• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACIRNyxí fotopátračka. Chcete fotit, nechat se fotit či dělat vizážistku a nevíte s kým? Tady jste správně.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    RAH: jasně, ale já nejsem SEN_, já jsem xicht na jeho fotkáchtak jak to s tím souvisí? prostě jen děsně rád Zackovi přitakáš, ani nevíš na co, viď?
    ZACK
    ZACK --- ---
    SIIMA: Misto aby sis rekla "jo, sorry, to sem ze sebe udelala trochu jelito", tak v tom zas hledas zidobolsevicky spiknuti, ty kuri oko :)
    RAH
    RAH --- ---
    SIIMA: RAH nevidel Tve fotky...akorat "Sen".A kde jsou k videni?
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    ZACK: a Tobě jsem šlápla na kuří voko kdy?
    (a id RAH někdy vidělo moje fotky?)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    nechtela jsem hned zasahovat do debaty ktera se tvarila ze by mohla nekam vest, ale prosim, tohle je klub na hledani lidi na foceni, nikoli na komentovani fotek, verim ze takovych je na nyxu dost jinych
    ZACK
    ZACK --- ---
    Jezisikristemarjapano, kralovna fotograficke mandaly a nejblbejsich scanu na ceskem internetu resi, ze nekomu fotka sumi. Jeste jednou tu o urovni klubu, ta byla dobra :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    SIIMA: šum se dá odstranit, ale pak se rozpadnou vlasy v takovou vybledlou kaši. mě tam šum zas tak nevadí, aspoň si příště dám víc pozor na iso
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    RATTKIN: tak proč ale pak ten šum neodstraníš, když tam je takový rozdíl mezi pletí a okolím?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    SIIMA: je to bez blesku v temném ateliéru, musel sem dát max iso. Spíš nutnost než záměr.
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    SIIMA: taky sem si všimla a myslim že je to fér sem házet postřehy ze kterejch se třeba vezme poučení pro příště ..to jen tak muj názor
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    RATTKIN: proč je u první tolik šumu kolem? aby to bylo zdání čb film. fotky? tak to se nepovedlo - spousta zrní a šedi k tomu.
    ..ale sorry, tady se vlastně nehodnotí, se přesunu...
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---

tak jeste pridam dvě snovější
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    RATTKIN: Mozna to udelat trosku mekci a "snovejsi", vcetne processingu a svetla... Ale jinak celkem ok - minimalne o svetelne roky dal nez Zabijak :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    ok dekuji za feedback.
    je to moje prvni fotka s modelkou a s bleskem.
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Se to tu předělalo na hodnotící kroužek joo?
    RATTKIN: trochu nuda a to světlo je příšerný.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    ZABIAS: asi nám to za to nestálo ;-)
    ZRK
    ZRK --- ---
    RATTKIN: trochu velká fotka do auditka, ale tohle se mi na pohled líbí;)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    taky póza je trochu nepřirozená, ale hlavně se mi nelibil postprocesing.
    Reknete mi neco na tohle:

REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    MIA_RSC: Mimo jiné již řečené, třeba ta mříž která vyrůstá slečně z hlavy, ze stejného místa pak vede plot, pak je plot přes suknici - rušivé. Hloubka ostrosti je tak veliká, aby bylo vidět romantické kamenné zábradlí a zámek, ale to by musela být kompozice úplně jiná. Jedině se mi tam líbí světlo, ale to fotku nezachrání...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam