KALTY: to ze to ma ve smouve je samozrejme nadnesene. ja jen chci jasne rici ze verim ze jak se vsude mozne spekuluje ze on na to ma nejaky vetsi vliv neni nic jineho nez bulvar, vymysl.
a sainz na me velmi zapusobil ve sve prvni sezone. jezdil srovnatelne s maxem. max mel kolem sebe hype jako krava a tak zastinil vsechno. tuto sezonu ale sainz dela strasne veci. defakto po kolizich s strollem a v kanade se ukazalo jak arogantni a nevyspely charakter ma. odmita priznat svou chybu. na druhou stranu pro torro rosso je to akorat. jednoznacne na body drti daniho. ktery taky dokaze udelat peknou botu. rochlost sain ma. ale jeho pripravenost na vetsi zavazek je podle me nedostacujici.
a redbull ho ma pod smlouvou. a sain si tema kecama ze pujde jinam ze muze jit kam chce jen nadelal do vlastniho hnizda. redbull mu to jasne vysvetlil a red uz rika jen to ze nema jiny sen nez jen cekat na svou sanci povyseni do redbullu. on proste nema jak odejit pristi rok. je podepsany nema zadnou silu to zmenit. jen ze sebe delal blbce kdyz rikal ze ma. jen si poskodil vztahy se svych chlebodarcem. a jezdci co nemaji respekt ke svym zamestnavatelum se v f1 moc nedari kdyz jde o hledani mista v top tymu. protoze top tymy nepotrebuji jejich penize.
redbull ma vsechny tri svoje jezdce podepsane na dalsi rok. imho pouze kvyat je nekdo koho muzou postradat a nebude jim to moc vadit.
oni spis maji ten problem ze pokud se nezvedou ani dalsi rok tak jim ty smlouvy a opce vyprsi a ricc a max budou hledat tym co bude na spici. a sainz tim dost mozna dostane sanci na povyseni.
a imho ferrari se pristi rok pokusi nekam posadit svoji hvezdu z nizsi ligy.. a i na zaklade toho jak se chytne se muze stat ze oni zvazi riziko ze kimiho nahraci nekdo kdo bude mit v f1 jen jednu sezonu ale bude z ferrari akademie. coz bych jinak v ramci ferrari nikdyu necekal ze podepise nekoho kdo neprosel aspon nekolika sezonami. pristi rok bude dost mozna mnohem zajimavejsi na pohyb jezdcu. tento rok je nuda. a to asi hlave protoze bottas nezklamal takze neni volne zadne top misto. imho bottas jezdi vyborne.