• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLAVaříme ryby a mořské plody... mňam
    EXTREME
    EXTREME --- ---
    SOLEI: JFGI
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    tuší někdo jak správně čistit Cannolicchio ( břitka ) to maso je lahoda sama, jenže na rozdíl od slávek mají hodně písku a pokud člověk nechce vyhodit třetinu mlže tak to chce ten písek odstranit.
    KLA
    KLA --- ---
    chce někdo tuhle diskuzi?
    pošta
    HROCHOPANDA
    HROCHOPANDA --- ---
    TERRA: Co třeba http://www.fishpoint.cz/ ?
    Obsluha doporučila i poradila s přípravou. S cenu záleží, ale mívaji myslim i různý akce a tak. Znám teda jen tu pobočku na Vinohradský.
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    nemohu si pomoci, ale ještě o řád je levnější Makro
    EXTREME
    EXTREME --- ---
    TERRA
    TERRA --- ---
    Cau:-)

    sháním chytrou Pražskou radu, kam pro čerstvou chlazenou mořskou rybu?Ja znam akorad Seafood...jinak nevim o nicem a rada bych se dozvedela Seafood na me drahy ale zase radeji mam kvalitu, takze neco podobnyho Seafood?Ale lepsi ceny, slo by to?

    Diky za info, ZL nemam:-)
    TEKLAC
    TEKLAC --- ---
    PAPRIKANA: Cau, zalezi jak sou velke co sem koukal tak 2-3 min z kazde strany, je to morska potvora ktera se dela na minutku
    PAPRIKANA
    PAPRIKANA --- ---
    Ahoj, dnes jsem an trhu [Kreta] koupila cerstve kalamary.. jak dlouho se maji grilovat, aby nebyly tuhe?
    TEKLAC
    TEKLAC --- ---
    SOLEI: Klidne nariznout, a polejvat rozpustenym maslem behem peceni pro vetsi smak:)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    TEKLAC: Děkuji. Co kůže. Štiku nestahuji, ale sumec má prý kůži tužší, mám ji nějak naříznout, nebo nechat tak jak to je?
    TEKLAC
    TEKLAC --- ---
    SOLEI: Urcite, jelikoz je to ryba ne moc tucna, pridal bych vice masla a pect na nizsi teplotu 160
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Poradíte mi prosím co se sumcem?
    Není prostor ani teplá voda na složitý recept. Když mám štiku tak jenom vyvrhnout a celou upéct. Můžu to stejné udělat se sumcem?
    TEKLAC
    TEKLAC --- ---
    Morske potvory na stredomorsky zpusob
    Ingredience:
    Krevety velke, mix morskych potvor, cibule, cesnek, rajcata z konzervy, kapary, sojovka, cili, sul, pepr, bylinky
    Priprava:
    v rozpalenem woku na olivaci osmahnem cibuli na jemno, pridame cesnek, lehce orestujem s c.lzici sojovky, pridme krevety, po 3 min. mor.pot., kapary, dale rozkrajeny rajcata z konzervy a stejnou konzervu vody aby z toho nebyla kase, ale omajda, dochutime decentne cili, sul, pepr, bylinky.
    Podavame s ryzi a bilym vinem
    CNV
    CNV --- ---
    Tak jsme pojedli a je to mrcha kostnatá teda. Ovšem maso výborné.
    TEKLAC
    TEKLAC --- ---
    CNV: presne tak, cerstva ryba uz chutna sama od sebe, a prehanky s korenim to jenom kazi
    CNV
    CNV --- ---
    TEKLAC: U nás frčí máslo, ale zbytek přípravy je podobně jednoduchý, nač kazit ryby kořením.
    TEKLAC
    TEKLAC --- ---
    CNV: tim padem to bude Cejnek, ocistit sul pepr olivac a do pekace s nim
    CNV
    CNV --- ---
    TEKLAC: Velký ani ne, ta rybka má cca 20-25 cm. Tak jinej cejn? Našla jsem v atlasu jakéhosi cejnka malého.
    TEKLAC
    TEKLAC --- ---
    CNV: Cau, podle me je to Cejn velky, pokud to prkenko je taky velky:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam