• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CORNELALidský papillomavirus / rakovina děložního čípku - zkušenosti, rady a všechno kolem
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    jdu na kontrolu ve ctvrtek, poptam se a dam vedet,)
    VERRINKA
    VERRINKA --- ---
    SHMAIDA:
    PSYCHEE: Holky tak se na to ještě zeptejte, mně to teda řekli a navíc jsem to četla v tý motolský online poradně.. Nebo na to kašlete, když vám nic neřekli :)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    PSYCHEE: aaaa... že by svítalo na lepší časy... přiznám se, že o kondomu sem se dozvěděla tady... v Motole mi taky nic neřikali... a můj gynekolog je amatér :)
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    VERRINKA: mne doktor o sexu s kondomem po konizaci nerekl ani slovo...a to ani v nemocnici, ani muj, ke kterymu chodim na kontrolu....jaky by mel byt duvod?
    VERRINKA
    VERRINKA --- ---
    VERRINKA: četla jsem, že imunita se jich nějak zbavit dokáže... Právě tim, jak přetrvávají na čípku v důsledku oslabený imunity, tak pak můžou způsobit ty změny, který už nechceme :) Indonal by měl pomoct se jich zbavit, ale možná je to jen reklamní tah..
    Mně řekli, že než budu chtít těhotnět, tak sex s kondomem... V online poradně jsem pak četla, že se doporučuje rozhodně kondom, aspoň prej půl roku po konizaci. Tak nevím, ale každopádně já už preventivně od tý doby bez kondomu ne e ... :-/
    VERRINKA
    VERRINKA --- ---
    SHMAIDA: gratulujuu :) a neboj, budeš zdravá pořád, já už jsem zdravá skoro 2 roky...musim zaklepat... koupila jsem si i ten potr.doplněk Indonal, abych se zbavila HPV virů, ale těžko říct, jestli to k něčemu je..
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    ufff... tak a sem zdravá jako řípa :) a mám to oficiálně potvrzený :o)

PSYCHEE: buď v klidu, mě můj gynekolog ještě neviděl, prže má dovolenou :o)))
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    a o jake zprave to mluvite? o te histologii? to mi rekli, ze do 14 dnu to bude a ze to poslou memu gynekologovi (kam me taky odkazali na pooperacni kontroly).
    jo a kdyz jsem tam volala, ze me prave pustili po konizaci z nemocnice a ze se chci objednat na kontrolu (v propousteci zprave mam ze se tam mam ukazat do 3 dnu po propusteni), tak me sestra chtela objednat az za 3 tydny, ze pry nema driv volno....je to normalni? ,o)
    nakonec jsem ji teda ukecala aby me vmackla na 12.2., tj 8 dni po pusteni z nemocnice....
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    SINEAD: jéééžiš, to je děsnej vopruz :(
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    SHMAIDA: Tohle bylo desne divny...myslim ze mi to desne rychle skoncilo, ale pak po nejaky dobe mi to zase zacalo...no ale pak to zas prestalo a doktorka rikala, ze to neni nic nenormalniho...myslim ze sakumprask i s "pauzou" to bylo mesic.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    SINEAD: 3 tejdny. Mám neschopenku do 18týho a v ten den mi předaj tu zprávu :)
    jinak děkujeme za přivítání...

mám možná takovej moc intimní dotaz, ale jak dlouho po zákroku jste špinily?
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Zensky, tak schvalne napiste co budete mit v te zprave...to Vam daji nejak asi 6 tydnu po zakroku....jinak teda vitejte v klubu seriznutych deloznich cipku :-))
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    SHMAIDA: to nevim, to mi nikdo nerekl, ja jsem totiz nepotrebovala neschopenku - jsem studentka a mam zkouskove....ale tak nejak budu ted doma pro jistotu, v sobotu se chystam do Narodni Galerie, v patek na navstevu k sestre....no ale budu se snazit spis posedavat samozrejme, i kdyz v ty Galerii to asi uplne nepujde ,)

jo a jak se tady mluvilo o te tamponade, tak to taky neni pravidlem asi - ja jsem ji nemela, mela jsem jen takovou malou houbicku tak 2x2cm, ktery byla napustena cimsi proti krvaceni....a ta vypadla hned par hodin po operaci
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    PSYCHEE: a jak dlouho máš bejt doma?
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    SHMAIDA: diky, tobe samozrejme tez, ale s temi gratulacemi bych pockala az po tech vysledcich ,)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    PSYCHEE: takže gratulace :)))
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    me operovali vcera, uz jsem doma a docela v soku z toho, tak to vlastne vubec nic nebylo ,o)
    byla jsem ve vojensky ve Stresovicich, doktori i sestricky byli bajecni (hlavne ty sestricky teda - to bylo hodne prijemne prekvapeni...vylozene prijemna atmosfera tam byla)
    operovali me vcera asi v 1 odpoledne, narkoza byla fakt super ,o), operace trva asi 10 minut, pak me hned probudili a mne bylo uplne skvele, ani hlava se nemotala, hned jsem mela hlad, zizen, proste citila jsem se jako normalne a bolest nebvyla vubec zadna, ani sebemensi! tak to me dostalo uplne nejvic ,) jinak jen uplne slabounke spineni.
    takze jsem tam jen zustala pres noc pro jistotu a dneska uz jsem doma, byla jsem na prochazce, upekla bananovou buchtu a pohoda .)
    i kdyz vim, ze musim na sebe par tydnu davat pozor, aby se ten strup neodloucil driv nez se to zahoji, pac to by pry bylo krve jako z vola.
    takze holky, zadne strachy ze samotneho vykonu ,)
    no, a taky uz jen cekam na ty vysledky z histologie, snad to bude vpoho
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    tak je to skoro týden po operaci a všechno v cajku
    sem trochu zesláblá, myslím, že kdybych měla chodit do práce, tak to neustojím. Neschopenku mám až do 18. 2., tak ještě uvidím, jak mi bude...
    ale obecně skoro bez bolestí a ostatních obtíží, trochu mi to zkomplikovala viróza, ale to sem taky ustála :)))

toho 18týho se dozvím i výsledky, tak budem vidět :)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    SHMAIDA: Koukam ze povolujou, ja puncochy celou pulku druhyho dne a andela:-D
    A na operacni si taky pamatuju, ze tam byli desne mili...i kdyz uz sem byla zfetla...
    Tak at je vse oka...ja rok po operaci a vsechno v normalu (kontrola pred 14ti dny).
    PSYCHEE
    PSYCHEE --- ---
    VERRINKA: hm, no takto gratuluju k dobre volbe nemocnice,)

SHMAIDA: tak super, at te tedy co nejdriv pusti domu!
    ale pripomnelas mi, ze si musim nekde sehnat zupan ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam