MONOTYPEK: wow, diky za obsahlou odpověď(!), mě ho práve diagnostikovali pred mesicem a pul. po první euforii že po 12 letech mam konecne nález a bude následovat vylecení, vystridalo zděšení nebo spíš strach, abych byl upřímnej, z toho co to je...
mno ja chodím do vojenský, doktorka fajn, ale nic mi neřekla. (aneb jaká je prognoza? nevim, u kazdyho je to jiny... ,) ) pry mám momentalne II. stupeň, ale jeste me ceka rezonance a sono bricha. beru ted Melovis. je to zázrak(!) strašná úleva po tech letech a hlavne nejdelší chronický roční bolesti, kvůli ktery jsem posledni dva mesice i prestal sportovat, protoze to fakt neslo. jinak já plavaní, posilovani, behani. Kolo a kickbox sly ted stranou, ale slibil jsem si ze se k nim vratim. Chtel bych na sprint triatlon, ale blby je to prave s pripravou, kdy zkrátka vypadnes z treninku. aneb neni nic lepsiho nez se seknout uprostred lesa na kole nebo v polovine bazenu ,)))
add ten Klub, me prave pred nim i varovala mamka šefový (65 let), rikala neco co ty. Prej na ne nema naladu. sama kazdej den cvici a je cela pohybliva(!). Jen, jak jsem se shodli: Jde to, jen je to zivot v bolesti. Ale cvicit cvicit cvicit(!)
add kolega, ja sedim v kanclu s kamaradkou, co ma myasthenia gravis (autoimunitni porucha svalstva), tak se vzajemně podporujeme, kdo je kdy víc v hajzlu .D