• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    SHULDAA
    SHULDAA --- ---
    servuz
    POPTÁVÁKA dívka z vyraznym tetovánim na jedny lopatce neco velkyho barevnýho, mam představ o pár fotkách , najde se tu?
    ideálně Plzeň ale i Praha , jsem ochoten priject.
    Pár mejch cvaků http://www.fotoparta.cz/uzivatel/38791/shuldaa
    TENZO
    TENZO --- ---
    Modelka, schopna vyrazu? Foceni v Olomouci? pradlo, TFP? Vice info do posty diky
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    jde o Prahu a na uterý 31.7. na celé odpoledne je možný jít bud nekam do exterieru nebo do atelieru vedle Malostranského náměstí, vybavený blesky, okno s denním světlem, ten bych zajistila...
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    tak veme kostym a prijede, ne?
    POMPO
    POMPO --- ---
    GRANTORINO:
    jako obvykle chybi kde se to cele porada.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ahoj, tak se přidám, taky hledám někoho, kdo by mi nafotil fotky v tanečním kostýmu...
    termínově příští týden pondělí, úterý, středa /od 30.července do středy nevim datum/
    - jde o to, že tou dobou budu mít opalování nástřikem, a chci toho využít,
    který pak po středě půjde rychle dolu a udělala jsem si nový kostým, který chci nafotit :)
    odměna nebo revanš nějak dohodou případně nějaká spolupráce ;) .... fotka třeba tady...
    [ GRANTORINO @ FOTKY SLECEN Z NYXU ]
    [ GRANTORINO @ ISM || I Shot Myself ]
    [ GRANTORINO @ FOTKY SLECEN Z NYXU ]
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MURHAAYA: nebuď línej a koukni na profil, ne? ;-)
    MAYNKA
    MAYNKA --- ---
    Sháníme nějakou hezkou zajmavou vysokou slečnu na nafocení tohoto šperku

CUBITO No 1 on the Behance Network
    http://www.behance.net/gallery/CUBITO-No-1/4537049

odměna: jelikož je to školní práce tak nějaký hezký drobný šperk od návrhářky a hezké foto:)
    víc info: pošta
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Ukaz nejakou svou fotku at vime s cim pak budeme pripadne pracovat
    KLARINULA
    KLARINULA --- ---
    hledám někoho, kdo by mi nfotil nějaký pěkný fotky..odměna dohodou :)
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    GRANTORINO: To by ses divila co vsechno si daj lidi na FB :P
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MURHAAYA: jako souhlas, fakt to není jednoduchý nafotit i když je zajímavej model.. fotky od různých fotografů, stejný téma, stejný světelný podmínky a jedny jsou otřesný a druhý povedený... zcela běžný
    viděla jsem miliardu fotek třeba výrazných tanečnic z jeviště, je to perfektně profi nasvíceny, tanečnice jsou jak modelky, extra štíhlý, perfektně nalíčený, oblečený, fotograf má výbornej foták a vyjede z toho fotky, že bys to ani FB nedal...
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    Jasny!
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    pristi tyden planuji fotit pro vlastni prezentace v praze nejaky fashion fotky plavky (mam) + kdyz bude zajimavy obleceni. schanim pripadne nejakou vizazistku + stylistku forma tfp kazdopadne kdyz se fotky povedou mozna budu mit kupce tak bysme se pak o pripadnej zisk delili jasny.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    REPLIKANT: aha...přehodnotím to ;-)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    SIIMA: (... a odkdy je tohle problém? ;)))
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    EOS: DUH...
    EOS
    EOS --- ---
    MURHAAYA: Neber to špatně, jen jsem chtěl říct, že jsou to často lidi už sami o sobě výrazný.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    TENZO: přesně tak. buď jsou to samý hezouni, což mě fakt neba a nelíběj se mi a ti (obvykle) starší a zajmavější mám zas problém oslovit kvůli focení (...aby si pak nemysleli, že chci vošukat ;-))
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MURHAAYA: ovšem tohle je hezounek jak vyšitej, to jo :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam