• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Mladej Schumacher poprvé vítězí ve F2
    TOFI
    TOFI --- ---
    5 reasons why VERSTAPPEN is currently the fastest F1 driver | Hungarian GP Qualifying Analysis
    https://www.youtube.com/watch?v=VLGlqQOhZ2Y
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Max pekne :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    THRASHER: kluziste = unikova zona vedle trati v posledni zatacce, ted to muzes zkusit znova ;)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    M_IKE: nastesti ne na tom kluzišti jako vsichni ostatni :))
    M_IKE
    M_IKE --- ---
    Ad. VC nemecka: Vettel udelal taky chybku, v poslednim kole :))
    https://www.facebook.com/Formula1/videos/885049581864183/

    (nehledal sem, zda je to video i na YT nebo na webu F1)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    ZDENDAK: prijemna zavodni poezie na pozdni vecer, bych rekl ze si sem tim vnesl zase obvykly klid :)) se vsim co si napsal se da nez souhlasit.

    s Riccim doufam ze to pujde pristi rok zas nahoru, at v Renaultu nebo jinde,prisel mi vzdycky trochu nedocenenej jezdec,kteryho bych chtel aspon jednu sezonu videt v aktualnim top aute a mit moznost zjistit co v nem opravdu je
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    THRASHER: Jako měl by na to schopnosti a v současnosti i to auto, ale prostě jeho povaha není úplně povaha vítěze. Vyhrávat by chtěl, ale prostě hodný holky ze sboru na to nemají ten potřebnej drajv... ale zato jsou hodný, měkký a příjemný :D A mají sny.

    Nemá tu sílu vyhrávat, tos napsal dobře. Neumí bouchnout do stolu, nemá to v DNA. Kdo nemá v DNA bouchnout do stolu, nemá v DNA ani vítězství. "Vítěz" je kolikrát spíš typ osobnosti, než něco k čemu se promedituješ. Vítěz je vítězem ještě před tím než vyhraje, a proto vyhraje :) Kruci, konečně ze mě padají nějaký moudra, co? :D

    Takový Max, to je žralok. Charles taky. Bad boys. Normálně se mezi sebou porvou. Sednou do auta a vyrazí vyhrát. Směřování k vítězství mají už v očích. Valtteri si sedne do auta a mám dojem že spíš než že by vyrazil vyhrát, tak se spíš jako zasní do snu, ve kterém by vyhrát mohl... :) A spíš než že by se rval se soupeři, tak nějak jako zápasí sám se sebou. Zato takovej Hamilton už to v tom mind-setupu dotáh tak daleko, že už vlastně ani nevyráží vyhrát, ale prakticky vyhrál už předem. To je to co ho dělá šampionem. Je to suverén, kterej pak vystoupí, pomalu má na prstě jojo, nafukuje bubliny ze žvejky a jde si zapsat tři rapový songy, co ho napadly za jízdy.

    Vesmír ale potřebuje jak přímočaré bad boys, tak hodné plyšové medvídky. Jen ten měkký chuchvalec plyše přese všechna svá pozitiva pořád bude s větší pravděpodobnost trpět na svou laskavost a dobrotu, ať by se snažil zlobit sebevíc :D


    Možná Valtterimu nejvíc fandí lidi co nemají rádi Hamiltona, ale to hlavně proto že už ukázal že by ho dokázal porážet. Jenže k tomu v současnosti potřebuje ten Mercedes, kterej mu to ale zatrh, žejo. Ti kdo fandí Valtterimu protože nemají rádi Hamiltona, by fandili komukoliv jinému, kdo by zrovna měl možnost rozcuchat Lewisovi copánky, o Bottase jim nejde. Vlastně to ani nejsou fanoušci. Je to jen suchej pragmatismus :D

    Mě osobně je sympatickej a přál bych mu užít si vrchol. Ale mám dojem, že s nastupující generací přichází tací, co ho bez přemýšlení a okolků rozškubou. O to víc jsem ale zvědavej jak se to bude vyvíjet. Co v blízkém budoucnu ukáže jak Bottas, tak ty hladový piraně co dravě vnikly do rybníku :)
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    THRASHER: Právě že by potřeboval zahrát trochu bad boye a nebejt hodná holka ze sboru. Kafíčko a pečlivě střižený vous ale bad boye nedělá, spíš to vidím na tu holku ze sboru :) Ale nic proti ničemu, je to prostě taková nátura a tu nevychčiješ. Hodný holky ze sboru jsou taky fajn. Naopak bad boyové nemarní čas povídáním o dlouhodobé práci na změně přístupu sama k sobě a tak.

    Jestli chce vyhrávat – na což podle všeho má, pokud to není jen tím ořem kterého aktuálně sedlá – tak už mu muselo dávno dojít, že v Mercedesu ho k tomu nepustí. Maximálně tak čichnout – a vem si zase svoje housle a běž do druhé řady, máš tam stoličku s pozlacenou jmenovkou.

    Prakticky nemá jinou možnost než odejít do jiné stáje a rozjet to tam. Zmáknout nelehkou výzvu a dokázat, že dokáže vyhrávat i bez Meďáka pod zadkem – a vyhrávat. Já bych mu ten titul hrozně přál, ale dokud bude podržtaškovat Hamovi, tak bude jen ztrácet roky. Nemůže čekat až Hamovi projde záruční lhůta, protože on sám už pak bude procházet taky.

    Taky by to měl zvládnout dřív, než se do podvědomí všech už úplně zapíše jako ten hodnej dozadu, kterej zodpovědně a poslušně bude krejt záda tomu pardálovi, na kterýho tým hraje – ať už ten pardál bude kdokoliv (dosaď si dle chuti třeba Norrise, Sette Câmaru, Ocona, de Vriese, Russella, Schumachera, Sainze, Latifiho...) On toho kámoše na křídle dělá fakt dobře, ale kamarád taky rád že, a nikdo ze všech těch bláznů tam nešli s vidinou dělat vyhledávaného wingmana. Mimo to ona ani ta mrcha historie, která jinak hrdiny adoruje ráda, má tendenci hrdiny tohoto typu přehlížet.

    Valtteri by prostě měl zavčas praštit pěstí do boxové zídky a říct, že chce vyhrávat. Ne jen nesměle povídat o tom, že rád zkusil věci změnit tak, že by si snad už i zasloužil zavyhrávat. Jen před tím ale v rámci branže změnit zaměstnavatele.

    Jinak už to prostě zaalonsovat a jít za tím do rally nebo NASCAR. Nebo hrát kulečník.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    ZDENDAK: Tak ještě jinak, "Radio Monte-Carlo (RMC)" je prý francouzsky vysílající kanál, vysílající echm ve... Francii. A taky v Monte Carlu. Ale vysílá i po Internetu, takže když si ho pustíte, můžete (ale taky nemusíte) si připadat jako ve Francii. Nebo taky v Monte Carlu.

    According to Wikipedia, ale popravdě se mi nepodařilo najít žádné, co by hrálo jinak než italsky. Ale možná jen tu fancouzštinu říkají italsky, nevím, jsou prostě jazyky, ve kterých se nevyznám, ačkoliv vymyslet bych si jich dokázal přehršle.

    Začíná to být moc komplikované, jdu bádat radši nad smrtelností nesmrtelného brouka, nebo jestli se z badmintonové rakety dá udělat křížovka.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    ZDENDAK: Asi italsky. Jestli je tam někde záznam rozhovoru se mi nepodařilo vyšpekulovat, ale jestli, tak to bude... asi italsky. Rozhodopádně zkusil jsem do vyhledávání napsat "Jean Todt" a "Michael Schumacher", dal jsem si záležet na tom, abych to napsal italsky gramaticky správně, ale nevyhodilo to na mě nic, co by – ač italsky – vypadalo jako to ono...

    Radio Monte Carlo - Musica di Gran Classe
    https://www.radiomontecarlo.net/
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ZDENDAK: Jean to rekl v nejakem rozhovoru v radiu
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    ZDENDAK: Okay, tak jsem se zeptal děda "Gúgl" Vševěda, abych pak teda mohl říct, že jsem si zapídil:

    "Jean Todt, one of the racing ace’s closest mates, provided F1 fans a rare update during an interview with Radio Monte-Carlo (RMC)."

    Michael Schumacher is making progress in his recovery and still watching F1 on TV, ex-Ferrari boss Jean Todt reveals
    https://www.thesun.co.uk/...umacher-progress-still-watching-f1-tv-ex-ferrari-boss-jean-todt-reveals/
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    TOM_HOST: Nevím jaký je přesně zdroj ("Jean Todt řekl"), ale před dvěmi dny prakticky to stejné info vyšlo na bulváru. Garáž k tomu ale připsala nějakou to obecnou vatu. Po dalších článcích jsem se nepídil...

    Velký zvrat v léčbě Michaela Schumachera: Zase se dívá na formule a bojnevzdává – eXtra.cz
    https://www.extra.cz/...evzdava?fbclid=IwAR0Qz4dZGUatskfn0uuXy1roEb_ln9hw4pmlI6GQ3NHqIybnXJ5W7BI0YuA
    M_IKE
    M_IKE --- ---
    _AOKI: Nemyslim si ze by to bylo kvuli nejakymu bacilu.. Otazkou je, zda se mu vazne povede zamezit aby netflix nepouzil urcity materialy :)
    _AOKI
    _AOKI --- ---
    M_IKE: to je herecka :)
    _AOKI
    _AOKI --- ---
    Šéf Toro Rosso: Kvjat je připraven na návrat do Red Bullu | GPF1
    https://gpf1.cz/sef-toro-rosso-kvjat-je-pripraven-na-navrat-do-red-bullu/
    M_IKE
    M_IKE --- ---
    Hamilton nedovolí Netflixu zveřejnit zákulisní záběry z Německa | GPF1
    https://gpf1.cz/hamilton-nedovoli-netflixu-zverejnit-zabery-natocene-v-nemecku/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam