Ahoj, přítelkyně se potýká s Béďou a zkoušíme rozjet takový malý projekt pro dobrý pocit. Přeposílám její zprávu:
Moc vás všechny zdravím a ráda bych vás poprosila o pomoc. O pomoc, která pomůže ostatním. Přidala jsem se do skupiny nedávno, ačkoli svou diagnózu znám už dva roky.
Pročetla jsem si zde pár příběhů a až mě mrazilo, kolik lidí se s touto nemocí pere tolik let, kolik lidí o nemoci x let nevědělo...
Ráda bych proto zrealizovala takovou malou osvětu. Chtěla bych založit web, kam bych přidávala články o Bechtěrevově nemoci. Nejen články o cvičení, stravě ale hlavně životní příběhy lidí. Myslím si, že je hrozně důležitý přečíst si, jak to zvládají ostatní a že na to nemusíme být sami! A sama jsem byla překvapená, jak málo informací můžu o téhle nemoci najít. Třeba by tenhle web pomohl i lidem, které bolí záda a ani je nenapadne nechat se otestovat na Bechtěreva. Upřímně doktory to u mě napadlo až po roce (a jsem si jistá, že některý z vás nevěděli mnohem déle).
Chtěli byste přispět svým příběhem? Nebo máte rady, které vám s nemocí pomáhají? Budu ráda za cokoli!
Můžeme se sejít osobně a popovídat si nebo si vyměnit příběh online. Já bych vše sepsala a samozřejmě s vaším souhlasem publikovala.
Co myslíte? Má to smysl?
Pokud byste mi chtěli sdělit svůj příběh a pomoct mi rozjet tenhle projekt napište mi na FB nebo na email: lindapacourkova@gmail.com
Děkuju moc! A mějte se krásně! ❤️