PSYCHEE: tak ono urologie na vinohradech je asi o něco dost větší než konzervativní oddělení na gynekologii v motole... je tady cca 6 pokojů po třech a dělaj sbírky, aby je mohli vybavit televizi. Jinan bez notesu by mi tady hráblo...
čerstvé zážitky z dnešní operace...
miluju narkózu :)
vyfasovala sem motolskou košilku (naštěstí ne andělíček) a punčochy, ale ty sme musely mít jen v průběhu operace a pak dvě hodiny po, kvůli kompresi, nepadaly mi, ale taky nejsem žádnej drobeček :))) a neměly prsty, což byla opravdu legranda...
na sále mi anestezioložka pochválila vlasy... tak mě tam pak zkoumali i ostatní sestřičky, tak sem jim před upadnutím do narkózy stačila ještě popsat, kde "sídlí" moje kadeřnice...
pak sem se probrala, když mě vezli na pokoj, byla sem vysmátá jako lečo a čilá jako rybička... bolesti jako mesntruační, žádná hrůza... o tamponádě sem skoro nevěděla, ale srala mě hrozně ta kanyla... ale obojího mě zbavili před hodinkou a půl. Je fakt že zbavování tamponády je nepříjemný, ale ve finále úleva...
zůstávám tady přes noc, kdyby náhodou... jistota je jistota
pravda, propadla sem panice, že mi ukradli župan, celej den nebyl k nalezení, tak sem proklínala Motol, jak sem mohla, až sme pak zjistili, že mi ho hodný pan sanitář pověsil na věšák u dveří, aby mi nespadl...
stav teď: 7 hodin po operaci... nic mě nebolí, chodim normálně a nekrvácím :) takže pohoda