• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    Pokus o obnovení klubu... .-)

Tento klub má sloužit k prezentaci nabídek a poptávek po fotografech, modelech/kách, vizážistů/tek a lokací.

Časem, pokud se povede, můžem zas dodržovat pravidla níže, ale teď buďme rádi za cokoli smysluplného :-)))

Aby v tom nevznikl zmatek, zkusme dodržovat určitý systém.

Chcete li se nabídnout, napište příspěvek který bude začínat role VIZITKA nick tedy například MODELKA VIZITKA FRONEMA. (další možnosti jsou FOTOGRAF (bez rozlišení pohlaví), MODEL, VIZAZISTA (opet bez rozliseni pohlavi), případně LOKACE nebo ATELIER...

Umožní to filtrovat nabídky. Do příspěvku dále napište odkud jste, jaký styl preferujete. Velmi žádoucí je ukázka nějakých prací které máte už za sebou.

Pokud chcete aktualizovat vaši nabídku smažte tu bývalou!

Rozhovor na fotografická témata není na závadu ale s mírou prosím. (Balast časem případně promažu)

rozbalit záhlaví
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ISI_CHARFOX: :D :D, ze jo tak do polska bych nejel ani sam od sebe natoz s nekym cizim :)
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    MURHAAYA: hele pozor, kdyz me bylo 15 tak jsem takhle jela se zcela neznamym Cyberkotlikem na GP do Brna:DDD ale jasny, Polsko ani omylem
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MURHAAYA: a já myslim, že to dost hrotíte... zrovna CP je docela specifickej festival, takže chápu, že se tam přítelkyni nechce, jenže jsou to takový končiny, že by se mi tam samotný taky nechtělo (což třeba u Brutalu v Jaroměři nehrotim), takže chápu, že Rah nechce jet sám a pro někoho to může bejt příležitost, jak se tam dostat... (že to asi dal do blbý diskuze, o tom není pochyb, v gothic lifestylu by se to vyjímalo lépe)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Mel by sis ujasnit, jesli hledas pritelkyni, holku do postele nebo modelku a podle toho vystupovat. To cos popsal je spis napln spolecnice nez co jineho. Takove sluzby jsou placene. Z toho duvodu, ze pokud s tebou nepojede kamaradka co by jela rada sama od sebe, tak se do hry musi vlozit nejaka financni hotovost. Tvuj "inzerat" hranici s inzeratem na spolecnici a rozhodne z toho necisi profesionalita a to ani okrajove.

Tenhle pristup me jako fotografovi vadi, protoze shazuje moji praci/zajem/konicek na uroven finty jak se dostat holkam do kalhotek. Jsem diky takovy jako jsi ty vniman jen jako dalsi slintal a cvakal, ktery jen chce svlikat holky a foceni je jen vymluva.

Btw opravdu veris, ze nekdo zcela neznamy, k tomu divka, pojede na castle party s nekym zcela neznamym, jen tak?

Krom toho nevim, jak u tebe ale ja mam spis potiz najit dobrou modelku nez holku do postele.
    RAH
    RAH --- ---
    SIIMA: tak vzdycky je prijemnejsi jet s nekym[aspon pro mne]
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MURHAAYA: mluvime porad o foceni?:D
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    FATBOZZ: drzak vybavicky?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    SIIMA: jako držák na vybavení ?
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    a k cemu je Ti doprovod, kdyz si tam stejne fotis?
    RAH
    RAH --- ---
    A jeste jeden inzerat;-]hledam doprovod na Castle party[ http://castleparty.com/ ],potrebuju spolecnost,doprovod,asistenci-pritelkyne uz nechce jezdit,ma jine preference festivalu.Ale ja tam jezdim hlavne fotit....
    RAH
    RAH --- ---
    hledam modelky-goth,fetish,punk,tattoo,piercing,netradicni ucesy,industrial,prijedu kamkoli-rad cestuji;-]]]
    www.rah67-fotoatelier.xf.cz
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Ahoj, jsem poloamaterský fotograf z Liberce a hledám modely a případně kolegy se kterýma bych si mohl asistovat. Vzhledem k tomu že mě fotografie neživí a nemám s fotografováním modelů krom pár školení mnoho zkušeností. Avšak nejsem začátečník, fotografuji celkem uśpěšně 6 let zvířata v zoologických zahradách - mnoho fotografií bylo publikováno nebo na nich staví zoologické své propagační materiály. Uvítal bych spolupráci s těmi, koho to baví a kdo sám potřebuje nabrat zkušenost. Nemohu za fotografování nabídnout peníze a ani je nepožaduji. Odměnou zkrátka musí stačit fotografie které z toho vylezou a zábava kterou si u toho užijem.

Pokud tu někdo z Liberce nebo blízkého okolí je, napište do pošty. Pokecáme co je možné a co není. Žádný stres. :-)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    LUCCASH: njn, vím, o čem mluvíš.
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    SIIMA: jojo a tak se srazi ceny :P
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    kamarádka, tak sdílím:
    Slever.cz - 888kč za dvouhodinové focení v ateliéru profi fotografky včetně stylingu
    http://www.slever.cz/slevy/dvouhodinove-foceni-v-atelieru-vcetne-stylingu/
    TWARR
    TWARR --- ---
    PEJR: co ty čížku!
    PEJR
    PEJR --- ---
    SHULDAA: stejně tak je nespravedlivý muset poslouchat "tuto" "kořeň" a bodobný patvary :)
    SHULDAA
    SHULDAA --- ---
    ZBJETY: takze mi mimoprazaci zase nic , chjoo :D TUTO je nespravedlivy :D
    ZBJETY
    ZBJETY --- ---
    jo,bydlim v Říčanech u Prahy,takže kdekoliv v Praze je idealni. a posilam par fotek pro představu http://betyzzz.rajce.idnes.cz/nastenka/
    SHULDAA
    SHULDAA --- ---
    ZBJETY: a odkut jsi? (to bude asi praha podle toho ze jsi neuvedla kde to chces nafotit,, ne vsichni jsou z prahy ;) )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam