• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    VYWERN: ani Logan nic nedostal
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TOM_HOST: ja tech 5s chapu, ale pokud je nedostali i jiny napr. Gasly, tak to uplne transparentni a jasne neni.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    HEDIS: ta je uplatitelna na vsechny co tu jsme :)
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    VYWERN: Ta tvoje prvni veta je velmi dobre uplatitelna na tebe :)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TOM_HOST: TOM_HOST: hele to je tezke ti neco vysvetlovat, kdyz to videt nechces. Ja driv taky fandil Mercedesu a Ham, nez zacali delat svinarny. Ale chapu a respektuji, ze nekomu to prijde fajn a fandi mu dal, uplne v pohode. Nastesti ti to ale vysvetlovat nemusim. Hlavne neni treba, tvuj nazor to stejne nezmeni, ze ano :)
    A ano, to uz tak byva, ze kdyz prijdou mladi kluci do F1, tak bouraji. Oni to kupodivu umi stejne blbe i matadori jako Ham, Alonso, Vettel aspol. Ale jasne chapu, pokud ty jsi byl v 17 totalne vyzraly frajer s mozkem zkuseneho 40tnika, tak chapu, ze neberes 17 lete kluky, co delaji chyby v silenem motorsportu s absolutnim tlakem na vysledek a ze se s tim musi nejak poprat :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    VYWERN: Jo tak … tech x desitek milionu lidi jsou stejni a vsichni mu rikaji fracek … ahaaa … to jsem treba nevedel … “moc dobre se vi” jako nejak obecne se to vi? Nebo to rika kdo? Nebo co to je zas za argument :)) kdyz prisel max do f1 tak sral na vsechny a boural do ostatnich co to slo … byl nafoukany uz v 17ti … ale ja jsem priserny ham fan tyve :)) o tom ze cerneho kluka ktereho v f1 nikdo nechtel a o jmenu hamilton do te doby nevedela ani uklizecka ve verstapenove domacnosti se tady bavit nebudem … kdo si co vydrel od piky a kdo od jine piky ;) ve wokingu tenkrat sedel chlap s koulema co videl talent co jini videt nechteli … nastesti … od piky tyve :))
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    VYWERN: Jj bottas mel primy rozkaz o sestreleni ostatnich jezdcu hkavne minout stajiveho kolegu coz se mu chirurgicky povedlo … a lujz v 290ti na silverstonu tuknul na centimetr presne maxe v zatacce aby se mu nic nestalo a max vyletel … presne tak to je … jsou to borci!! :) nevim kdo jsou “vsichni” ale pokud by to bylo o tom kdo je lepsi jezdec tak v tom poslednim zavode to o tom rozhodne nebylo … a melo se to tam rozhodnout … rozhodlo .. ale ne uplne dle pravidel … a co ze delal mergl celou tu sezonu tak spatne? Pripomen mi to prosim … ze jako lezeli s roztazenyma nohama na plazi a srali na to? Nebo ze na rozdil od maxe mel lujz wingmana na hovno a checo pomahal maxovi sec mohl? Nebo ja furt nevim co jako za realitu se tu snazime sirit?
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TOM_HOST: problem u fanousku Ham je uz jen to, ze jeho konkurenci nazyvaji hanlive frackem. Coz ukazuje spis na detinskou nevyzralost fanousku Ham a ne na to, ze by jim Ver skutecne byl. Moc dobre se vi, ze tam kde je, tak to ma vydrene a doma rozhodne na ruzich ustlano nemel.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TOM_HOST: to se melo stat presne v tom roce, kdyz Max ziskal svuj prvni titul, kdy ve slabsim aute porazel Ham, protoze Ham na nej nemel, byt mel silnejsi auto, ale jelikoz s nikym nemusel uz par let bojovat o titul, tak trochu usnul na vavrinech. Pak mu musel pomoct Bottas sestrelenim poloviny startovniho pole, pripadne si Ham musel pomoci sam, sestrelenim Maxe :) Kazdopadne vsichni se v tu sezonu shodli, ze Max byl lepsim jezdcem, titul si zaslouzil a je dobre, ze to Mercedesu, ktery se celou sezonu snazil vyvijet tlak na FIA a Masiho, nevyslo. V Mercedesu platilo jedno, tak dlouho se chodi se dzbanem pro vodu, az se ucho utrhne a Mercedes si to neprohral v poslednim zavode, ale v cele sezone tim, ze delal to co delal. Mohou si za to sami :) Ale rozumim tomu, ze komplexni obrazek pro zaryte fanousky je proste problem vnimat :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    VYWERN: Btw lujz ma 7 titulu s dvema stajema … fracek ma dva a urcite to neni kvuli tomu ze ve dvanactem kole predjede lujze a ve trinactem uz mu dava 2.5s na kolo … takze ma asi slabsi auto a lujz ma mnohem lepsi a dojede druhy … ja jsem asi zaslepeny luj fan boy a nevidim narozdil od ostatnich realitu … diky :)))
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    VYWERN: Prosimte a to se melo stat kdy zhruba? V ten roknco redbull a mergl souperili o kazdy bod posleze max s lujzem? A az masi musel zakrocit a dve kola pred koncem vikendu kdy lujz cely ten vikend mel jasne navrch nad maxem vc zavodu a zastavil celou tu spanilou jizdu za 8 titulem prekrocil pravidla (o cemz uz se dnes normalne vsude hovori ze to bylo mimo regule) aby lujze zastavili a max moh vyhrat zazracne prvni titul? Prvni po tolika letech? Kolik jich mel lujz v jeho veku? Nebo myslis ten rok potom co to mergl prosral a mel snad nejhorsi auto v poli a redbull nejlepsi? Nebo kdy se to prosim stalo ze s jasne slabsim autem porazil max lujze s jasne nejrychlejsim? Ja mam dost vyzily mozek a mozna mi neco unika ale tohle bych si asi pamatoval
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Ja jsem onemel :)))
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Ajajajaj. 😅
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TOM_HOST: ze Max dokazal z jasne slabsim aute porazet Ham v jasne silnejsiim aute :) a proto ma taky titul, kdezto Ham ne :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    TOM_HOST: Neřeš radši 🙄
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    VYWERN: Ze max dokazal co presne?
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TOM_HOST: to jsi jen trochu nepochopil :) To, ze nevyhrajes bez nejlepsiho auto je fakt, az na Maxe (ktery to dokazal xkrat) a to ze muzes odjet bez chyby nejaky zavod je taky fakt :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    F1 Australia GP Reactions Impressions
    https://www.youtube.com/watch?v=Qtq-MO8fwkg
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Within the first three races of 2023, Aston Martin has already surpassed their entire 2022 points tally, achieving 65 points compared to the previous year's 55 points!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam