Btw; sice o pár dní opožděná reakce, ale přece – poslední GP Abu Dhabi jsem čtyřikrát prospal.
Jak v lajvku doma v sedacím pytli, tak v prvním pokusu o shlédnutí záznamu doma v sedacím pytli o den později, jakožto i ve třetím pokusu o shlédnutí záznamu v kabině kamionu při denním odpočinku v... už ani nevim kde jsem to stál. Až nastalo včerejší odpoledne, kdy jsem trávil denní pauzu u Prahy, o půlnoci měl nakládat a do té doby se potřeboval vyspat. Při čemž se mi pořád nedařilo usnout. Tak jsem si řekl, že své přebytečné volno zkusím využít, konečně to vstřebat a nenechat si uniknout něco podstatného z píšící se historie motorsportu. A víte co? Zafungovalo to! Skvěle jsem se vyspal.
Čtyřikrát jsem viděl start a první tři kola a pak poslední tři kola a cíl. Vím jen, že Lando málem předjel Alexe, a ač Richtr vzrušeně vyřvával jak ho předjel, tak ne-e. A pak nic. Prostě tma.
Skoro se bojím to zkusit shlédnout znovu. Asi si to nechám na nějaký další, zoufale bezesný večer. Děje se to jenom mě, nebo jste taky zaznamenali tuhle zkušenost? :D