THRASHER: Jako měl by na to schopnosti a v současnosti i to auto, ale prostě jeho povaha není úplně povaha vítěze. Vyhrávat by chtěl, ale prostě hodný holky ze sboru na to nemají ten potřebnej drajv... ale zato jsou hodný, měkký a příjemný :D A mají sny.
Nemá tu sílu vyhrávat, tos napsal dobře. Neumí bouchnout do stolu, nemá to v DNA. Kdo nemá v DNA bouchnout do stolu, nemá v DNA ani vítězství. "Vítěz" je kolikrát spíš typ osobnosti, než něco k čemu se promedituješ. Vítěz je vítězem ještě před tím než vyhraje, a proto vyhraje :) Kruci, konečně ze mě padají nějaký moudra, co? :D
Takový Max, to je žralok. Charles taky. Bad boys. Normálně se mezi sebou porvou. Sednou do auta a vyrazí vyhrát. Směřování k vítězství mají už v očích. Valtteri si sedne do auta a mám dojem že spíš než že by vyrazil vyhrát, tak se spíš jako zasní do snu, ve kterém by vyhrát mohl... :) A spíš než že by se rval se soupeři, tak nějak jako zápasí sám se sebou. Zato takovej Hamilton už to v tom mind-setupu dotáh tak daleko, že už vlastně ani nevyráží vyhrát, ale prakticky vyhrál už předem. To je to co ho dělá šampionem. Je to suverén, kterej pak vystoupí, pomalu má na prstě jojo, nafukuje bubliny ze žvejky a jde si zapsat tři rapový songy, co ho napadly za jízdy.
Vesmír ale potřebuje jak přímočaré bad boys, tak hodné plyšové medvídky. Jen ten měkký chuchvalec plyše přese všechna svá pozitiva pořád bude s větší pravděpodobnost trpět na svou laskavost a dobrotu, ať by se snažil zlobit sebevíc :D
Možná Valtterimu nejvíc fandí lidi co nemají rádi Hamiltona, ale to hlavně proto že už ukázal že by ho dokázal porážet. Jenže k tomu v současnosti potřebuje ten Mercedes, kterej mu to ale zatrh, žejo. Ti kdo fandí Valtterimu protože nemají rádi Hamiltona, by fandili komukoliv jinému, kdo by zrovna měl možnost rozcuchat Lewisovi copánky, o Bottase jim nejde. Vlastně to ani nejsou fanoušci. Je to jen suchej pragmatismus :D
Mě osobně je sympatickej a přál bych mu užít si vrchol. Ale mám dojem, že s nastupující generací přichází tací, co ho bez přemýšlení a okolků rozškubou. O to víc jsem ale zvědavej jak se to bude vyvíjet. Co v blízkém budoucnu ukáže jak Bottas, tak ty hladový piraně co dravě vnikly do rybníku :)