ANDR3E: Jsem viděl start live, ale právě jsem vyrážel do práce. Pak jsem měl v autě k poslechu puštěný live konec. Včera jsem si to dal celý znovu o noční pauze, ale dělal jsem při tom nějaké úpravy v kabině a v diáři a sepisoval nějaký poznámky a pak jsem zjistil, že už to skončilo. Takže díky za link na shrnutí! :D
Ta půlhodina to pojme tak akorát, bo stejně většinou zbytek odkrouží pod žlutou nebo prostojí s boxu :D Ale když zrovna nekrouží pod žlutou nebo nestojí v boxu, tak bývá na co koukat! :)
Další štace 20. března na klasickém oválu amerického střihu – Texas Motor Speedway. Sváteční to víkend – kromě F1 v Bahrajnu začne i WEC na Sebringu závodem na 1000 mil
![](https://pbs.twimg.com/media/EJWk0fnXkAA0JvS.jpg)
Po očku jsem ale zvládal sledovat letošní rookies, fandil jsem Illotovi co to dlouho dával na jedenáctém místě, kde pak skončil Lundgaard.
Tatiana Calderon bohužel klasika jak ji známe, o dvě kola pozadu :D Ale budu jí fandit pořád, stejně jako v endurance. Psala že to pro ni byl zatím nejtěžší závod vůbec, navíc brutální a fyzicky namáhavý okruh. Ale spousta relevantních dat a ještě víc práce před sebou :)