• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLAVaříme ryby a mořské plody... mňam
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    LEPEK: sádky, např Lahovice
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    poradte, kde koupit ted v praze kapra, idealne aby mi ho cerstve zabili
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MEOW: surove ryby jedine na ujezde, maju dobry pomer kvalita/cena, zvysok asi kdekolvek... ja kupujem riasu a spol. napriklad u Modreho slona na Miraku, pripadne i v Alberte ;)
    ryzu pouzivam modru SOS, ocot, riasu i Kikkoman maju v supermarketoch, jedine wasabi musi clovek vyberat dobre, aby bolo palive - u Modreho slona maju taky prasok, ktory vytvara skvele palivu pastu len si nepametam nazov :)
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    MUTHA: a cim je okorenit? Ja je dlouho nemela, naposled pred par lety neke u more, pamatuju si jen, ze mi hrozne chutnaly a byly slany :) Vcera jsme je koupili a tak bude konecne premiera :)
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    ahoj, nemel byste nekdo recept na grundle? vsude nachazim jen obalit v mouce, okorenit a prazit... nejaka overena echt chutovka by nebyla?:)
    EVACEK
    EVACEK --- ---
    VENIKA: není dobrá, je výbornáááá! :)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    EVACEK: a krome toho je moc dobra! a v Myiabi je se svestkovou omacku primo fantasticka!
    EVACEK
    EVACEK --- ---
    SMARIO: na milion procent butter fish! vůbec z toho není cítit rybina
    VOREL
    VOREL --- ---
    nejake sushi nadivoko :-)

    PETHA
    PETHA --- ---
    Na jaký způsob děláte kamčatského kraba? nějaký recept? :)
    BIGJOINT
    BIGJOINT --- ---
    SMARIO: dej rybu na par minut do mlika, rybina zmizi
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    možná větší ryby stylu turbot nebo halibut, bo možná platýzovytý ryby typu dover sole.. dobrej pstoužek bez kůže by taky nemusel urazit, ale záleží jak moc velkej k tomu má odpor..
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    nemate nekdo tip, jakou rybu (popripade i recept) pripravit cloveku, co nesnasi rybi zapach/rybinu? (jen ne pangase please :D)

    drahou polovicku to laka, ale projit treba v makru kolem "rybi sekce" ji s zaludkem dela divy...
    GAF
    GAF --- ---
    KLA: Hele já zrovna docela náhodou kupuju už teda prý pravidelně ty veliké krevety (jako prst dlouhé teda) v Hypernově. Konkrétně na Chodově. O kvalitě toho vím asi tolik jako normální spotřebitel - prostě jsou pěkný a chutnají mi. Dělám si je jenom tak do rýže se zeleninou v osolené vodě.

    Ale co jsem chtěl říct ještě a hlavně - že 250 g stojí 70 korun. Rozdíl je teda, když to trochu přeženu, dvojnásobnej. Mluvím teda o těch party krevety.
    KLA
    KLA --- ---
    promáznuto. nemůžu se podívat na to video, jestli není relevantní tak to pak smažu celý :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    VOREL: kdyz me by ale fakt zajimalo jak chces smazit rybu po anglicku...
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    VOREL: done. vemu tresku obalim ji v testicku osmazim a mam to, ne? pak vemu brambor nakrajim osmazim a mam to...nebo je tam snad neco spesl?
    VOREL
    VOREL --- ---
    KAKIHARA: zajed si do londyna, dej si to nekde v malym krame, pak se nad tim zamysli a pak se budeme bavit dal ;-)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    VOREL: vzdyt je to akorat smazeny file s hranolkama, co na tom shanis?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam