• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLAVaříme ryby a mořské plody... mňam
    Vaříme, pečeme, smažíme, grilujeme...

Ryby české, ryby mořské, mořské plody...

Recepty, nápady, fotky výtvorů, kam zajít do restaurace, kde koupit čerstvé ryby. Co k rybám... Kdo půjde na ústřice? :)

pokud budete vkládat recept, napište na začátek slovo recept ať se to podle toho dá filtrovat, děkuji
    rozbalit záhlaví
    EVACEK
    EVACEK --- ---
    LILY: tak asi ten seafood, ale je dražší no
    LILY
    LILY --- ---
    BIGJOINT: O tři řádky níž je e-shop, ale díky..
    EVACEK: Díky, myslela jsem spíš malý obchůdek.
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    LILY: jukni o 3 radky niz
    EVACEK
    EVACEK --- ---
    LILY: tesco? makro? seafood? globus? palladium a další mrtě:)
    LILY
    LILY --- ---
    Ahoj, chtěla jsem se optat, zda netušíte, kde je v Praze nějaký obchůdek s mořskými rybami, nejlíp Praha 2,10. Vím jen o jednom v Suchdole a to je dost z ruky. Díky!
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    FADE: Sice pěkný počin, ale když kouknu jen na cenu slávek... skoro 2x tolik co v Makru...
    FADE
    FADE --- ---
    Ahoj všem, mám dobrou zprávu pro všechny milce ryb, co jsou z Prahy a okolí. Vzniká zajímavý projekt internetového obchodu s čerstvými rybami. Já v tom sice nejedu, ale chvíli jsem s majitelem diskutovala a zdá se mi to jako dobrý počin, navíc je do ryb sympaticky zapálený... ještě to není kompletně dokončeno, ale v brzké době to asi spustí: www.cerstveryby.cz - eshop zde: http://cerstveryby.cz/eshop/
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    ZUZIPA: děkuji, už jsem to za ty 4 měsíce vychytala :))
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    KVITKO: Nebála bych se osmahnout rybu - vyndat jí a omáčku udělat na výpeku... Bála bych se, že než se omáčka se smetanou udělá tak bude losos znehodnocený...
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    KVITKO: olej + drcený česnek lehce osmahnout + losos lehce (když je víc je to takový sušší), někdy dávám bílé víno, když je + zalít smetanou na závěr. Rajčata nedávám - vypadá to pak divně ta barva a zničí se ta jemná chuť ryby
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    OPENMINDZ360: asi bych to tak take vyzkousela, ale otazka je, jestli to neni řtajny recept sef kuchare, to by pak mel clovek smulu, ale jak se rika, za zkousku nic nedas:)
    OPENMINDZ360
    OPENMINDZ360 --- ---
    KVITKO: bych klidně požádal o recept v té dané restaoraci
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    zdravím, mám dotaz :)
    nedávno jsem v jedné restauraci jedla výborné těstoviny s lososem a rajčaty a smetanovoou omáčkou a ráda bych to zkusila doma, bohužel jsem ale žádný takový recept nenašla, tak mě napadlo, jak to udělat?
    lososa udělám na cibulce i s rajčaty, zaliji sladkou smetanou, koření a nechám chvíli vařit? a pak zamíchám těstoviny?
    nedělal jste to někdo?
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    MJUGEN: uz podle flasky jsem si rikala, ze to bude od nejakeho soukromnika:) tak se tesim na chatu teda jeste vic ,)
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    ANICCKAA: To víš... žijeme jen jednou (nevěřím na reinkarnaci...zatím) a neboj, beru nějaké skvosty i na chatu, tak se máš na co těšit ;-). To víno je domácí... žádná mix sračka z velkovýroby!
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    MJUGEN: nejake bile jsem ochutnavala od Tve drahocenne zeny ted na legalizaci a moc mi chutnalo.. musim rict, vy jste nejaci labuznici:)
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    BIGJOINT: Káždy si dal co chtěl..., já si dal 3 lahvinky bíleho, z toho jedno barrique a pozdní sběr od Michlovskýho
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    MJUGEN: krasa, jen to pivo k tomu...:)
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    přímo gurmetský zážitek, v sobotu, přemýšlím, že opět zajedu do Makra a v malém měřítku to zopakuju, jestli bude venku pěkně a bude se grilovat.
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    MJUGEN: no tak to musel byt opravdu gurmansky zazitek...kam se hrabou moje experimenty :D
    STHENO
    STHENO --- ---
    MJUGEN: mnam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam