neuvedla kde to chces nafotit,, ne vsichni jsou z prahy ;) )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam